Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin oyunun adı nedir bakam?Şifresi nedir?PM'den atarsınız?Kesin söz vermiyim ama akşam 9 10 gibi müsait olurum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaliptikka -- 14 Nisan 2012; 21:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoxcuyigitcan

quote:

Orijinalden alıntı: Anılergün

quote:

Orijinalden alıntı: paradoxcuyigitcan

quote:

Orijinalden alıntı: Anılergün

Kardeşim sağol varol evet ermenistana savaş açmıştım rusya ve iran destek vermişti o yüzden olmalı teşekkür ederim

önemli değil kardeşim

not:birde benim sorularıma yanıt verse birisi off

O da olur kardeşim sıkma canını acemi de olsam bildiğim kadarıyla yardımcı olurum ben de :) aslında güzel oyun da Antalya ege bölgesinde yapılmış kızdım bastım eksiyi :)

hıh sen ona bir şey mi diyorsun ya benim gördülerim

1-ABD-G.Kore savaşı

2-Rusya-Çin savaşı

3-Türkiye-Ermenistan ilişkisi Türkiye-Azerbaycan ilişkisinden daha ileri düzeyde

4-Suriye'nin askeri gücü İran'dan daha iyi

ve bir çok hata çok garip değil mi?

Doğru manyak hatalar var ama Antalyayı Egeye yapmak hatadan da öte

quote:

Orijinalden alıntı: Apocaliptikka

Sizin oyunun adı nedir bakam?Şifresi nedir?PM'den atarsınız?Kesin söz vermiyim ama akşam 9 10 gibi müsait olurum ben.

Genelde Warsova Paktı oluyor isim ama biz kafamıza göre yaptık sizlerle çoklu oynadığımızda yeni isim şifre belirleriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anılergün -- 15 Nisan 2012; 13:08:23 >

• Fark etmez.Ben bugün akşam 8-9 gibi girerim siteye uygun olursa oynarız.
  • quote:

Sizin oyunun adı nedir bakam?Şifresi nedir?PM'den atarsınız?Kesin söz vermiyim ama akşam 9 10 gibi müsait olurum ben.

memnun oluruz kardeşim ben rusya anıl abim çin sende kuzey kore olsan iyi olur ama bence iran ol çünkü zaten varşova palktı olarak oynuyoruz yani oyunun bir kuralıda birbirimize dalmamak ve yardımlaşmak

1-İran:bence iran doğuya biraz uzak bir ülke ama ben rusya olduğumdan türkmenistanı alarak aramızda karayolu ve havayolu bağlantısı oluşur

ne yapacaksın:eğer iran seçersen ilk önce türkmenistanı hallet bende georgia(gürcistan)ı alıcam ve 1-2 sene sonra türkiye ye saldıracağız orayıda aldın mı çok süper bir bağlantı kurulacak aramızda yalnız en büyük tehditin israil,abd falan türkiye de senden askeri olarak güçlü bu yüzden 2-3 ay arayla askeri harcamalara ağırlık ver üs kur asker al black marketten falan(zaen ben ve çin sana askeri yardımda bulunacağız.Ve en önemlisi nükleer silah üret bunu bilmiyorsanda forumun 2.3. sayfasında var

2-K.Kore:bence İran daha iyi ama K.Kore olursan ilk önce güney koreye dal biz ona bahaneyle g.koreye dalacağız buna japonya karşı çıkarda sana savaş açarsa çin ve rusya yani anıl abiyle ben japonyaya dalacaz ve bu oyun 3.dünya savaşına dönüşecek

bu arada atom kullanmak şart koordinatları ben inceleyip bildiricem.öyle kafaya göre bomba sallamak yok

niçin mi:oyunda bir saçmalık var washingtona bile atom atsan 250 000 kişi ölüyor gerisi konvoyla refuge kamplara ben önceden koordinat verdiğim yere asker çıkartıcam(yani atomdan etkilenmeyecek uzaklıkta) atom atıldıktan sonra kaçan konvoyları vurucam ve en az 5-6 milyon abd li ve ya bu iş japoa ise ölücek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradoxcuyigitcan -- 15 Nisan 2012; 14:27:51 >

• İyi güzel diyorsunuz da sonuçta biz insanız.Yani batı kısmına hep bilg. hükmedecek.Yani zaten onlar bayağı bir dezavantajlı olacaklar.Bende derim ki siz Varşova Paktını kurun.Bende ABD olarak batı dünyasının başına geçeyim.Yani mücadele biraz daha zevkli bir hale gelsin.Yoksa hepimiz bir tarafa geçip öteki tarafa bilg.ları atarsak bir manası olmaz.Ben batı dünyasının abiliğini yapayım sizde doğu dünyasının bence daha zevkli olur.Hem bakalım dibinizde ben varken ne kadar işbirliği kurabileceksiniz ne kadar rahat hareket edebileceksiniz?:)Birde şeyi sorcam.Bu multi de oyunu kaydetme gibi bir imkan yokmu ki acep?Yani sonradan kaldıüımız yerden devam edebiliriz herhalde değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaliptikka -- 15 Nisan 2012; 17:51:31 >
  • Beyler ben geldim.İsterseniz atabiliriz.
  • quote:

Beyler ben geldim.İsterseniz atabiliriz.

olabilir. ama nasıl online oynanıyor?
  • Oyunu kurdum.Gelmek isteyenler için adını ve şifresini PM'den atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaliptikka -- 15 Nisan 2012; 20:49:16 >
  • arkadaşlar bu konunun amacı oyunu öğrenmeye yardımcı olmaktır mp konuşmak değil

http://resim.donanimhaber.com/m_59822545/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59822645

buradan mp konusu açtım katılacaklar adını online sürelerini ve hangi oyunu oynayacağını yazsın :)
  • Oyun bir simülatör olduğu için ve sadakatin diplomaside yerinin olmadığını hesaba kattığımda böyle bir oyunun gerçeğe pekte yaklaşmayacağını düşünüyorum.Ancak yine de teşekkürler.Hiç olmazsa birbirimize saldırma imkanı da açık olsaydı daha iyi olurdu diye zannediyorum.
  • quote:

Oyun bir simülatör olduğu için ve sadakatin diplomaside yerinin olmadığını hesaba kattığımda böyle bir oyunun gerçeğe pekte yaklaşmayacağını düşünüyorum.Ancak yine de teşekkürler.Hiç olmazsa birbirimize saldırma imkanı da açık olsaydı daha iyi olurdu diye zannediyorum.

kardeşim öylede oynarız sorun değil ama bir düşün taraflar nasıl olacak.Şurada katılacak 3-4 kişi şimdi taraflar

abd vs çin rusya olursa çin rusaya alır

e abd ile kimi alacan japonyayımı

yani durumlar eşit olmuyor npc lerdense yeterli destek alınmadığından hangi pakt güçsüzse o yenilir.

benim dediğim şu örn. rusya,çin,iran oynadın zaten çinle iranın alakası olmayacak savaş açsan nerden gidecen sen iransan rusya çine geçirmez indirir seni.türkmenistan,afganistanla aran kötü ne yapacan o zaman

• Bu oyunda öyle her istediğimizi kafamıza göre yapamayacağımıza göre..Öyle hemen nükleer saldırı falan yapamayız.Yoksa devriliriz.Yani yine belli bir süreci yönetmemeiz gerekecek.Dolayısıyla siz Rusya ve Çin'de olsanız almanızın o kadar kolay olacağını düşünmüyorum.Çünkü bilgisayarların yönetimindeki ülkeler eninde sonunda aptallıklar yaparlar.Ancak karşı tarafta biribirimizin olduğunu bilirsek daha dikkatli davranırız.Hareketlerimizi o kadar kolay gerçekleştiremeyiz.Daha da bir dengeli olur.Bence öyle olması daha güzel olur.Öyle bir deneyelim.Ben Amerika'yı alıp batı bloğunun başına geçeyim sizde Rusya ve Çin'i alıp doğu bloğunun başına geçin.Bence böyle daha iyi olur.Ama sizin aranızda da saldırabilme ihtimali açık olsun.Yani ölümüne kurtlar zofrası:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaliptikka -- 16 Nisan 2012; 20:39:07 >
  • quote:

Bu oyunda öyle her istediğimizi kafamıza göre yapamayacağımıza göre..Öyle hemen nükleer saldırı falan yapamayız.Yoksa devriliriz.Yani yine belli bir süreci yönetmemeiz gerekecek.Dolayısıyla siz Rusya ve Çin'de olsanız almanızın o kadar kolay olacağını düşünmüyorum.Çünkü bilgisayarların yönetimindeki ülkeler eninde sonunda aptallıklar yaparlar.Ancak karşı tarafta biribirimizin olduğunu bilirsek daha dikkatli davranırız.Hareketlerimizi o kadar kolay gerçekleştiremeyiz.Daha da bir dengeli olur.Bence öyle olması daha güzel olur.Öyle bir deneyelim.Ben Amerika'yı alıp batı bloğunun başına geçeyim sizde Rusya ve Çin'i alıp doğu bloğunun başına geçin.Bence böyle daha iyi olur.Ama sizin aranızda da saldırabilme ihtimali açık olsun.Yani ölümüne kurtlar zofrası:)

tamam zaten katılan bir sen bir ben birde anıl olur yaparız öylede ancak bir daha düşün iran ve ya K.kore olsan ama sana kalmış kararlıyım diyorsan bir şey yapamam

• Evet benim dediğim gibi yapsak daha eğlenecli olur.Yensekte yenilsekte öenmli değil.En nihayetinde bir oyun bu.Zevki cıksın:)Ben açtığın başlığa uygun olduğum saatleri yazıyorum.Şİfreyi falan benim PM e atarsın.
  • Ek olarak.Orduların yönetimi de ai olsun.Yani bilgisayar yapsın.Biz sadece işin diplomasi ve ticaret kısmıyla ilgilenelim.Savaş açalım gerisini Genelkurmaylar halletsin.Öyle ya normalde de öyle değil midir zaten.Hükümetler savaşı açar Genelkurmaylar savaşı yönetir.E bizde sivil birer parti olduğumuza göre?Bence bu daha da bir dengeler oyunlarımızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaliptikka -- 19 Nisan 2012; 19:07:37 >
  • noldu beyler kimseden çıt çıkmıyor...4.30dan haberi olan var mı? uzun bir aradan sonra oyuna tekrar başlayacağım ve bu kez israile dalacağım....

Bu kez çok sert olacağım kendi halkıma bile güç kullanacağım......demokrasi özgürlük falan dinlemem bu saatten sonra.....stk ları kapatacak partilere tecavüz edecem. Kendi ailemi ve beni sürekli aldatan karımı yok edecem
  • kardeşim dün linkini buldum ama bozuk çıkıt cocuk uploadı bilmiyor heralde sadece stat.exe yapmış hata veriyo.Ama yakında çkcak eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

kardeşim dün linkini buldum ama bozuk çıkıt cocuk uploadı bilmiyor heralde sadece stat.exe yapmış hata veriyo.Ama yakında çkcak eminim

kardeş bu arada modding tool bilirsiniz belki ing cr. bilen var mı ben bulamadım
  • yok arkadaşım heryerde aradadım verirler mi hiç crackini.
    Adam almış parayla sana versin bedave bun yapan enayidir :D
  • Arkadaşlar ordu yönetimi ile alakalı iki sorum olacak.

1) age of empire gibi oyunlarda bir kaç birliği seçip ctrl + 1 yapıp 1'e basınca o orduyu seçebiliyorduk. Ron2'de bunu yapabiliyor muyuz?

2) Savaşa giriyorum. Düşman Tankın yanından geçiyor, benimkiler hiçbirşey yapmıyor. Otomatik Savunma gibi bir özellik yok mu? Şehre yaklaşınca otomatik olarak füzeyle, uçakla vs. vursun düşmanı.

ilginiz için teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.