Şimdi Ara

Rufflesle enleri yaşa... Milyonlarca Kontör ve CepBank Para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
9.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ruffles paketlerinden çıkan şifre kuponu üzerindeki şifreyi 13.10.2008 - 30.11.2008 tarihleri arasındawww.ruffles.com.tr adresinden veya Turkcell 7227’ye kısa mesaj ile gönder anında;

• CepBank’tan onbinlerce 20 YTL (a)

• Turkcell’den milyonlarca kontör/dakika (100 kontöre kadar) (b) kazanma şansını yakala!

Unutma, ayrıca 1.000 YTL değerinde CepBank veya Sony Handycam (d) kazanma şansın da var!
    Kampanyaya kısa mesajla katılım yalnızca Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart’tan yapılabilmektedir. Kısa mesajla katılım Turkcell Faturalı için 2 kısa mesaj, Hazır Kart ve Muhabbet Kart için 4 kontör olarak ücretlendirilir.

a. Kazandığınız Garanti CepBank ödülünü, cep telefonunuza iletilen Gönderen Numarası ve CepBank şifresini kullanarak herhangi bir Garanti Bankası Paramatik’ten 30 gün içerisinde alabilirsiniz ya da 4440333 Alo Garanti’yi arayarak 4-1 adımı ile eşdeğerinde kontör yükletebilirsiniz. Gönderen Numarası ve CepBank şifresini alabilmek için mesaj kutunuzda en az 2 mesajlık boş yer ve dönüş mesajları için yeterli kontörünüz olması gerekmektedir. 20 YTL değerinde CepBank hediyesi hergün 12:00- 21:59 saatleri arasında, her saat başı SMS’le katılan ilk 20 kişiye vewww.ruffles.com.tr üzerinden katılan ilk 5 kişiye verilecektir. 20 YTL değerinde CepBank hediyesi kampanya boyunca aynı numara tarafından yalnızca 1 kere kazanılabilir.

b. Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri 8-16-32-100 kontör, Turkcell Faturalı aboneleri 2-4-8-25 dakika bedava konuşma kazanma şansına sahiptir. Hazır Kart veya Muhabbet Kart kullanıyorsanız kazandığınız kontörler, kazandığınızı bildiren kısa mesajı takip eden 48 saat içinde hattınıza yüklenecektir. Turkcell Faturalı kullanıyorsanız kazandığınız hediye dakikalar ilk fatura kesim tarihinde hattınıza yüklenecektir. Fatura kesim tarihinden en az 3 gün önce gönderdiıiniz kısa mesajlar ile kazandığınız hediye dakikalar, bir sonraki fatura döneminde yüklenecektir. Kazandığınız hediye dakikalar yalnızca Turkcell’den Turkcell’e yapacağınız aramalarda geçerlidir. Kampanyada yüklenen dakikalar üç fatura dönemi için geçerlidir, bu süre içinde kullanmamanız halinde geçerliliğini yitirecektir. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.

c. 13.10.2008 – 30.11.2008 tarihleri arasında her gün, en çok katılım** yapan 1 kişi 1.000YTL değerinde Cepbank kazanacak! Bu ödül Sony Handycam ödülünü kazanmamış katılımcılar tarafından ve yalnızca bir kere kazanılabilir.

d. 13.10.2008 – 30.11.2008 tarihleri arasında her hafta, en çok katılım** yapan 1 kişi Sony Handycam kazanacak! Bu ödül yalnızca 1.000YTL değerinde CepBank ödülünü kazanmamış katılımcılar tarafından ve yalnızca bir kere kazanılabilir.
    1.000 YTL değerinde CepBank ve Sony Handycam kazanan talihlilerle Ruffles yetkilileri irtbata geçecektir. Hediyeler, talihlilerin kimlik bilgileri alındıktan sonra yukarıda yer alan ve (d) maddelerindeki şartlar doğrultusunda kimlik bilgisi alınan talihlilere teslim edilecektir.

Aile Boy Ruffles’lardan çıkan kuponlardaki şifreler 1 katılım, Süper ve Parti Boy paketlerden çıkan şifreler ise 2 katılım değerindedir. Katılım değerleri paketler üstündeki şeritlerde ve paketlerden çıkan kuponlar üzerinde belirtilmiştir.
    Kampanya 13 Ekim – 30 Kasım 2008 tarihleri arasında geçerli olup, kampanya bitiş tarihinden sonra gönderilen şifreler geçersizdir.
    Atım nedeniyle bazı paketler boş çıkabilir.

NOT: Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler ve Frito Lay çalışanları katılamaz.

• vallaha iyi kampanyaya benziyor bakalım neler varmış özümseyebilirsek iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

vallaha iyi kampanyaya benziyor bakalım neler varmış özümseyebilirsek iyi olur
    Boşyok olsaydı alırdım doritosun bi kampanyası vardı aynı bu şekilde ilk 3 denememde toplam 300 kontör kazanmıştım 100er 100er şeklinde saniye saniyesine yollayın arkadaşlar o zaman daha çok 100 verme ihtimalleri artıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi

Boşyok olsaydı alırdım doritosun bi kampanyası vardı aynı bu şekilde ilk 3 denememde toplam 300 kontör kazanmıştım 100er 100er şeklinde saniye saniyesine yollayın arkadaşlar o zaman daha çok 100 verme ihtimalleri artıyor

Alıntıları Göster
    Şebeke içi olması kötü olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikhalit8 -- 12 Ekim 2008; 19:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Her yöne geçerli, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. (Kontörleri)

quote:

Orjinalden alıntı: celikhalit8

Hediye dakikalar şebeke içi diyor, kontörler hakkında bilgi yok ya da ben göremedim ama aksi belirtilmediği sürece dediğiniz gibi olabilir.. Yarın denemek lazım

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Biri bitiyor biri başlıyor...Oh oh oh...
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Bu tür kampanyalardan kazanılan kontörler her zaman normal kontör olarak yüklenir, denemeye gerek yok.

quote:

quote:

quote:

Hediye dakikalar şebeke içi diyor, kontörler hakkında bilgi yok ya da ben göremedim ama aksi belirtilmediği sürece dediğiniz gibi olabilir.. Yarın denemek lazım

Dediğiniz gibi olsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

quote:

Bu tür kampanyalardan kazanılan kontörler her zaman normal kontör olarak yüklenir, denemeye gerek yok.

quote:

quote:

quote:

Dediğiniz gibi olsun..

Alıntıları Göster
    Bu tür kampanyalarda hediyeler kontorlu hatlarda her yöne normal kontor
    Faturalı hatlarda ise şebeke içi oluyor genelde.
    bu arada kampanya güzel bir kampanyaya benziyor.
    Piri reis koş kampanya varrrr!

• quote:

Orijinalden alıntı: Achina

Alıntıları Göster
    Güzel kampanya

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Güzel kampanya

Alıntıları Göster
    ben aldım fakat hiç birşey çıkmadı rufflesten :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85

ben aldım fakat hiç birşey çıkmadı rufflesten :S

Alıntıları Göster
    Öncelikle duyuran arkadaşa teşekkürler..

2-3 ay önce pepsi lig tv kampanyası vardı turkcelin ordan kazanılan kontörler toplu olarak yükleniyodu. Bunu bitek coca cola sarı kapak kampanyasında göremedik ama biçok kampanyada kazanılan kontörler toplu olarak yükleniyo diye biliyorum.

Bu kampanyada sanırım "boş yok" olayı yok. o kötü olmuş. hepsi dolu olsa bi nebze alınıp yatırım yapılırdı ama şimdi bu büyük risk :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Achina

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Achina

ben geldim.
    burdayım.

bu ay ruffless yiyip rufles içeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: Achina

ben geldim.
    burdayım.

bu ay ruffless yiyip rufles içeceğiz

Alıntıları Göster
    bakalım iyi bişeyse ben de varım bu kampanyaya

• quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

bakalım iyi bişeyse ben de varım bu kampanyaya

Alıntıları Göster
    1074 kontörüm vardı.

kafadan uydurduğum rastgele harf ve rakamlardan oluşan 8 haneli şifreyi şimdi 2772ye gönderdim.

1072 kontörüm kaldı. hediye sms lerden düşmedi.
    (tarifem kampüs. 1,5 ay önce kontör yükledim)

3171 den cevap geldi
    katılım mesajınızda hata vardır. lütfen katılım şartlarını tekrar gözden geçiriniz. teşekkür ederiz.
  • quote:

1074 kontörüm vardı.

kafadan uydurduğum rastgele harf ve rakamlardan oluşan 8 haneli şifreyi şimdi 2772ye gönderdim.

3171 den cevap geldi
    katılım mesajınızda hata vardır. lütfen katılım şartlarını tekrar gözden geçiriniz. teşekkür ederiz.

Alıntıları Göster
    keşke kafadan attığımız numaralar tutsa köşe oluruz hepimiz :)

Bilal abi mesaj sayın çok güzel 2211 böyle kal :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

sen bunu yazdığın saniyelerde 2213 olmuş.

hatta bu 2214.

ben yazmadan duramam.

• quote:

1074 kontörüm vardı.

3171 den cevap geldi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

1074 kontörüm vardı.

3171 den cevap geldi

Böle bi aksiyona gerek yoktu hocam yarın denerdik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: stigmata_

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

1074 kontörüm vardı.

3171 den cevap geldi

Böle bi aksiyona gerek yoktu hocam yarın denerdik :)

Alıntıları Göster
    @mrk_1905
    Arkadaşım kampanyayı duyurduğun için teşekkürler en yakın zamanda deneyeceğim... ilk 2-3 denemede 20 YTL cepbank'ı bulmam lazım ki sermayeyi çıkarayım. Tek hattan bir kere cepbank ödülü kazanmanın adil bir davranış olduğu düşüncesindeyim... (Her ne kadar işime yaramasa da)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 12 Ekim 2008; 23:28:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

@mrk_1905
    Arkadaşım kampanyayı duyurduğun için teşekkürler en yakın zamanda deneyeceğim... ilk 2-3 denemede 20 YTL cepbank'ı bulmam lazım ki sermayeyi çıkarayım. Tek hattan bir kere cepbank ödülü kazanmanın adil bir davranış olduğu düşüncesindeyim... (Her ne kadar işime yaramasa da)

Alıntıları Göster
    Hayatın her noktasında Turkcell

Maç izlerken
    Cips yerken
    Cola içerken
    Sinemaya giderken
    Fuara giderken

Kısa sürede Avrupanın 3.büyük operatörü olmayı sonuna kadar hak ediyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Hayatın her noktasında Turkcell

Maç izlerken
    Cips yerken
    Cola içerken
    Sinemaya giderken
    Fuara giderken

Kısa sürede Avrupanın 3.büyük operatörü olmayı sonuna kadar hak ediyor..

Alıntıları Göster
    bilgi için teşekkürler..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.