Şimdi Ara

Rules ayarları ve rulz eklentisi hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar hocam sunucuma arkadaş rules eklentisini kurmuş fakat bir türlü çalıştıramadık yardımlarınızı rica ediyorum.

Benim istediğim !rules yazdıgımda girdiğim uyarıların kullanıcıya gösterilmesi eklenti kurulumdan anlamıyorum pek detaylı şekilde anlatabilirseniz sevinirim,

Resmini ekliyorum şimdi sorun şuki serverde kurallar aktif ama !rules yada !rules yazdıgımızda hiç bir şekilde bilgi vermemekte bunun neden olduğunu bilemiyorum eklentidemi sorun var yoksa bir ayarımı var yardımınızı bekliyorum.
     Rules ayarları ve rulz eklentisi hk.

2. Bir sorum ise !punish !forgive eklentiside bunun içindemi onun için hangi eklentiyi kurmam lazım? ve nasıl ayarları var bunuda anlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IzzeT T. -- 6 Ocak 2015; 14:49:23 >

• Procon çok kıytırık bir sistem hocam ben telefondan girip bakmaya çalışıyorum server ayarlarına bağlanamıyor ama battlelogdan bakınca görüyorum kaç kişinin oynadığını. Arkadaşım ve ortağım Fr4nGt oyundaki nicki, onu arkadaş olarak eklersen sana yardımcı olur. Bizim servera rules eklentisini(ve kalan bütün eklentileri tabii ki) o kurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer akşam 7-8 saatlerinde ts gelebilirsen ayarları yapmama yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşkler fakat nasıl kuruldugunu öğrenmek istiyorum yoksa hep başkasından rica edersek işimiz zor:) waroflords skype verirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IzzeT T. -- 6 Ocak 2015; 16:35:57 >
  • skybe kuulanmıyorum ts kullanıyorum ts3 : 176.9.62.69
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.