Şimdi Ara

Rufflesle enleri yaşa... Milyonlarca Kontör ve CepBank Para (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
9.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bankamtik kartı deyil hocam şifre istiyor sadece şifre giriyosun
  • aman hıc bısye cıkmadı be ondan
  • 20 YTL kazandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghastly

20 YTL kazandım

hayırlı olsun hocam bende 8 kontör kazandım bügün
  • 8 kontor ve 20 ytl kazandımmm
  • 20 YTL kazanan arkadaşlara soruyorum. Sizler hangi saate göre mesaj yollayınca geliyor bu 20 YTL'ler.
  • ben her saat başı olan kampanyalardan biri olan pepsi ligtv kampanyasından 3 tane kazanmıştım ama o saatin bu saatle alakası yok 2 şifre denedim olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

20 YTL kazanan arkadaşlara soruyorum. Sizler hangi saate göre mesaj yollayınca geliyor bu 20 YTL'ler.

her saat başı yollayan ilk 20 kişiye geliyor. şifrenin arka tarafında yazıyor zaten. ama bir numaradan 1 kez 20 ytl kazanabiliyorsun.
  • aman hıcbırrsey cıkmıyor nebu ya sms degelmıyor cıktı veya cıkmadı dıye
  • internet üzerinden şifreyi gönderdim birşey çıkmadı
    hatta bir bilgi mesajı bile gelmedi
    fos
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

quote:

20 YTL kazanan arkadaşlara soruyorum. Sizler hangi saate göre mesaj yollayınca geliyor bu 20 YTL'ler.

her saat başı yollayan ilk 20 kişiye geliyor. şifrenin arka tarafında yazıyor zaten. ama bir numaradan 1 kez 20 ytl kazanabiliyorsun.

Yazdıklarınızı zaten ben biliyorum. Ama bu saat başı hangi saate göre olacak.

• quote:

quote:

quote:

time.windows.com un saatine göre

• quote:

quote:

Bende saatimi oraya göre ayarladım. iki şifre yolladım, ikiside 8 kontör çıktı. acaba saniye olarak kaçta göndermeliyiz.

• Bugün büyük boy bir ruffles aldım, içinden çıkan kuponda 2 katılım değerindedir yazıyordu..

İlk olarak az önce saat 5de internetten şifreyi gönderdim.. Çıkıp çıkmadığına dair hiçbir bilgilendirmede bulunulmadı.. Telefonuma da bir mesaj gelmedi..

Saat başını beklemeden kodu 2. kez göndereyim dedim.. Ancak bu sefer de bu kod daha önce kullanılmıştır dedi..

Açıkcası ben hiçbir şey anlamadım.. Nedir yani şimdi bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikhalit8 -- 2 Kasım 2008; 17:19:17 >
  • quote:

quote:

quote:

Bende saatimi oraya göre ayarladım. iki şifre yolladım, ikiside 8 kontör çıktı. acaba saniye olarak kaçta göndermeliyiz.

saniye tam 00 olduğunda göndermiştim ben

• quote:

Orjinalden alıntı: celikhalit8

Bugün büyük boy bir ruffles aldım, içinden çıkan kuponda 2 katılım değerindedir yazıyordu..

İlk olarak az önce saat 5de internetten şifreyi gönderdim.. Çıkıp çıkmadığına dair hiçbir bilgilendirmede bulunulmadı.. Telefonuma da bir mesaj gelmedi..

Saat başını beklemeden kodu 2. kez göndereyim dedim.. Ancak bu sefer de bu kod daha önce kullanılmıştır dedi..

Açıkcası ben hiçbir şey anlamadım.. Nedir yani şimdi bu..

aynen ya 2 hak yazıyor nasıL kullanacaz ????
  • arkadaşlar o katılım çekilişler için falandır şifre yine 1 tane gün içinde en çok yollayan gibi bi durum varsa 2 tane yollamış gibi oluyorsundur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

quote:

Orjinalden alıntı: muhalif46

ruffleslerin bir 50 kuruşluğu bir de 1,25 liralığı var, ben bugün bir bakkala sordum 50 kuruşluklarda da çıkıyor mu diye" daha yeni kampanyalılar gelmedi " dedi, eğer 50 kuruşluklardan da çıkıyorsa ben 1000 lira kazanmak için göndereceğim
    ayrıca tüm ufflesleri sana versem sen de boş çıkanlar için benden para alma dedim"Çarşamba günü yeni paketler geldiğinde hallderiz " DEDİ, bakalım çarşamba günü ne olaak

Tavsiye olarak söylüyorum. Bu haftanın geçmesini bekle derim. Ben katılım falan yapmıcam ama çok katılanlar var 400 500 ytllik cipsler ile

1 2 hafta sonra girmeyi planlıyorum Ben toplu olarak 400 500 ytl ile.

Şimdi korkutmak için falan söylüyor diceksin ama ben üzülmeyin diye söylüyorum. Ülkerde de vardı böyle bi kampanya ipod touch için ben 150 ytllik çikolataa aldım bişi çıkmadı. Çok çok riskli bi iş

Ayrıca 50 krş luklardan çıkmıyor yalnızca 1.25 ve 2.5 liklerden çıkıyor. Katılırsan 2.5 likle katıl derim onda ki şifreler 2 katılım değerinde siteye girmesi daha kolay olur ;)

mümkünse aynı gun yollamasak bende bırıktırıyorum ben o kadar katılım beklemıyorum ama ulkerde ben 250 adet yolladım kazandım 2.kampanyada motor verdıgı 800 mılyonluk aldım bır sey cıkmadı sınır oldum pek zarar etmedım ama geliş fıyatına arkadaslara sattım buton cıkolataydı.. cıpslerde 400 500 adet yolıyan olmaz o kadar cıpsı ne yapacaklar rısk var yani

• şu sorunun cevabını bilsem deneyeceğim ama bilmediğim için girmek istemiyorum, paketlerin yüzde kaçı boş çıkıyor, forumda epey boş çıkmsındn şikayet eden arkadaş var, cvabını bilen var mı bu sorunun
  • dün 1 tane telefondan mesajla gönderdim 8 kontör çıktı bu gün 1 tane ben 1 tane arkadaşım internetten gönderdik bişey çıkmadı hatta ne internette bir bilgi verdi nede cep telefonuna mesaj geldi....

ayrıca cepten mesajla gönderince hattınızdan 4 kontör düşüyor bu hiç hoş bir durum değil normalde kampanyalarda 1 kısa mesaj ücreti alınırken bunda giden ve gelen mesajın ücretini alıyor türkcell :)
    Bol kazançlar arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.