Öncelikle Rugby Nedir ? Rugby, 15′er kişilik iki takımla bir devresi 40dk olmak üzere iki devre olarak oynanan, ileriye pas vermenin yasak olduğu, topu elle rakip kale çizgisinin arkasına taşımayı hedefleyen sert bir spordur.Ülkemizde daha yeni yeni gelişmeye başlanan bir oyundur. Önü acık olan bir spor branşıdır. Şuan aktif olarak bu spora yönelen şehirlerimiz Eskişehir,Ankara,İzmir,İstanbul,Sivas,Edirne vs Sizde katılmak istermiydiz ? Yolunuz düşerse Eskişehir Aqua Rugby Bekleriz :)
Dünya hayatımda tek bir spor yapma hakkım olsa Rugby yapardım. Bir insanın ihtiyacı olan herşeyi kazandıran (kuvvet, hız, dayanıklılık, çabuk düşünme yeteneği) bir spor olduğuna inanıyorum.
3. dünya ülkelerinin dünya şampiyonasında derece elde ettiği bir sporun ülkemizde yapılmayı bırak bilinmemesi bana göre utanç kaynağı.
İstanbulda bir ara bakirköy'de bir takım vardı ama ne oldu bilmiyorum
Heathen
kullanıcısına yanıt
Suanda ilerlettik 1 ve 2 ligimz var ayrica türkiye kupası organizasyonu olacagida soylemler arasndaydi en son katldigimz turnuva universiteler arasi sevens turnuvasiydi suanlik türkiye iyi gidiyor bu spor yolunda