Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunda nasıl diktatör olunuyor ? meclise bir şey yapıyordun meclisin yetkileri kayboluyordu, nasıl yapıldığını biri alıntılayabilir mi
  • Bu oyun bildiğin byte israfı öyle bi oyun olmalı ki detayı ron gibi(hastane okul vergi asker polis kamera vs vs) diplomasisi ve askeri sanayisi superpower gibi (paktlar gruplar birlikler kurma savaş oyuncakları tasarlama ve üretme) savaşları command conquer gibi sahici olsun :))
  • beyler bi gelişme yok değil mi=? RON3 için
  • beyler..

aragornunkılıcı mesaj attı şimdi..oyun ocak ayında çıkıyor...

http://www.masters-of-the-world.com/buy_us_precommande.php?langue=en

Orjinal alsak mı ne yapsak...şimdi sipariş verirsek 40 dolara geliyor...
  • Ya beyler şu oyun çıkmadan bi RON 2 multisi atalım mı :D Multisi sarıyor
  • Multi atalımda geçen sene arkadaşla oynarken sürekli hata gönderme raporu veriyordu.
    Bu arada RON3 çıkacağına sevindim gerçekten :)
  • Bizde öyle bir sorun olmadı.Aynı verisyon olduğu sürece sorun olmaz.Tuğberk var Wittman ne dersin?
  • Ben oynamayı unuttum aylardır oynamadığım için ama ben varım yani sıkıntı yok :D
  • valla beyler ben oyunu bi daha indiremem.

şu an zaten hitman iniyor. haftasonu onu oynayacağım.

benim derdimşu 3'üncüsünü orjinal alıp almamak. adamlara mail attım dedim ki satın almayı düşünyüorum ama hala dedim slovakya doğalgazda birinci mi dedim:))) bir iki bug daha sordum bakayim ne diyecekler...
  • adamlar mailime cevap verdi. petrol ve doğalgaz ile ilgili saçmalıklar ortadan kalkmış.
  • Hahaha.Bu iyi oldu.
    Wittma abi mızıkçılık yapma gel rusya-çin-iran paktını oluşturalım :D
  • bir an önce çıksada oynasak
  • Arkadaşlar bence toplu olarak mail Kıbrısın yarısının Türklere ait olduğunu belirtmemiz lazım. Hiçbirimiz bu sorunla ilgilenmedi nerdeyse.
  • Arkadaşlar dünyada çoğu ülke KKTC'yi tanımıyor. Yani resmi anlamda KKTC diye bir yer yok. Kıbrıs Cumhuriyeti olarak görüyorlar adayı. O yüzden şansımız zor gibi ama denemekte fayda var.
  • Komple rumlara ait görüyorlar. Bayrağındanda anlaşılıyor. Ben gerekirse 20-30 farklı mailden mail atarım. Üstüme düşeni yaparım yani. İngilizcesi iyi bir arkadaş varsa halledebiliriz bu işi.
  • Bu konuda haklısın tuğberk.Ancak arkadaşın dediği gibi KKTC uluslararası alanda tanınan ülke değil.Böyle sayacağımız irçok ülke vardır ancak yapacaklarını sanmıyorum.İştte sitesinden yapılan açıklamada yeni oynanılabilecek ülkeler;
    New playable countries: South Sudan, Luxembourg, Malta, Singapore, Maldives, Cape Verde, the Solomon Islands, Comoros, Trinidad and Tobago, and Barbados
  • Herkes 2-3 mail yollasa, ben zaten farklı adreslerden baya mail atacağımı belirttim. İngilizcesi iyi olan bir arkadaş birşeyler çevirirse, hiç olmazsa tavrımızı ortaya koyarız. Böyle sessiz kalmak hiç olmuyor.
  • arkadaşlar bende mail atabilirim tepki göstereceksek
  • yüklenin google translateye :D
    Eversim adresine gönderelim.
  • Google translateden ben daha iyi çeviririmde gerçekten bunu çevirebilcek adam lazım :) Yeni oyun çıkmadan bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.