Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1)haritanın sağ üstünde + gibi şaret var ona tıkla sonra skeri tüm birliklerini göreceksin.Hepsini birden seçebilirsin.
    2)--
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

yok arkadaşım heryerde aradadım verirler mi hiç crackini.
    Adam almış parayla sana versin bedave bun yapan enayidir :D

tamam saol aradığın için.

ya beyler biriniz alıp crackleyin şu modding toolu yav bakın şu şey bir elime geçsin size ne modlar çıkaracam bakın
  • he bu arada ben buldum modding tool crack ini ama rusça bir şey anlamıyorum bunu bir iki dil dosyasıyla değiştirebilirmişiz öyle diyorlar ama nasıl bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

Arkadaşlar ordu yönetimi ile alakalı iki sorum olacak.

1) age of empire gibi oyunlarda bir kaç birliği seçip ctrl + 1 yapıp 1'e basınca o orduyu seçebiliyorduk. Ron2'de bunu yapabiliyor muyuz?

2) Savaşa giriyorum. Düşman Tankın yanından geçiyor, benimkiler hiçbirşey yapmıyor. Otomatik Savunma gibi bir özellik yok mu? Şehre yaklaşınca otomatik olarak füzeyle, uçakla vs. vursun düşmanı.

ilginiz için teşekkür ederim...

2-haritanın altındaki tank resmine tıkladın mı askeri moda geçmemiş olabilir
  • quote:

1) age of empire gibi oyunlarda bir kaç birliği seçip ctrl + 1 yapıp 1'e basınca o orduyu seçebiliyorduk. Ron2'de bunu yapabiliyor muyuz?

2) Savaşa giriyorum. Düşman Tankın yanından geçiyor, benimkiler hiçbirşey yapmıyor. Otomatik Savunma gibi bir özellik yok mu? Şehre yaklaşınca otomatik olarak füzeyle, uçakla vs. vursun düşmanı.

Bazen ordu iktidarı devirebilmek için çeşitli kuştluklar yapabiliyor.Savunma neyim yapmayabiliyor.Yoksa normalde kendiliğinden savunma modu var.Senin yönetimle senin bilmediğin bir sorunu olabilir ordunun.Genelkurmay başkanını sık sık görüşmeye çağır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocaliptikka

quote:

Bazen ordu iktidarı devirebilmek için çeşitli kuştluklar yapabiliyor.Savunma neyim yapmayabiliyor.Yoksa normalde kendiliğinden savunma modu var.Senin yönetimle senin bilmediğin bir sorunu olabilir ordunun.Genelkurmay başkanını sık sık görüşmeye çağır.

Ordu Kendi kendisini yönetmesin. Sadece Karadeniz'e yerleştirdiğim Füze Rampası, Rusya'dan Yaklaşan Uçağı Görünce Otomatik Karşı Saldırıya Geçsin İstiyorum. 20 Uçağı'mı Sinop Havaalnını korumak üzere görevlendireyim. Savaşta O yöne Saldırı olunca otomatik saldırsın istiyorum.

Bir keresinde Rusya ile yaptığım bir savaşta F16larım düşman şehrine yerleşmiş (havaalanı da değil, şehir) üzerine yaklaşana saldırıyordu.

Bu ayarı otomatik yapabilir miyim ?

• O kadar ayrıntısını bilemeyeceğim kardeşim.Şimdiye kadar öyle guard tarzı bir uygulamaya rastlamadım.Yalnız oyunun ana mantığı anladığım kadarıyla siz siyasal iktidarsınız ve askerlerin yaptıkları uygulamaları doğrusuyla yanlışıyla kabul ediyorsunuz.Gerçekte de öyle değil midir zaten?Bugün Başbakan şu havaalanına şu kadar uçak gitsin şurayı şöyle korusun demiyordur herhal."O iş,askerin işi" der geçerler bence.Bu simülatörü gerçeğine en yakın şekliyle oynamak en iyisi.Hem şöyle birşeyde var zaten diyelim ki sen ordunun bir hareket yapmasını istedin.Ordudan birileri senin emrini bozup kendi emriyle askeri hiçbir yere göndermiyor ya da sen istemesen de gönderiyor.Onun yüzünden az kafayı yemediydim zemanında:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaliptikka -- 8 Mayıs 2012; 2:08:11 >
  • İyi oyun ya.Apocalip oynuyor msuun hala?
  •  Rules Of Nations 2 Taktikleri

beyler 4.30 oldu innamıuyorum İlk önce 4.30 updateyi yaptım sonra 4.24 crakcı yaptım böyle oldu :D
  • quote:

Rules Of Nations 2 Taktikleri

beyler 4.30 oldu innamıuyorum İlk önce 4.30 updateyi yaptım sonra 4.24 crakcı yaptım böyle oldu :D

slovakya hiç doğalgaz yok gerçekte. ama üçüncü sırada diyorsan gene bir gariplik var. slovakyayı defalarca vurmak istedim ama vuramıyorsun. çünkü ortada doğalgaz istasyonu falan yok gözükmüyor.

bunun dışında genel olarak oyunda değişim var mı biraz daha ayrıntı verirmisin?

içimden bir ses oyununun 4.30 olmadığını söylüyor:))

• 4.24e ile karşılaştırmak gerekli aslında.
    Eğer gerçekten güncellenmiş haliyse süper olur.
  • beyerl daha hiç başlamadım oyuna.Şimdi başlayacağım.
    http://www.rulers-of-nations.com/maj.php?langue=en yenilikler burda .Şimdi söyleyin İran Fifa ranka girmiş ona nerden bakarım eğer gerçekten varsa olud bu iş beyler
    sizde slovakya kaçıncı.Bende 3. eğer sizde 1 se olmuş demektir işte daha neyi tartışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 25 Mayıs 2012; 15:28:54 >
  • quote:

beyerl daha hiç başlamadım oyuna.Şimdi başlayacağım.
    http://www.rulers-of-nations.com/maj.php?langue=en yenilikler burda .Şimdi söyleyin İran Fifa ranka girmiş ona nerden bakarım eğer gerçekten varsa olud bu iş beyler
    sizde slovakya kaçıncı.Bende 3. eğer sizde 1 se olmuş demektir işte daha neyi tartışıyoruz.

yav slovakyanın doğalgazda 0. olması lazım. bu ülkede doğalgaz ve petrol yok.gerçekte yok oyunda da yok ama göstergelerde slovakya doğalgazda üst sıralarda hatta birinci.

doğalgaz ve petrol üzerine oynayan benim gibiler için bu büyük sıkıntı. hayır işin kötüsü adamın doğalgazını uçakla vuramazsın çünkü yok...

benim tek hayalim bu oyunda tüm enerji kaynaklarını ele geçirip fahiş fiyata satmak, BMyi ele geçirmek ve İsraile kimyasal silahla saldırmak. Umarım 4.3
    da bunu yapabilirim...

• Aynen.Galiba bunun üzerinde durmamışlar bak yokolan doğalgaz kaynakları artık olmayacakmış.Kurduğun fabrika kaybolmaycakmış.Onu deneyceğim
    Bakın sizde 4.30 patchı yükleyin ve 4.24 crackini yapın bakalım olacak mı ? Olursa firmanın basit hatası oluırç
  • Deneyen var mı?
  • Benim bilgisayar Serviste olduğu için deneyemiyorum. Ancak sizi takip etmekteyim. Sonuçları beklemekteyim.
  • Witman denemelisin.Yarın buryaa yazar herhal.
  • aragornunkılıcı

bende oyun kurulu değil. açıkçası ben 4.30 gelmeden oynamayı düşünmüyorum ama sende haklısın. beraber bakalım 4.30 oldumu test edelim diyorsun..

bizden başka oynayan yok mu yav....

bir de inşallah iyi bir all in one pc alacağım.(Kablo karmaşasından kurtulmak için)

mevcut 7 senelik sistemimde bu oyun kasıyor. başlarda değil ama harp zamanı çok kasıyor.

sende de harp zamanı kasıyor mu? bir kaç ülke birbirine girdiğinde falan?
  • Aynen sen daha deneyimlisin.İyi olur.Ya bence oldu çünkü 4.18 veya 24 te slovakya birinci ise 4.30 Rusya 1 ABD 2 oömuş oluyor.Ama slovkaya olayı çözülememiş inş onuda başka güncellemede yaparlar.
    Dediğin savaş zamanı kasma bende pek olmuour.Bazı arkadaşlar ekranın beyzalığından ve oyunun sonrada çok şişkin olduğunu söylüyorlar.Onun neden oyun sonrada Xdiv diye bir video programı yüklüyor onu yüklemezsen donmalar ve beyaz ekran çok sık oluyor.
    Witman senin pcden kasması normal.Bende 3 Gb bellke 1Gb ekran kartı var iyi oynuyorum valla.
    En kısa sürede dene ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 26 Mayıs 2012; 12:22:51 >
  • Denemek için Romanya'ya hava saldırısı düzenledim. Tüm Avrupa bana karşı saldırıya geçti. Savaşı bitiremedim. Başlayan savaş nasıl biter? :S
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.