Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayırlısı be gülüm

quote:

arkadaşlar bu oyuna başlamayı düşünüyorum ancak bazı sorularım var

1-oyunda çoğu şeyi kontrol edebiliyormuşuz mesela oyunda askeri darbe yapıp rejim değiştirmek mümkün mü ?
    2- yine oyunda rejim değiştirilebiliyor mu ? komünizme falan geçemezmiyim ?
    3- oyunda savaş arka planda mı ? oyun daha çok diplomatik şekilde mi ilerliyor ?
    4- bu genelkurmay başkanını değiştirince vs ne oluyor ? veya neden değiştirme ihtiyacı hissediyoruz ?

cevaplayacak yok mu, ve ayrıca emeklilik yaşı nasıl değiştiriliyor

cevaplayacak ?

ayrıca bir anımı anlatayım, oyunda ekonomiyi süper bir hale getirdim -1,59'a kadar iyileştirdim, sonra suriyeye casus gönderdim, bir bahane ile savaş çıkarıp suriyeye petrolü için girecektim, zaten birleşik krallıktan tut, israil'e kadar çoğu süpergüç ile ittifak kurmuştum, bu arada karım sürekli saçma sapan işler yapıyordu, tam 3 kez suikast girişiminde bulundum ama yinede yaşamayı başardı, idam cezasını geri getirip vergileri çok az arttırdım, tam herşey iyi gidiyor ve suriyeye girmeye hazırlanıyorken bu idam cezası ve vergiyi protesto etmeye başladılar, ne yapsam ikna edemedim, ve maalesef ertesi gün de suikaste kurban gittim az daha oynayabilseydim belki suriyeye girip petrolünü alıp, ortadoğunun süpergücü olacaktım

• quote:

quote:

quote:

1-oyunda çoğu şeyi kontrol edebiliyormuşuz mesela oyunda askeri darbe yapıp rejim değiştirmek mümkün mü ?
    3- oyunda savaş arka planda mı ? oyun daha çok diplomatik şekilde mi ilerliyor ?
    4- bu genelkurmay başkanını değiştirince vs ne oluyor ? veya neden değiştirme ihtiyacı hissediyoruz ?

cevaplayacak ?

ayrıca bir anımı anlatayım, oyunda ekonomiyi süper bir hale getirdim -1,59'a kadar iyileştirdim, sonra suriyeye casus gönderdim, bir bahane ile savaş çıkarıp suriyeye petrolü için girecektim, zaten birleşik krallıktan tut, israil'e kadar çoğu süpergüç ile ittifak kurmuştum, bu arada karım sürekli saçma sapan işler yapıyordu, tam 3 kez suikast girişiminde bulundum ama yinede yaşamayı başardı, idam cezasını geri getirip vergileri çok az arttırdım, tam herşey iyi gidiyor ve suriyeye girmeye hazırlanıyorken bu idam cezası ve vergiyi protesto etmeye başladılar, ne yapsam ikna edemedim, ve maalesef ertesi gün de suikaste kurban gittim az daha oynayabilseydim belki suriyeye girip petrolünü alıp, ortadoğunun süpergücü olacaktım

oyuncu isminiz turgut özal mıydı ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hristos

quote:

quote:

quote:

cevaplayacak ?

oyuncu isminiz turgut özal mıydı ? :)

hayır

• Arkadaşlar bu oyunu oynamamanızı tavsiye etmekteyim.
    Aslında oyun çok güzel ancak hataları oyunun içine ediyor. Nekadar güncellesenizde; petrol sorununu, kafasına göre kapanma sorununu, arada bir tüm harita beyaza dönme sorununu, inşaat ettiğiniz yerlerin kaybolma sorununu gibi birçok nedenini gidermiyor. Böyle olunca da başlarda çok emekverdiğiniz, geliştirmek istediğiniz ülkeyi hiçbişekilde istediğiniz konuma getiremiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkk

Arkadaşlar bu oyunu oynamamanızı tavsiye etmekteyim.
    Aslında oyun çok güzel ancak hataları oyunun içine ediyor. Nekadar güncellesenizde; petrol sorununu, kafasına göre kapanma sorununu, arada bir tüm harita beyaza dönme sorununu, inşaat ettiğiniz yerlerin kaybolma sorununu gibi birçok nedenini gidermiyor. Böyle olunca da başlarda çok emekverdiğiniz, geliştirmek istediğiniz ülkeyi hiçbişekilde istediğiniz konuma getiremiyorsunuz.

haklısın, özellikle o haritanın beyaza dönmesi adamı kanser eder, ben o yüzden kayıt edip ciddi ciddi oynamıyorum, hemen bir ülkeyi alıyorum, birkaç ticaret anlaşması, diğer ülkelerle müttefiklik derken eğer yeterince güçlüysem yanımdaki komşularıma savaş açıp her yeri fethediyorum, ha zaten bunları yaptıktan biraz sonra ya darbe oluyor, ya suikast oluyor ama yine de sınırları genişletiyorum en azından, yine de eğleniyorsun

• Beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!! size harika bir haberim var.RON 3 Kasım sonu veya aralık başı piyasaya sürülüyor!!!! Duyduk duymadık demeyin!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!! size harika bir haberim var.RON 3 Kasım sonu veya aralık başı piyasaya sürülüyor!!!! Duyduk duymadık demeyin!!

hatasız yapsınlar mümkünse
  • Bencede hatasız yapsalar daha iyi olur :) Yoksa oynanabilirlik açısından çok iyi oyun.
  • quote:

Beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!! size harika bir haberim var.RON 3 Kasım sonu veya aralık başı piyasaya sürülüyor!!!! Duyduk duymadık demeyin!!

umarım şu oyundaki hataları düzeltirler
  • quote:

Bencede hatasız yapsalar daha iyi olur :) Yoksa oynanabilirlik açısından çok iyi oyun.

Aynen.Buda o kadar fena değil bazı şeylere göz yumman gerek.
  • Göz yumulacak gibi değil Meksika'yı Küba işgalinden kurtarmak için yanında savaşa giriyorum belli bir süre sonra Küba ile Meksika birlik olup bana dalıyorlar bu kadar da olmaz ki .
  • quote:

süper haber yaa..umarım yan yan giden zırhlı araçlar ve olmayan doğalgazı ile dünyada birinci olan ülkeler olmaz...

bu oyun gerçek bir simulasyon...müthiş...
  • quote:

internette o kadar aradım böyle bi haber bulamadım , gerçekten geliyormu ?
  • quote:

quote:

Bencede hatasız yapsalar daha iyi olur :) Yoksa oynanabilirlik açısından çok iyi oyun.

Aynen.Buda o kadar fena değil bazı şeylere göz yumman gerek.

Oyun dediğin çok kademeli olmallı. 3-5 sene oyundan geçtkten sonra saçmalıyorsa da olmaz ki :)

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

Göz yumulacak gibi değil Meksika'yı Küba işgalinden kurtarmak için yanında savaşa giriyorum belli bir süre sonra Küba ile Meksika birlik olup bana dalıyorlar bu kadar da olmaz ki .

Evet böyle saçma hatalar giderilirse iyi olur gerçekten.

• Özellikle diktatör olun oyun ayrı zevkli oluyor.
    Evet geliyor beyler yalan atmıyorum.
  • O değil de şu terörü bi türlü biteremiyorum ben Türkiye ile oynarken, güvenlikleri herşeyi üst düzeye çıkartıyorum ama yinede bitmiyor , ne yapmak lazım fikri olan var mı ?
  • Heycanla Ron3 ü beklemekteyim.
  • Ertelenmiş beyler
    Ancak üzülmeyin :D 15 Aralık 31 Ocak arası oyun piyasada.-Eversim-
  • quote:

Ertelenmiş beyler
    Ancak üzülmeyin :D 15 Aralık 31 Ocak arası oyun piyasada.-Eversim-

dostum nerden alıyorsun bilgileri? 3 ile ilgili ne bi görsel ne de resmi bir duyuru var...
  • Dostum ROn forumundan.Onlara bu durumu sordum(resimleri ve bilgi olmamasını)Eversim daha yaynlamıyormuş.Dediğin gibi 2 ay var çıkmasına oyunu yakında koyarlar.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.