Şimdi Ara

Rufflesle enleri yaşa... Milyonlarca Kontör ve CepBank Para (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
9.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: egurburde

quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

adanalı falan değil o kazananlar . formu sallayarak doldurdukları için, adana en başta olduğu için adanalı gözüküyorlar haliyle

ilginç bi yaklaşımform nerde pardon

İsmi de sallıyorlar ve şansa bak soyad noyan yazıyorlar bir de isim olarak mustafa oğurel yazıyorlar

26 küsür şifre yollayan arkadaşa niye bu kadar şaşırdınız ki

Belki de kazanabilmek için oraya Oğurel yazmamız ve Adana'yı işaretlememiz gerekiyodur önce formu bulalım da biz propesyonel göstersene bize form nerde

• arkadaşlar saat değiştimi acaba? Kaç gündür hiç denk gelmedi 20 ytl?.Karavana.Trt teleteksinden deniyorum ama olmuyor.Bilgisi olan varmı? Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asfio

arkadaşlar saat değiştimi acaba? Kaç gündür hiç denk gelmedi 20 ytl?.Karavana.Trt teleteksinden deniyorum ama olmuyor.Bilgisi olan varmı? Teşekkürler...

bilgisayarın sağ alt köşesindeki saati çift tıklayın..açılan pencereden İnternet Saati ni tıklayın.. time.windows.com diye bişi var onun da yanında Şimdi Güncelleştir var..ona tıklayıp saatinizi windowsa göre eşitleyin..artık dediğiniz saatte bir daha deneyin belki bu sefer olur..
  • bilgisayarın sağ alt köşesindeki saati çift tıklayın..açılan pencereden İnternet Saati ni tıklayın.. time.windows.com diye bişi var onun da yanında Şimdi Güncelleştir var..ona tıklayıp saatinizi windowsa göre eşitleyin..artık dediğiniz saatte bir daha deneyin belki bu sefer olur.. time.windows.com da netten kaçta gönderince oluyor? daha önce hiç denemedim de.Trt teleteksi ile farklı şuan ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfio -- 20 Kasım 2008; 17:41:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asfio

bilgisayarın sağ alt köşesindeki saati çift tıklayın..açılan pencereden İnternet Saati ni tıklayın.. time.windows.com diye bişi var onun da yanında Şimdi Güncelleştir var..ona tıklayıp saatinizi windowsa göre eşitleyin..artık dediğiniz saatte bir daha deneyin belki bu sefer olur.. time.windows.com da netten kaçta gönderince oluyor? daha önce hiç denemedim de.Trt teleteksi ile farklı şuan ama..

windows saatiyle XX.59 uncu saniyede gönderdim 8 kontor çıktı..ilk ve tek denememdi..ondan sonra denemedim..
  • 59.saniyede 4 şifre gönderdim 2 adet 20 ytl çıktı.
    sonraki günlerde 4 adet daha şifre yolladım hep boş çıktı.
  • Bir kere daha deneme yapayım o zaman, belki şansım dönmüştür.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

quote:

adanalı falan değil o kazananlar . formu sallayarak doldurdukları için, adana en başta olduğu için adanalı gözüküyorlar haliyle

ilginç bi yaklaşımform nerde pardon

İsmi de sallıyorlar ve şansa bak soyad noyan yazıyorlar bir de isim olarak mustafa oğurel yazıyorlar

26 küsür şifre yollayan arkadaşa niye bu kadar şaşırdınız ki

Belki de kazanabilmek için oraya Oğurel yazmamız ve Adana'yı işaretlememiz gerekiyodur önce formu bulalım da biz propesyonel göstersene bize form nerde

form veya başka bişey herneyse . bu adamlar adanayı nerden yazıyolar peki.

• cips gibi sağlıksız hatta zararlı bir gıdayı yemediğim için bu kampanyadan yararlanamıyorum...
    cips dişleri çürütmeye bire birdir haberiniz olsun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: vsoner

cips gibi sağlıksız hatta zararlı bir gıdayı yemediğim için bu kampanyadan yararlanamıyorum...
    cips dişleri çürütmeye bire birdir haberiniz olsun....

onu yeme sağlıksız bunu yeme sağlıksız . yeyin arkadaşlar . bi daha mı gelecez dünyaya . hem zararlı şeylerin tadı nedense hep güzel oluyo . deli gibi tüketmedikten sonra sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propesyonel -- 21 Kasım 2008; 0:36:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

59.saniyede 4 şifre gönderdim 2 adet 20 ytl çıktı.
    sonraki günlerde 4 adet daha şifre yolladım hep boş çıktı.

windows.time denmi denemiştiniz.trt teletexindenmi?
  • quote:

form veya başka bişey herneyse . bu adamlar adanayı nerden yazıyolar peki.

adanalılar da ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egurburde -- 21 Kasım 2008; 23:11:41 >
  • Bugünde bir şifre yolladım hiçbirşey çıkmadı.
  • kampanya başlangıç tarihinden itibaren bir tane 2 şifre gönderdim 2side boş çıktı bence kampanya boş
  • ben ne ümitlerle katıldım . ama sonu sükût-u hayal oldu
  • 4 defa mesaj yolladım sadece ikisine 8 kontör çıktı
  • saat 17:00 de yolladım ama hiç cevap gelmedi...18:00 de bi şifre daha yollıycam...ne biçim kampanya bu...
  • bi tane daha yolladım ama yine bişey çıkmadı...bi dahada uğraşmam bu kampanya ile...

www.ruffles.com.tr den yolluyorum...
  • yuhh ya ne biçim kampanya bu iki tane şifre gönderdim bugün ne geldi ne gitti hiçbirşey belli değil
  • hayır bişey kazanamadığını da anlayamıyosun doğru dürüst. mesaj gelir diye 2041'in yolunu gözlüyo insan
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.