Bunları yüksek tutmak için yaptıklarınızı yazarmısınız ?
Ruh halini yüksek tutmak için sürekli fal bakıyorum. Ayrıca turnelerde sağlığın düşüşünü azaltmak adına temel yoga ve yoga ustalığı yeteneklerini geliştirdim. Mahallede yürüyüş yaparak da ikisinin birden her güncellemede az da olsa artmasını sağlıyorum. Vardır daha bunun yolları :)
İstanbuldaysan banada bakar mısın?
quote:
Orijinalden alıntı: Balgam at
Cakarta'dayım dostum, turne başladı bugün. Benim ufaklık orada ama o da fal bakmayı bilmiyor :) Ruh halin ev hayvanlarından dolayı taban yapmış ()
Önceliğini spor yapmak yaparsan sadece sağlığın artar. Ayrıca bir püf nokta, ben sağlık %70'in gerisindeyse "dinlenmek" yapıp sağlığı artırıyorum, %70'ten sonra spor yapıyorum. Hem daha verimli oluyor, hem de sağlık düşükken spor yapınca ters tepiyordu galiba tam hatırlamıyorum. Sadece ruh hali artırmak için de "alışveriş yap"abilirsin ama dikkat et 6-7 güncellemeden sonra bağımlılık yaratmaya başlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: 0nur!
quote:
Cakarta'dayım dostum, turne başladı bugün. Benim ufaklık orada ama o da fal bakmayı bilmiyor :) Ruh halin ev hayvanlarından dolayı taban yapmış ()
Önceliğini spor yapmak yaparsan sadece sağlığın artar. Ayrıca bir püf nokta, ben sağlık %70'in gerisindeyse "dinlenmek" yapıp sağlığı artırıyorum, %70'ten sonra spor yapıyorum. Hem daha verimli oluyor, hem de sağlık düşükken spor yapınca ters tepiyordu galiba tam hatırlamıyorum. Sadece ruh hali artırmak için de "alışveriş yap"abilirsin ama dikkat et 6-7 güncellemeden sonra bağımlılık yaratmaya başlıyor
Şimdi benim bu Ruh halim iyice düşerse hastaneye mi gideceğim ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 0nur!
quote:
Şimdi benim bu Ruh halim iyice düşerse hastaneye mi gideceğim ?
En dibe vurursa hastaneye düşersin, %5 olabilir hatta sınır tam emin değilim. Ondan sonra hastane yolu görünüyor.
Hocam benim sağlık ve ruh hali diplerdeyken bikaç gün hastanede yattım. Sanırım %40 olunca çıkıyorduk. Çıktıktan sonra sürekli otellere gidip dinlendim. Sağlık %70i bulunca spor yapmaya başladım. Şuan sağlık %100, ruh halim %89. Biraz zahmetli ama iyi oluyor. Ayrıca temel yoga ve yoga ustalığınıda unutmamak gerek.