Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav beyler petrol odaklı bir tek ben mi oynuyorum?

merak ediyorum o kadar kuyu ele geçirdim, acaba tüm petrolü ele geçirsem gene herşey güllük gülüstanlık mı olacak? sanki boşuna petrol ele geçiriyormuş gibi hissediyorum.size de öyle mi oluyor. Yani petrolde tekel olduğumda neden diğer ülkeler köpeğim olmuyor.
  • Delikurtun dediği olabilir.Savaş sırasında zara verince birdaha işlenmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

savaşlar da fena değil geçer not yani.O arkadaşında kusura bakmasın oyunu hiç anlamamış.Abd ile insan nasıl Kübaya yenilir anlamıyorum.Birde Mit. sen Paradox Fandamısın?

Evet paradoxfandayım.
  • Bende mert-can Supreme Rulercıyım belki görmüşsündür.Bende diyorum bu ismi bi yerden hatırlıyorum. :D
  • Solda sürekli beliren bakanlar, devlet başkanları bir süre sonra kayboluyor. hiç kimseyle görüşemiyorum.

Bu sorunu nasıl çözerim tavsiyesi olan var mı?
  • Arkadaşlar soru sordukça aklıma yeni sorular geliyor. Oyun gerçekten muhteşem.

Solda ki uyarılar kaybolunca yeniden oyuna başladım. Ukrayna Lideri görüşme istedi. Kabul ettim. Çay kahve hoş beş sohbet pamuk istiyormuş sattım.

Dur bi bakayım ittifak sağlayabilir miyiz dedim.

Deniz, kara, hava da alliance'ı kabul etti. Du bakayım üs kurulmasını kabul edecek mi dedim. Karşılıklı 1'er üs kurulmasını da kabul etti.

Şimdi tecrübeli arkadaşlara iki sorum olacak

1 - Ukrayna'da sağa tıkladığımda diplomasi vs. çıkıyor. Kendi ülkemde askeri üs inşaatı seçtiğimde Türkiye'de mi Ukrayna'da mı diye soruyor ama sadece Bulunduğum coğrafi bölgede üs kurmama izin veriyor. Bu sorunu çözebilen var mı?

2 - Diğer dost düşman ülkelerle askeri ittifak kurup ülkersinde askeri tesis nasıl kurabilirim.

bu arada şu solda ki uyarıların kaybolması meselesi ne çözümü olan varsa çok makbule geçer...

• Tabii ki harika oyun. :D
    1)Askeri üs meselesi sen izin vermişsindir belki o sana vermemiş olabilir ona iyi bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

Arkadaşlar soru sordukça aklıma yeni sorular geliyor. Oyun gerçekten muhteşem.

Solda ki uyarılar kaybolunca yeniden oyuna başladım. Ukrayna Lideri görüşme istedi. Kabul ettim. Çay kahve hoş beş sohbet pamuk istiyormuş sattım.

Deniz, kara, hava da alliance'ı kabul etti. Du bakayım üs kurulmasını kabul edecek mi dedim. Karşılıklı 1'er üs kurulmasını da kabul etti.

1 - Ukrayna'da sağa tıkladığımda diplomasi vs. çıkıyor. Kendi ülkemde askeri üs inşaatı seçtiğimde Türkiye'de mi Ukrayna'da mı diye soruyor ama sadece Bulunduğum coğrafi bölgede üs kurmama izin veriyor. Bu sorunu çözebilen var mı?

2 - Diğer dost düşman ülkelerle askeri ittifak kurup ülkersinde askeri tesis nasıl kurabilirim.

bu arada şu solda ki uyarıların kaybolması meselesi ne çözümü olan varsa çok makbule geçer...

merhabalar ben bu forumda yeniyim paradoxfan yigitcan57 neyse arkadaşın sorusuna gelelim

ukraynayla land ve askeri üs kurma antlaşması yapman yeter 1 er üs dedin. askerini ukrayna topraklarına sür ama tank değil asker sonra istediğin yere yönlendir durduğğunda ise üzerine tıkla en sağda kamp resmi var ona tıkla ve 2 gün içerisinde kamp kurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradoxcuyigitcan -- 4 Nisan 2012; 20:05:44 >

• quote:

Solda sürekli beliren bakanlar, devlet başkanları bir süre sonra kayboluyor. hiç kimseyle görüşemiyorum.

bu konuyla alakalı aklıma bişey geldi.bir müddet sonra kayboluyor demişsin ya oyun akarken o bakanlar sana bir konuyu soruyorlar diyelimki bir konu var ve 3 gün sonra o konu neticelenecek işte sen 3 gün bekletirsen o bakanı 3. günden sonra artık konunun önemi kalmadığı için bakan kayboluyor. biraz karışık oldu sanırım kusura bakma umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.
    ben oyunu donturup gün gün ilerletiyorum herkesle rahat rahat görüşüyorum. devlet başkanlarınıda çok bekletirsen onlarda kayboluyor aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoxcuyigitcan

quote:

merhabalar ben bu forumda yeniyim paradoxfan yigitcan57 neyse arkadaşın sorusuna gelelim

ukraynayla land ve askeri üs kurma antlaşması yapman yeter 1 er üs dedin. askerini ukrayna topraklarına sür ama tank değil asker sonra istediğin yere yönlendir durduğğunda ise üzerine tıkla en sağda kamp resmi var ona tıkla ve 2 gün içerisinde kamp kurulur

O tamam denedim oluyor. Ama Abd Bulgaristan'a Hava Üssü kurmuş mesela.

Benim anlaşmamda hava, kara, deniz. Hava Üssü kurarken Ukrayna'yı seçebiliyorum ama üssü kuramıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: delikuuurt

quote:

Solda sürekli beliren bakanlar, devlet başkanları bir süre sonra kayboluyor. hiç kimseyle görüşemiyorum.

bu konuyla alakalı aklıma bişey geldi.bir müddet sonra kayboluyor demişsin ya oyun akarken o bakanlar sana bir konuyu soruyorlar diyelimki bir konu var ve 3 gün sonra o konu neticelenecek işte sen 3 gün bekletirsen o bakanı 3. günden sonra artık konunun önemi kalmadığı için bakan kayboluyor. biraz karışık oldu sanırım kusura bakma umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.
    ben oyunu donturup gün gün ilerletiyorum herkesle rahat rahat görüşüyorum. devlet başkanlarınıda çok bekletirsen onlarda kayboluyor aynı şekilde.

Ama sadece bakanlar kaybolmuyor. Rusya devlet başkanıyla randevulaştın 1 gün sonra buluşacaksınız. O gün gelip geçiyor. Solda beliren görüşme görüntüsü çıkmıyor.

Oyunu devam etmenin hiçbir anlamı kalmıyor haliyle. Bu konu çok önemli çözüm önerisi olan varsa çok makbule geçer...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paradoxcuyigitcan

quote:

O tamam denedim oluyor. Ama Abd Bulgaristan'a Hava Üssü kurmuş mesela.

Benim anlaşmamda hava, kara, deniz. Hava Üssü kurarken Ukrayna'yı seçebiliyorum ama üssü kuramıyorum.

o abd nin oyunun ilk başladığındaki hava üssü sen helikopterle dene uçakla denediysen hava üssü konusunda bir bilgim yok

• Şu solda ki uyarıların kaybolmasıyla ilgili fikri olan var mı?
  • Ya bu her oyununda olan sorun mu?Yani her yeni açtığın oyunlarda bu oluyo mu?Ben hiç rastlamadım arkadaşlarımd dada olmadı oyunun sil tekrar yükle.
  • Arkadaşlar ben bu oyunun yüklemeyi düşünüyorum da, yazdıklarınıza göre baya güzele benziyor. Pek ingilizcem yok, okulda öğrendiğim kadar ve translate. Oyunu anlamam, neyin ne olduğunu öğrenmem uzun sürebilir mi? Kolayca öğrenebilir miyim. Ve yüklediğimde hangi patchini kurayım?
  • 4.18i kur tamam. :D
  • şimdi azcıkta ben sorayım :D

oyunda 2014 teyim türkiyeyle iran,kıbrıs,gürcistan,ermenistanı falan aldım.10 tane nükleer bombam var vs.

1-tank,uçak,helikopter vb. naslı üreteceğim ben subzited mi nedir ondan azar azar yaptıydım oyunun başından hatta 2 yıldızlı tank üretiminde türkiye'ninde resmi var.yabancı ülkelere satarken production:4 yazıyor ama kendim kullanamıyorum

2-rezervleri naslı active yapıcaz

3-param -8 ms lerde krizden nasıl kurtulacam hep oluyor bu ben ülkemi naslı geliştiricem ya.

4-bir arkadaş konunun başında subzited leri anlattı ama biraz daha ayrıntılı,kolay ve örneklerle açıklar mısınız?(örneğin ben oyun başladıktan 4 ay sonra tüm endüstüriel subzateleri 20 yaptım 2 ay sonra 100 1 sene sonra 500 falan bu doğru mu?)

5-yeni oyun kuracağım ama bu 2014 yılı oyununu bile canım çıkarak ve azıcık hileyle oynadım.Şimdi soruyorum:oyuna girdik ilk ne yapalım sonra ne yapalım bana örneklerle açıklar mısınız?

arkadaşlar bu sorulara cevaplarınız çok uzun olabilir ancak lütfen bir 20 dk nızı ayırıp yardımcı olun size minnettar kalıcam

• Öncelikle merhabalar arkadaşlar acemi RON oynayıcısıyım bazı sorularım var bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim şimdiden çok teşekkürler :)

Oyunda Türkiyeyim

1-)Azerbaycan kırmızıya yakın bi renkte gösteriliyo ilişkiler nasıl normalleşir ?
    2-)Sübvanse ederken Ms TYR kısmı var orası milyar dolar mı bin lira mı yoksa sadece lira mı birimi nedir ?
    3-)Secret services olayını detaylı açıklar mısınız yani buradan neler neler yapabiliyoruz
  • arkadaşlar soru sormadan önce önceki konulara bakın.ş orada çoğunun cevabı var zaten...aynı şeyler soruluyor.

bu arada 4.30 la ilgili gelişme yok mu yaa...
  • oha lan bu oyun neymiş böyle vay canına.diplomasinin vesaire öne çıktığı tam aradığım yapıda bir oyun.kesinlikle oynamalıyım ben bunu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.