Arkadaşlar geçen gün ruhsatı alım satım dolayısıyla yenilettim.. iş yoğunluğu yüzünden son gününe kadar bekledim.. sonunda bi sorun çıkmadan aldı.. şimdi tescil tarihi 2006 aracın trafiğe çıkış tarihi de 2006 yazıyor.. benim bildiğim ruhsat değişsede aracın trafiğe çıkış tarihi neyse o kalır diye biliyorum... yanlış mı biliyorum ? bide baba adı yerine ana adı yazmışlar... bunu değiştirmesem bir sorun yaşarmıyım _? ( hey yarabbim şu işini düzgün yapmayan memurlarmıza )
bahçeli trafiktenmi yaptırdın
aynı ruhsata aynı yere hatayı 2 kez yapan başka yer yoktur belkide
3 defa gittik geldik kartaldan bahçelievlere
bu kadarmı beceriksiz olur insan
mutlaka değiştir başına iş açarsın sonra
tescil tarihi ruhsat yenileme zamanı olabiliyor
bencede değiştirttir,eğer,tekrar ruhsat parası isterlerse,hatayı yapan personel ödesin,nedir ya.
değiştirmiyorlar zaten
üzerinde değişiklik yapıp tekrar kaplayıp mühürlüyorlar
ama mühürü hata olan tarafa vurmaları gerekiyor ona dikkat et
bahçeli trafiktekiler onu bile bilmiyor
notere yalvar yakar anca ikna edebildik adamı
aman diyeyim
benim ruhsatta da motor hacmi 1,4 yerine 1,6 yazıyor. Bununla kalsa ii. ehliyetimde de yaşımı 3 yıl küçültmüşler. Yani 15 yaşında ehliyet vermiş oldular. Düzelttirmedim öyle duruyor
Bu arada bahçeli derken ist. bahçelievleri kastediyorsanız evet bende ordan aldım
Benim ruhsatta birtek 60BG yerine 65BG yazmışlar, Allahtan sizinkiler gibi bir hata yok şansıma
Gerçi baktımda baba adını yanlış yazmışlar ama imla hatası
bizimkinede 100 yerine 60 yazmışlar
bence trafige cıkıs tarihini değiştirme
satarken işine gelir
quote:
Orjinalden alıntı: msurucu
Benim ruhsatta birtek 60BG yerine 65BG yazmışlar, Allahtan sizinkiler gibi bir hata yok şansıma
Gerçi baktımda baba adını yanlış yazmışlar ama imla hatası
Yok arkadaşlar ben izmir tepecik ten aldım... Düzelttirmek için illa kendimmi gitmem gerek _? yoksa takipçi halledermi _? ulan takipçi diyomda oda para isticek gene Bu araba yedi bitirdi beni yaa.. bide ruhsatı sorun... Sağolun arkadaşlar... demekki herkesde bir hata var helal olsun bunu yapan memur arkadaşlara...
takipçiye yaptırdıysan
gidip düzellttirecek mecbur ne parası bi daha
bu arada evet bahsettiğim yer istanbuldaki bahçelievler trafik
sanki hepsi yeni göreve başlamış
Bizimde ruhsatin bir yapraginda sasi ve motor numaralari birbirinin yerine yazilmis. Ayrica motor hacmi yerine de aracin agirligi yazilmis. Ugrasmadik hala duruyor oyle.
Bende bir takipçi var dostum sorma evlere zarar eski arabamdan vekalet onda diye yine ona verdim acele işim olduğu için.. ama bizde keriz değiliz herhalde düzelttiririm.. sağolun tekrar ilginiz için ;)
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
takipçiye yaptırdıysan
gidip düzellttirecek mecbur ne parası bi daha
bu arada evet bahsettiğim yer istanbuldaki bahçelievler trafik
sanki hepsi yeni göreve başlamış
bende arabayı yeni aldığım zaman üzerime alırken buz beyazı yerine buz grisi yazmışlar ruhsata. takipçiye sordum bişi olmas dedi ama yine de bilemiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: kudal
bende arabayı yeni aldığım zaman üzerime alırken buz beyazı yerine buz grisi yazmışlar ruhsata. takipçiye sordum bişi olmas dedi ama yine de bilemiyorum...
valal renk alım satımda başına iş açmaz
renge baktıkları yok ama
trafik çevirirse yada muayenede başına iş açabilirsin söyleyeyim
düzelttirmekte fayda var yol yakınken
bahçeli tarfiktekilerde bişey olmaz dedi ama
arkanı dönüp tekrar gelirsen bu ruhsat yanlış der aynı adam ve seni uğraştırır
ne çektik biz noteri ikna edene kadar
hatanın düzeltildiği tarafa bile mühür vurulmadımı kabul etmiyolar
niye arkasını düzelttilerde mühür önde diye
halbuki trafik bişey olmaz demişti ama oldu işte
rengi kim anlayacak ki buz beyazı yada buz grisi, polis bilmez herhalde aradaki farkı, en azından ben bilmiyorum
benim araç granit gri ama siyahtan bir farkı yok gibi
Benimkindede sarı yazmışlardı, lacivert olarak düzelttirdik sözde, küçük yazı yapıştırıp PVClediler, bilgisayarda hala sarı görünüyo...
sen dua et kamyon yada çekici yazmamışlar ruhsataarkadaşın getzi van diye yazmışlardı oda bayağı uğraştıtabiki b.evlerde
neymiş bu bahçeli evler yaaaa okurken koptum vallaha Allah kolaylık versin arkadaşlar sizlere
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme