Arkadaşlar bundan 2 yıl önce 2004 model bir kangoo almıştım. orjinal koltuklu ve camlı multiks olanlardan. eski ruhsatta cinsi kısmında kapalı kasa kamyonet , diğer kısmında , yandan camlı, çift sıra koltuklu, kapalı kasa panelvan yazıyordu. devrini aldığımda ruhsat değişiminde memurlar o ibareyi yazmamışlar cinsi kısmında sadece kapalı kasa kamyonet diye geçiyor diğer açıklamalar kısmı boş yani yandan camlı, çift sıra koltuklu ibaresini yazmamışlar !..
bunuda aracı bugün sattım alan kişi ruhsatı incelerken fark ettik. eski ruhsatın fotokopisi vardı bende karşılaştırıyoruz ibareler farklı !.. bugün malüm resmi tatil bir yerden bir birlgide alamıyoruz. acayip canım sıkılmış durumda. bunun bana ne gibi bir götürüsü olur acaba ?.. yoksa devirde memur nasıl yanlış yazmışsa şimdiki devirde de aynı şekilde o hatayı düzeltebilir mi ?..
bu olayın benimle bir alakası yok tamamen ruhsatı hazırlayan polis memurunun hatası !.. onların ceremesini ben mi çekicem yoksa ?..
arkadaşlar ne olur aydınlatın beni bu konuda sinir ve stresten pazartesiye kadar sabremeyeceğim !.. TEŞEKKÜRLER !..
yeni ruhsatta yalnız kapalı kasa panelvan yazdığı için araçtaki cam ve arka koltuk teknik değişiklik olarak değerlendirileceğinden araç trafikten men edilir. ruhsatla birlikte bulunduğunuz yerdeki tescil şubesine başvurup ücretsiz düzeltme talep edin.
Araç sınıfı kısmında N1 yazıyorsa bir sorun olmaz bence.Tescil şubesinden düzeltirler.Ortada bir değişme falan yokki ...
quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
Araç sınıfı kısmında N1 yazıyorsa bir sorun olmaz bence.Tescil şubesinden düzeltirler.Ortada bir değişme falan yokki ...
ruhsat bende olmadığı için n1 yazını kontrol edemiyorum şuan !.. aracı verdim devirde sıkıntı çıkarsa gel bak işe !..
durduk yere salak bi polis memuru yüzünden bir dünya eziyet çekeceğim !..
Dediğim gibi bir sorun olacağını sanmam zaten satış yapıldıysa ruhsat işlemlerini alan kişi yeniden trafikten yaptıracak o zaman normale döner en kötüsü ...
aracı verdim ama satışı henüz vermedim !.. resmi daireler kapalı biliyorsunuz !.. önümüzdeki hafta bakacağız !.. kızdığım konu zerre kadar hatam yokken acaba uğraşacakmıyım !.. aracın devrinde eski ruhsatı verdim yenisini aldım eskisine göre yenisini düzenlemeleri gerekirken neden o ibareler değişmiş anlamış değilim !.. ilgili memurla bayaa bi akraba olduk !.. pazartesiyi iple çekiyorum !..