Arkadaşlar bu lafı her zaman duyarız. Kötü insanlar için denir. Filmlerde çokça görülür. Acaba ruhu satmak için nereye başvurmalıyız. Şuanda piyasası nedir.
o kızdı sanırım supernaturalde bu işlerle ilgleniyo brinin hayatını geri veriyo bi süre sonra diğeri ölüyo ruhunu satıyo işte :)
Buda sözleşmeyi imzalarken
quote:
Orijinalden alıntı: !ScR3aM!
quote:
Orijinalden alıntı: Bonzai Citrus 3g
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
pazarlık sahnesi heralde.
o kızdı sanırım supernaturalde bu işlerle ilgleniyo brinin hayatını geri veriyo bi süre sonra diğeri ölüyo ruhunu satıyo işte :)
sonra öldürdüler bunu
he lan he illuminati işte .
geçen üç yolun orda eşyalarımı toprağa gömdüm sözleşme gereği öpmem gereken kız yerine şahin k geldi mecbur öpüştük bana 10 yıl verdi ama sanmıyorum ki o öpücükten sonra 1 gün yaşayacağımı.
quote:
Orijinalden alıntı: CxCxCx
geçen üç yolun orda eşyalarımı toprağa gömdüm sözleşme gereği öpmem gereken kız yerine şahin k geldi mecbur öpüştük bana 10 yıl verdi ama sanmıyorum ki o öpücükten sonra 1 gün yaşayacağımı.
Tek eksiğini tam ettimi?
Seninki para etmez en iyisi dursun bir kosede satma
gittigidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Vendettaa0
Seninki para etmez en iyisi dursun bir kosede satma
senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker secde eder
quote:
Orijinalden alıntı: respawn05
quote:
Orijinalden alıntı: !ScR3aM!
quote:
Orijinalden alıntı: Bonzai Citrus 3g
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
pazarlık sahnesi heralde.
sonra öldürdüler bunu
Sammy öldürmüştü sanırım bunu pıçakla. Dean şeytan üçgenine almıştı ama üçgen kırılmıştı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme