Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • varmı haber beyler ellerim terledi artık:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

http://www.youtube.com/watch?feature=g-subs-u&v=H994vbUjGLk

İşte Trailer......

gene aynı oyunu çıkarmışlar bu kez hatasız olur umarım.

• Master World adında yeni oyun başlığı açıyorum artık burası bizim için bitti beyler.Göçüyoruz...
  • Oyun mart sonuna ertelendi herhalde ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_72422804/mpage_1//tm.htm#72678668
    ahaha oyun çıktı tuğberk yeni konu açtım görmemişsin :d
  • beyler veya bayanlar. lütfen biriniz artık 2 veya 3 için bi rehber çekin youtube'da. gerçekten çok zorlanıyorum kafam karışıyo. rehber olur let's play olur. seri şeklinde çekin yani biriniz :D
  • arkadaşlar oyun ile ilgili başlangıç taktikleri verebilir misiniz?
  • beyler ben ron 2 ye yeni başladım bir çok şeyini öğrendim fakat başka devletler üzerine hava üssü ve askeri tesis kuramıyorum land tamam ama bunları yapamıyorum detaylı bir şekilde yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: paronim23

beyler ben ron 2 ye yeni başladım bir çok şeyini öğrendim fakat başka devletler üzerine hava üssü ve askeri tesis kuramıyorum land tamam ama bunları yapamıyorum detaylı bir şekilde yazarsanız sevinirim

Yabanci bir ulkede military camp,havaalani yada liman kurmak icin once o ulkeyi kolonin haline getir. Ardindan fare o ulke uzerindeyken sag tikla ve military anlasmasinda alliance sec, kara hava deniz sahalarinda gezinme icin onlarida sec en altta da authorise diye bisy var oraya 3,5 istedin rakami yaz. Onay geldikten sonrada military gir ve bina yap kismina gir istedigin binayi sec sonrada hangi ulkede olsun diye sordugu kisma herzamanki gibi kendi ulkeni degil koloni ulkeni sec. Voila askeri tesisin 270 gun sonra kullanima hazir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Yeni Zelanda'ya sosyalizm getiriyorum.Ama aşırı sağcılar ayaklandı? bunları liderini nasıl öldürücem?
  • Hobbitkoylusu H kullanıcısına yanıt
    Ajan/gizli servis yetiştirip suikast yaptırıyorsun, ya liderin üstüne gelince seçenek çıkacak ya da ajanın ismine girince tam hatırlamıyorum menüleri biraz karıştırın, ajanınız 5 yıldızlı olmalı, bence adamı öldürmek yerine şantaj yapacak belge vs toplayın öyle indirin, Deniz Baykal gibi temiz iş.
  • arkadaşlar oyun hakkında bilgilerinizi paylaşabileceğiniz ve ileri zamanlarda bilgi alabileceğiniz bir wiki sayfası oluşturdum. destek olursanız sevinirim:
    http://tr.gps.wikia.com/
  • Ben sovyet rusyayı kurmaya başladım önce rusya ile 1.700.000 kadar askerle gürcistanı ilhak ettim sonra moğolistana saldırdım artından çine çin çok zorladı ve 1.000.000 askerin zayiat olmasınan 2.000 bin tanka ve 200 savaş uçağıma maloldu ardından kuzey koreye saldırdım 100 bin kayıpla aldım sonra kazakistana saldırdım ve 20 bin askerli kayıpla aldım şimdiki hedefim afrika kıtasını almak olacak arap yarım adasını aldıktan sonra afrikanın tamamını elegeçireceğim sonra batıya saldıracağım
    Edit: türkiyeyi aldım sıra yunanistana geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-279634539 -- 4 Şubat 2016; 20:29:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.