Şimdi Ara

Denizbank - Kolay Adres Tanımlayana Para Transferi Ücretsiz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kampanya 04.02.2021 – 31.12.2021 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyadan, cep telefonu numarası veya TCKN’sinden en az birini DenizBank’taki bir hesabı ile eşleştiren (Kolay Adres olarak tanımlayan) bireysel müşteriler ile cep telefonu numarası, TCKN’si veya VKN’sinden en az birini DenizBank’taki bir hesabı ile eşleştiren şahıs firmaları faydalanabilir.
    Kampanyadan faydalanmak için MobilDeniz, DenizBank şubeleri, ATM’leri veya İletişim Merkezi üzerinden Kolay Adres tanımı yapılabilir.
    Kampanya tarihinden önce yukarda belirtilen Kolay Adres tanımlamalarını yapmış kişiler de kampanyaya dahildir.
    Yukardaki koşulları sağlamış kişilerin, kampanya tarihleri arasında MobilDeniz uygulamasından yapacakları para transferi işlemlerinden ücret alınmayacaktır.
    Kampanya, DenizBank’ın MobilDeniz dışındaki kanallarından yapılacak işlemleri kapsamamaktadır.
    Kampanyadan faydalanan müşteriler, ilgili Kolay Adres tanımını sildiği veya başka bir bankaya taşıdığı anda, masrafsız işlem yapma hakkını kaybetmiş olur.
    DenizBank kampanya içinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kısacası cep telefonu veya tc kimliğini denizbank hesabına kolay adres olarak tanımlayana (mobildeniz'den tanımlanabiliyor), yıl sonuna kadar mobildeniz'den yapacakları para transferleri (fast dahil) ücretsiz. Kampanyadan faydalanmaya devam etmek için kolay adresi tanımladıktan sonra silmemek, başka bankaya taşımamak gerekiyor. Fastpay üzerinden de ücretsiz para transferi yapılabiliyordu ama orda çeşitli işlem limitleri vardı, fast yapılamıyordu. Bu şekilde mobildeniz üzerinden ücretsiz para transferi yapabilmek iyi oldu.

NOT: Kolay adres tanımladıktan sonra mesaj geliyor, tebrikler yıl sonuna kadar ücretsiz para transferi tanımlanmıştır diye. Bana bu mesaj 7-10 gün sonra geldi ama şimdi sistem oturmuş. Mesaj anında geliyormuş. Ücretsiz para transferi bu mesaj geldikten sonra başlıyor. Mesaj gelene kadar beklemeniz gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 24 Şubat 2021; 16:22:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tanımlama yaptım anında mesaj geldi eyv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fastpay le ücretsiz zaten. Kampanya yaptı zannetti kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Tanımlama yaptım anında mesaj geldi eyv
    Teşekkürler. İlk mesajı düzenledim.

• bu kolay adres işinde benim anlamadığım bi nokta var, enpara ya tc mi tanımladım, denizbank a tc mi tanımladım, garanti ye tc mi tanımladım, yapı Kredi ye tc mi tanımladım, vakıfbank a tc mi tanımladım,,

gittim akbank tan tc numarama para gönderdim kolay adres ile bu para hangi bankaya gidiyor şimdi

• avantaj paket diye yıl sonuna kadar geçerli paket tanımlıyor dikkat edin, yıl sonu bu paketten ücret keser

• bluefour B kullanıcısına yanıt
    En son ekledigin bankaya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

en son tanımlamayı hangi bankaya yaptıysanız o geçerli oluyor. yaptığınız her tanımlama bir öncekini hükümsüz kılıyor.

• tamertunc T kullanıcısına yanıt

Bu ve para limiti yüzünden Fast ın faydası çok sınırlı kalıyor. Tanımlı veriyi girdikten sonra banka ismi seçtirse veya tam tersi olsa, birçok bankayla çalışanlar için kolaylık olurdu. Bu şekilde ben kullanmam.

• Benden ücret almaya devam ediyorlar. Mail atmışlar, sistemde sıkıntı var siz ücreti ödeyin sonra size iade edelim diye. Denizbankın tüm kampanyalarında sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Fastpay le ücretsiz zaten. Kampanya yaptı zannetti kendini

/Fastpay ile sadece hafta içi mesai saatlerinde oluyor. Bu şekilde 7/24.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulex

Bu ve para limiti yüzünden Fast ın faydası çok sınırlı kalıyor. Tanımlı veriyi girdikten sonra banka ismi seçtirse veya tam tersi olsa, birçok bankayla çalışanlar için kolaylık olurdu. Bu şekilde ben kullanmam.

İnsanların geneli bir iki hesap sahibidir sanırım, o yüzden bu detayı atlamış olabilirler. İki hesap bile olsa; birine tc birine cep no tanımladık diyelim. Her seferinde hangi hesaba tc tanımlı hangisine cep no, karıştırılması muhtemel. Sizin dediğiniz gibi olsa daha kolay olur kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluefour

bu kolay adres işinde benim anlamadığım bi nokta var, enpara ya tc mi tanımladım, denizbank a tc mi tanımladım, garanti ye tc mi tanımladım, yapı Kredi ye tc mi tanımladım, vakıfbank a tc mi tanımladım,,

gittim akbank tan tc numarama para gönderdim kolay adres ile bu para hangi bankaya gidiyor şimdi

Vakıfbank

TC kimlik numaranı sadece bir bankaya tanımlayabiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.