< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 24 Şubat 2021; 16:22:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbank - Kolay Adres Tanımlayana Para Transferi Ücretsiz!
-
-
Tanımlama yaptım anında mesaj geldi eyv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fastpay le ücretsiz zaten. Kampanya yaptı zannetti kendini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. İlk mesajı düzenledim.quote:
Orijinalden alıntı: shark1907
Tanımlama yaptım anında mesaj geldi eyv
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kolay adres işinde benim anlamadığım bi nokta var, enpara ya tc mi tanımladım, denizbank a tc mi tanımladım, garanti ye tc mi tanımladım, yapı Kredi ye tc mi tanımladım, vakıfbank a tc mi tanımladım,,
gittim akbank tan tc numarama para gönderdim kolay adres ile bu para hangi bankaya gidiyor şimdi
avantaj paket diye yıl sonuna kadar geçerli paket tanımlıyor dikkat edin, yıl sonu bu paketten ücret keser
En son ekledigin bankaya. -
en son tanımlamayı hangi bankaya yaptıysanız o geçerli oluyor. yaptığınız her tanımlama bir öncekini hükümsüz kılıyor.
-
Bu ve para limiti yüzünden Fast ın faydası çok sınırlı kalıyor. Tanımlı veriyi girdikten sonra banka ismi seçtirse veya tam tersi olsa, birçok bankayla çalışanlar için kolaylık olurdu. Bu şekilde ben kullanmam.
-
Benden ücret almaya devam ediyorlar. Mail atmışlar, sistemde sıkıntı var siz ücreti ödeyin sonra size iade edelim diye. Denizbankın tüm kampanyalarında sıkıntı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jumaruu
Fastpay le ücretsiz zaten. Kampanya yaptı zannetti kendini/Fastpay ile sadece hafta içi mesai saatlerinde oluyor. Bu şekilde 7/24.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ulexBu ve para limiti yüzünden Fast ın faydası çok sınırlı kalıyor. Tanımlı veriyi girdikten sonra banka ismi seçtirse veya tam tersi olsa, birçok bankayla çalışanlar için kolaylık olurdu. Bu şekilde ben kullanmam.
İnsanların geneli bir iki hesap sahibidir sanırım, o yüzden bu detayı atlamış olabilirler. İki hesap bile olsa; birine tc birine cep no tanımladık diyelim. Her seferinde hangi hesaba tc tanımlı hangisine cep no, karıştırılması muhtemel. Sizin dediğiniz gibi olsa daha kolay olur kesinlikle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bluefour
bu kolay adres işinde benim anlamadığım bi nokta var, enpara ya tc mi tanımladım, denizbank a tc mi tanımladım, garanti ye tc mi tanımladım, yapı Kredi ye tc mi tanımladım, vakıfbank a tc mi tanımladım,,
gittim akbank tan tc numarama para gönderdim kolay adres ile bu para hangi bankaya gidiyor şimdiVakıfbank
-
TC kimlik numaranı sadece bir bankaya tanımlayabiliyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X