Şimdi Ara

Rufflesle enleri yaşa... Milyonlarca Kontör ve CepBank Para (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
9.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu türkcell bizi cips yedire yedire obez yapacak en sonunda
  • Bilgi için teşekkürler. Bu arada yorumlar da manyak
  • dün ilk katılmamda 20 ytl kazandım bugun de parayı çektim
  • Hayırlı olsun soyadaşım :) Nihayet kampanya hakkında güzel bir haber geldi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

dün ilk katılmamda 20 ytl kazandım bugun de parayı çektim

Saatin nereye göre ayarlı ve saat kaçta şifreyi gönderdin?
  • arkadaşlar iletim raporunu açarsanız karşı servisin numarasınıda öğrenebilirsiniz ben böyle çok yaptım...

yolluyorum iletildi raporu gelince saat dakika saniyede yazıyor direk tele kayıt hemen 2-3 saniye üstüne koyup
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

arkadaşlar iletim raporunu açarsanız karşı servisin numarasınıda öğrenebilirsiniz ben böyle çok yaptım...

yolluyorum iletildi raporu gelince saat dakika saniyede yazıyor direk tele kayıt hemen 2-3 saniye üstüne koyup

iletim raporunda belirtilen iletim saati cep telefonunun veya turkcell'in saatine göre ayarlı değil mi?

Kısacası nasıl olacak anlayamadım?

• quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Saatin nereye göre ayarlı ve saat kaçta şifreyi gönderdin?

windows internet saatinde dk 58 e gelince bastım hemen karşıma çıktı zaten 20 ytl kazandını diye

• quote:

windows internet saatinde dk 58 e gelince bastım hemen karşıma çıktı zaten 20 ytl kazandını diye

2 dk önceden mi mesajı yolladınız çok erken olmadı mı? (örneğin saat 15:58:00 gibi mi?)

vodafone ve pepsi kampanyasındaki arkadaşlar örneğin saat 15:59:55 gibi yolluyorlardı!
  • quote:

quote:

2 dk önceden mi mesajı yolladınız çok erken olmadı mı? (örneğin saat 15:58:00 gibi mi?)

vodafone ve pepsi kampanyasındaki arkadaşlar örneğin saat 15:59:55 gibi yolluyorlardı!

pardon ya sn olacaktı dk değil kafa gitti

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

arkadaşlar iletim raporunu açarsanız karşı servisin numarasınıda öğrenebilirsiniz ben böyle çok yaptım...

iletim raporunda belirtilen iletim saati cep telefonunun veya turkcell'in saatine göre ayarlı değil mi?

Kısacası nasıl olacak anlayamadım?

olsun saat zamanları birbirlerine çok yakındır yinede

• Bende az önce web sitesi üzerinden gönderdimde kodu hiç bir msj vs gelmedi hemen gelmiyor mu?
  • quote:

Oooo hayırlı olsun. İlk darbeyi vurmuşusuz
  • hayırlı olsun kazanan arkadaşa
  • bendede 2 tane var musaaıt zamanı beklıyorum bıde 1 kısı 1000 ytl alacakmıs en fazla gonderen acaba 1 kısı 1 gunde kac tane yollar
  • ruffles yemeden kazanmanın yolu yokmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

ruffles yemeden kazanmanın yolu yokmu ?

var benım gıbı yap yıyenlerden al sıfreyı ben oyle yapıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

bendede 2 tane var musaaıt zamanı beklıyorum bıde 1 kısı 1000 ytl alacakmıs en fazla gonderen acaba 1 kısı 1 gunde kac tane yollar

O kişinin sınırlarına kalmış bişi...

Aynı soruyu acaba bi kişi bir ayda en fazla kaç mesaj çekebilir diye sorduğumu da hatırlıyorum :)

• bu aralar forma pek giremiyorum bu arada bu kampanya pek beğenilmemiş sanırım şu şifrenin bi yolunu bulsak kampanya çok sağlam olacak ama iş o şifrenin puf noktasını bulmakta...
  • az önce bir ruffles aldım ama şifreyi daha yollamadım. hangi saniye de yollamam gerektiği konusunda emin değilim. ilk yollamamda saat xx:59:56 idi ve 8 kontör kazandım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.