Şimdi Ara

Rufflesle enleri yaşa... Milyonlarca Kontör ve CepBank Para (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
9.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: crazy_gkhn

ya bu saati hangi saate bakarak ayarlıyorsunuz...Hıı bu arada yorumarlın hepsini teker teker okudum koptum bazı yerlerde...

Evet bunu çözmemiz lazım.
  • saat başı yolladım ve 8 kont kazandım hayırlı olsun
  • Bir şey soracağım. Kaç kontör kazandığımız mesajı yooladıktan kaç dakika veya saat sonra geliyor. Ben her yolladığımıda sadece şu mesaj geliyor. Her gün en çok yollayan 1000YTL her hafta en çok yollayan kamera. Katılmaya devam.

Lütfen yardım.
  • bir gun içinde en fazla kac tane gonderdınız
  • valla ben sadece 2 kere yolladım şifre.bgn 2. sii yolladım ve net üzerinden kodu yazıp gönder dedikten sonra 8 knt kazandın die bi mesaj çıktı karşıma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orjinalden alıntı: mrk_1905

Bu kampanyadan 1 adet 20 ytl, 1 adet 32 kontör ve 2 adet 8 kontör kazandım. Bunların dışında internetten göndermiş olduğum 3 şifreyede hiçbir şey kazanamadım...

20 YTL'yi nasıl kazandınız ki. Saatiniz nereye göre ayarlı.

İnan tam olarak hatırlamıyorum saati ama normal saat olarak pc saatini baz alarak göndermiştim.Ayrıca bu hafta göndermiş olduğum 5 şifreden 3 üne yine hiçbir şey çıkmadı diğer 2 şifremede 32 kontör çıktı saat 20.00 de bi şifre daha göndereceğim...

• 21:12'de yolladim 8 kontör kazandim
  • Saat 20.00 da ( cep telefonundan ) gönderdiğim şifreyede hiçbir şey çıkmadı...
  • saat 8 de yolladim 8 kontör kazandım yine. 2 de 2 şu an :)
  • Biz hiçbişey kazanamıyoruz ya.Püf noktasını bilen yokmu arkadaşlar.
  • Ya ben yazdim gonderdim sms falan gelmedi hiç bildiri de yok ne iş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrk_1905

Saat 20.00 da ( cep telefonundan ) gönderdiğim şifreyede hiçbir şey çıkmadı...

evet ama netten yollayınca 8 kontor geldi

• ruffleslerin bir 50 kuruşluğu bir de 1,25 liralığı var, ben bugün bir bakkala sordum 50 kuruşluklarda da çıkıyor mu diye" daha yeni kampanyalılar gelmedi " dedi, eğer 50 kuruşluklardan da çıkıyorsa ben 1000 lira kazanmak için göndereceğim
    ayrıca tüm ufflesleri sana versem sen de boş çıkanlar için benden para alma dedim"Çarşamba günü yeni paketler geldiğinde hallderiz " DEDİ, bakalım çarşamba günü ne olaak
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhalif46

ruffleslerin bir 50 kuruşluğu bir de 1,25 liralığı var, ben bugün bir bakkala sordum 50 kuruşluklarda da çıkıyor mu diye" daha yeni kampanyalılar gelmedi " dedi, eğer 50 kuruşluklardan da çıkıyorsa ben 1000 lira kazanmak için göndereceğim
    ayrıca tüm ufflesleri sana versem sen de boş çıkanlar için benden para alma dedim"Çarşamba günü yeni paketler geldiğinde hallderiz " DEDİ, bakalım çarşamba günü ne olaak

Tavsiye olarak söylüyorum. Bu haftanın geçmesini bekle derim. Ben katılım falan yapmıcam ama çok katılanlar var 400 500 ytllik cipsler ile

1 2 hafta sonra girmeyi planlıyorum Ben toplu olarak 400 500 ytl ile.

Şimdi korkutmak için falan söylüyor diceksin ama ben üzülmeyin diye söylüyorum. Ülkerde de vardı böyle bi kampanya ipod touch için ben 150 ytllik çikolataa aldım bişi çıkmadı. Çok çok riskli bi iş

Ayrıca 50 krş luklardan çıkmıyor yalnızca 1.25 ve 2.5 liklerden çıkıyor. Katılırsan 2.5 likle katıl derim onda ki şifreler 2 katılım değerinde siteye girmesi daha kolay olur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 27 Ekim 2008; 21:42:00 >

• bilgiler için teşellür ederim,
    ben 1000 liralık göndermeyi düşünüyorum, cips parası çkar şayet 1000 lira kazanırsam, kontörler kar olacak ama bakkalın boş cipsler için para almaması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

quote:

Orjinalden alıntı: muhalif46

ruffleslerin bir 50 kuruşluğu bir de 1,25 liralığı var, ben bugün bir bakkala sordum 50 kuruşluklarda da çıkıyor mu diye" daha yeni kampanyalılar gelmedi " dedi, eğer 50 kuruşluklardan da çıkıyorsa ben 1000 lira kazanmak için göndereceğim

Tavsiye olarak söylüyorum. Bu haftanın geçmesini bekle derim. Ben katılım falan yapmıcam ama çok katılanlar var 400 500 ytllik cipsler ile

1 2 hafta sonra girmeyi planlıyorum Ben toplu olarak 400 500 ytl ile.

Şimdi korkutmak için falan söylüyor diceksin ama ben üzülmeyin diye söylüyorum. Ülkerde de vardı böyle bi kampanya ipod touch için ben 150 ytllik çikolataa aldım bişi çıkmadı. Çok çok riskli bi iş

Ayrıca 50 krş luklardan çıkmıyor yalnızca 1.25 ve 2.5 liklerden çıkıyor. Katılırsan 2.5 likle katıl derim onda ki şifreler 2 katılım değerinde siteye girmesi daha kolay olur ;)

OHaaaaaaa

• capbank nasıl birşey para alan oldu mu?
  • garantinin bi hizmeti hocam gidiyorun bankamatiğe şifre giriyosun direk para çıkarıp veriyor evet kazanan oldu arkadaşlarımızdan
  • ben de 1.25 ytl li k ruffles almıstım şifreyi netten yolladım 8 kontor geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

garantinin bi hizmeti hocam gidiyorun bankamatiğe şifre giriyosun direk para çıkarıp veriyor evet kazanan oldu arkadaşlarımızdan

garanti bankamatik kartım yok ki :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.