Şimdi Ara

Ruh hastası edecek OTP Şampiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır doğru düzgün girmiyorum. Taa S4'ten beri Lulu oynardım ruh hastası gibi artık yeni bir deliye başlamanın zamanı geldi.

Aurelion Sol
    Bard
    Irelia
    Orianna
    Teemo
    Zoe

Hangisi yine beni Plat'a kadar taşıyıp hem rakibimin hemde benim akıl sağlığımı bozar?
    Ve çok oynanamasın, çok kıskancım.

(Not: Mid-Late civarında güçlü olsun.)

(NotNot: Vazgeçtim, hepsinde güçlü olsun.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863A03C10 -- 31 Ağustos 2018; 21:49:17 >

• Seni plata kadar şampiyon değil oyun bilgin oyun zekan refleksin yeteneğin çıkarır hocam. Örn. yetenek seviyesi gold5 civarı olan bir adamı hero plata çıkamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi League of DDY -- 1 Eylül 2018; 5:39:7 >
  • sup olarak barderino

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vlad-tryndamere, mid lanede iyi bi oyuncuysan vladla adamı canın bile azalmadan divelar çıkarsın, tflerde de aşırı güçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 1 Eylül 2018; 10:21:49 >
  • League of DDY kullanıcısına yanıt
    Onun farkındayım zaten. Ama ben şampiyonla bütünleşerek oynayan bir manyak olduğum için şampiyonun gücüde belirli bir konumda olması gerekiyor.

Mesela en iyi Riven olsam orta üstü oynayan bir Fiora'yı kesebilir miyim? Bence hayır.

Bu yüzden şampiyonun güç skalası ölmüş veya ben ne kadar iyi oynasamda beni geri çekecek düzeyde olmamalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lulu sonrası kanser ya.

Hem karşı takımı hemde kendi takımımı kanser etmek için gözüme kestirmiştim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863A03C10 -- 1 Eylül 2018; 13:44:4 >
  • Tryn gibi gudubetleri oynayamıyorum.

Vladimir bir ara denemiştim ama bana yeterli gelmiyor. Nasıl diyeyim, yeteri kadar kanser değil.

Yukarıda belirttiğim şampiyonlar arasında bir önerdiğin var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben mid mainim karşımda en çok zyra ve annie varken tilt oluyorum , sever misin bilmem, saydıklarında en kanser teemo fakat oyun taşımaz, zoe olabilir
  • Zyra'yı bir dönem yoğun oynadım. Sanırım değiştiği zamandı. Support olarak oynadığımdan Bot Lane'e gelen herkes kanserdi, hatırlıyorum :D

Annie bana sıçrasız çöp gibi geliyor. Aslında bu metada iş görebilir hatta son güncelleme ile auto attack menzili geri verildi. Bilmiyorum mantıklı gibi ama.

Zoe istiyor gibiyim ama bu nerfler çok etkiledi mi acaba onu? Bu konu düşündürüyor beni.

• zoe'nin daha nerfleneceği söyleniyor
  • Ne çekti be

• bence çıkarılması hataydı
  • Yasuo kadar değil

• Zoenin sadece w'su nerflendi asıl hasar kaynağı q aynı duruyor

• Archer the Archer A kullanıcısına yanıt
    Aynı değil q sunun hasarıda azaltıldı

• bu aralar pyke klavyeyi kırdıracak bana çıkdırıyorum ya

• Main koridorunu top lane yap ve sadece oto atağı iş yapan karakterleri al ölümüne ittir abi takım savaşı mı var bırak olsun aç inhiye kadar sonra in bora devam durmak yok hem kanser hem sürekli tehdit rakip için en tehlikeli olan şeylerden biri.
  • Kanser abi herosu o

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.