Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Eversim,

RON 3 çıkmasını sabırsızlıkla bekleyen Türkler olarak önemli bir hatanın düzeltilmesini talep ediyoruz. Kıbrıs, 1974 yılındaki müdahaleler sonucunda 2 ayrılmış; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi şeklinde parçalanmıştır. 1 Milyon KKTC nüfüsuna karşın, 1.2 Milyon GKRY ada da yaşamını sürdürmektedir.
    Türkiye kullanıcıları olarak; adayı komple Rumlara ait gösteren oyun stratejisinden vazgeçmenizi, Milyonlarca Türk'ü yok saymamamanızı, gerçekçi yaklaşım izlemenizi bekliyoruz.

Not: RON Turkey kullanıcıları tarafından, ortak alınan karardır.
  • Çok iyi.Bu saatten sonra değişir mi bilmiyorum ama en azından görsünler.
  • Çeviri yapacak arkadaşları bekliyoruz :)
  • ben daha önce mail atmıştım başka konu için. ilgileniyorlar. yukarıdaki yazı çok duygusal olmuş. Bunu bi taneniz mail atsın. dönüş mutlaka olacaktır.

Hello From Turkey…
    First of all we want to thank u for design to RON3. We are very happy but there is a problem for Us. Actually for world. As u know u made one country in Cyprus in RON2. İts very mistake cause there are two countries in cyprus in real world. We want to fix it in RON3. İts not a personel wish, its a RON Turkey wishes.
    Best regards
  • üçüncü seri ile ilgili video bizi temsil eden varmı acaba göremedim, ayrıca aynı yapımcı tarafından Amerika seçimini konu alan bir oyun buldum, ismi the race for the white house.

http://www.youtube.com/watch?v=D84Z_BCUtkg&feature=youtu.be
  • bana göre oyun işte böyle çıkartılır.Ciddiyet ortada.Umarım iyi bir oyun olur.
  • Arkadaşlar oyun kaçınca çıkacak acaba 15 Ocak mı 20 Ocak mı yada herhangi bir tarihi belli mi? Birde bir oyunun çıkmasına 2 hafta gibi bir süre var ama hiçbir bilginin olmaması çok ilginç çıkmayacak mı acaba ertelediler mi?
  • Hahah.Nasıl bilgi yok arkadaşım adamlar web sitesini bile yaptı resim paylaştı neredesin sen?
  • o nicki nasıl öyle yaptın hala çözebilmiş değilim. noluyor birader ?

Rules Of Nations 2 Taktikleri
  • Bu konu neden tutuluyor sanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Bu konu neden tutuluyor sanıyorsun?

Bilmem sadece o sayfa var gibi geldi. Birde oyun ne zaman çıkıyor yav
  • 15 Ocak-15 Şuat arası çıkıyor.
  • Beyler bugünde farklı maillerden 15 mail attım. Sizde ses seda yok. Lütfen contact@masters-of-the-world.com adresine mail atmaya devam edelim ya da başlayalım.
  • Gönderdim.Gözlerine batmıştır.
  • RON 3 geliyor ve heycanlıyız.ROn 2'nin bu son dönemlerinde sizleri RON 2 multisine davet ederim.
    Cumartesi günü 14.16.00 arası multiye davetlisiniz.Entrikalar,arkadan vurmalar bu oyunda olacak.
    Oyun versiyonu 4.18 olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 9 Ocak 2013; 17:14:51 >
  • Aslında oynanırdı ama bende sürekli hata verip oyunu kapatıyor. Ron3 e kısmet diyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Bu konu neden tutuluyor sanıyorsun?

her mesaja cevap yetiştirmeye çalışmandan konuyu hep üstte tuttuğundan olabilir mi ?

ayrıca bu konu sahibinin nicki neden böyle. sanki adam ali ağaoğlu da, siteye para verip nickini kabartmış.
  • Komik çocuk.bak bakalım bir tane boş mesaj var mı konuda.Ayrıca bu konunun üstte olup adam nickini görerek egolarına mı yenik düşüyorsun yoksa ha?
  •  Rules Of Nations 2 Taktikleri

11 Ocak 2013 Tarihinde Gelen Açıklama

January 11th, 2013 :

Pre-order Discount Period Extended for
    Geopolitical Simulator 3, Masters of the World
    until January 15, 2013

Master of the World
    The new version of the best geopolitical simulator,
    with even more depth and detail!
    Release announced between January 31 and February 15, 2013.

(*)Pre-ordering is now available
    for both the French- and English-language versions!
    By pre-ordering, you can save
    15% off the full price!

Yani Ön Siparişlerin Ocak 15'te sona ereceği yazıyor. Ön Siparişler 15 Ocakta sona erdikten sonra oyunun çıkış tarihi 31 Ocak - 15 Şubat arasında olacağı yazıyor.

Kaynak veya takip etmek isteyenler için;
    http://www.masters-of-the-world.com/news.php?langue=en

Hayırlı olsun beyler. Hadi azıcık uplayalım konuyu başka bilgi bulanlarda yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLameS.7 -- 14 Ocak 2013; 19:50:44 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.