Şimdi Ara

Ruhsat yanlış yazılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ford servisine gittiğimde görevli ruhsata bakıp "abi bu araç cli değil dedi" inanmadım. Ford motor kodundan baktık araç clx çıktı alman yapım 96 yılı Aralık ayında çıkmış. Bütün dokümanlar elimde şimdi ben egm gitsem ruhsatı değiştirirler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: O BİR HONDA SEVER

Bugün ford servisine gittiğimde görevli ruhsata bakıp "abi bu araç cli değil dedi" inanmadım. Ford motor kodundan baktık araç clx çıktı alman yapım 96 yılı Aralık ayında çıkmış. Bütün dokümanlar elimde şimdi ben egm gitsem ruhsatı değiştirirler mi

ruhsat değişim ücreti mutlaka isterler. üstüne kodun o olduğunu tespit etmek için alınacak bir şey olur mu onun için de para istenir mi bilmem ama ruhsat değiştirmek için isteyecekleri garanti. sıkıntı yoksa değiştirmeyin bence.
  • Araç dosyasına bakılarak araç faturasında yazılana göre değişiklik yapılır. Bazen ruhsat üzerinde değişiklik yapılabiliyor. Ancak yapilamadigi zaman da ücretiyle değişiklik yapılır. Aracın tescilinin bulunduğu trafik bürosuna gitme imkanınız varsa uğrayın yoksa da herhangi bir trafik tescil birimine uğrayarak araç dosyasina sistem üzerinden bakıtarak bilgi alabilirsiniz.

• Geçen sene 80tl filandı ruhsat değiştirme ücreti. Siz bi sorun yinede.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.