Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Wittman aynen dediğin gibi.Petrol konusunu bakanın ve arkadaşları sana yettiği kadarını ihrac ediyor ama istersen ek olarak satın da alabiliyorsun.Şu bölünme konusuna gelince o bölgeye bağımsızlık veriyorsun.
    Resimle gösttereceğim.
    Bak Country sekmesinde Give .... indepence var ona tıkla ve bölgeyi seç.Verdiğin bölge bağımsız oluyor.Ve oradaki ordun senin yerlerine yerleşiyor.

Rules Of Nations 2 Taktikleri

süpersin ya...fazla toprak başa bela...işsizlik aldı başını yürüdü...napcamı şaşırdım...hemen bağımsızlık vereyim...

• ne demek uygula uygula...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

ne demek uygula uygula...

Benim soruna da bi bak hoca
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

Beyler şöyle bir sorun var oyunu uzun süredir oynuyorum ama çözemediğim bazı şeyler var. Bazı yeni kanunlar kabul ettikden sonra bir gazete haberi çıkıyor shut down felan yazıp oyundan atıyor. Bunun çözümü nedir?

Sorun belli seni şutlamışlar.
    Bak arkadaşım oyuna girer girmez ne vergileri arttır ne ev yap ne hastahane nede askeri bina kur.Bunları ilerki aşamaya at.Çünkü popularty %80'lere çıkmadığı sürece halk tarafından kötü gözle bakılırsın.Mesela üstünden 2 sene geçsin yavaş yavaş bak (yavaş yavaş)diyorum başlayabilirsin.Hemen birden herşeye yüklenme anlıyacağın.Oyunda o kadar ince ayrıntı var ki yaptığın birşeyi beğen bir sendikacı çıkıyor ve seni öldürüyor.Bu tugberk arkadaşımın da başına gelmiş.5 atom bombası atmış e haliyle bu adamı yeter artık demişler.Bakın öldürülmeyi ve başka şeyleri sadece kendi ülkenizde aratmayın.Dış ülkeler terörözi konusunda size yönelirse(Para,silah yardımı)Onlarda sizi öldürtebiliyor.
    Dediğim gibi en baştan halkın güvenin sağla,aşırı herşeye yüklenme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 10 Mart 2012; 11:20:58 >

• ok sağol.
  • Önemli değil.
    @Wittman:KArdeşim yine oyuna dönmüşşsün.Aga bu oyun bırakılmaz.
    En son oyunumdan kare vereyim.Şu kardeşiliğe bak şu dostluğa bak.İran'ım ABD ile çatışma çıktı Küba'yı koruyayım derken ardından Irak topraklarında üsleri bulunduğu için onları bombalayaım dedim.ee ırakın topraklarınada girmiş oldum böylece 2 devletle savaş girdim.Çok geçmeden Rusya helikopterlerini Irak şehirlerini bombaladığını gördüm ve ohh be dedim.Ardında Beşar en kadim dostu İran'a destek maçalı karadan Irak topraklarına girdi ve benim yanımda oldu.Derken en stratehik ülke olan Türkiye'yi de kışkırtan ABD,onuda ABD yardım bahnesi ile savaş soktu.Ee böylece Irak zaten askeri müdahele istemişti onun gününü bekliyordum.Türkiye'de giricne Avrupa kesin bana çullanacak.Askeri müdahelde kabul edilinve durumum vahim.Bir Türkiye olayın akışını değiştirdi. :D
    İşte oyunda diplomasi harika.Seni yanlız bırakmıyor dostların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 10 Mart 2012; 11:43:32 >

• Size bir ülke dramını göstereceğim :D
  • Göster merak ettim.
  •  Rules Of Nations 2 Taktikleri

ya beyler ben UN'den böyle bir şey istedim de ne istediğim bilmiyorum yardımcı olurmsunuz?
  • Sana karşı yaptırım kararlarını kaldırmayı istemişsin. Başarılıda olmuşsun. :)
  • Bu ne demek oluyor şimdi oyundaki bug mu?
    Un kısmında böyle bir seçenek vardı. :D Bug mu?
  • Yok hocam ne bug'u. Sizde herşeyi bug'a çekiyorsunuz :))
  • Ahh pardon hocam.Yanlış okumuşum.Sen demişsin sana yapılan yaptırımları kaldırmalarını istemişsin.Bende şunu anladım bana yaptırım kararları aldırmayı istemişsin anladım.Çok özür.:D
    Eyvallah şimdi anladım.
  • :)) sıkntı yok hocam
  • Arkadaslar bır kac sorum olacak.Bu para konusunda yardım edebılırmısınız param ne kadar.Nerde gorunuyor.Ve mesela bı festıval yada yardım etmem gerektıgınde ne kadarlık bır ödeme yapmam gerekiyor.mesela festival yapıcagım zaman bana : Enter the amount in ( ms try ) burada ki ms milyonmu oluyor.Birde bu oyudna kullanılan para mıktarlarınıda bı soylersenız cok sevınırım.
  • Tek sıkıntım bu arkadaşım.Bu para işini bende çözemedim.Yardımcı var mı :D
  • paranızı değil ama gelir giderinizi görebiliyorsunu budget bölümünden..

yav bunu bırakın da bana bir fikir verin

bu oyunda petrolü ele geçirmek hikaye mi? bana mı öyle geliyor? nasıl bir petrol politikası uyguluyorsunuz?

ben usa yı seçerek arabistanı aldım. kuwait, norvei, mexico petrol kuyularını vurdum. bununla da yetinmedim.venezuelanınkini de vurdum..AMa birşey olmuyor. yani petrol fiyatı yükselmiyor. sanki güllük gülistanlık herşey. Nİye petrol krizi çıkmıyor?

daha çok kazanıyorum ama diğer ülkelere birşey olmuyor sanki...
  • Bunlara hiç karışmıyorum dostum sadece askeri üsler ve şehirlerii.Oyunda sadece diplomasi ve askeri politikalırı yürütüyorum.
  • an itibarı ile bir kez daha yenildim. USA ile oynuyordum. DÜnya savaşıu çıkmıştı bende fırsat bu fırsat dedim direk daldım israile. halk isyan etti ama popülaritem yüzde 90dan aşağıya inmedi hiç. Çünkü bir kaç ülke birden bana saldırıyordu.

neyse yenilme şeklim feci oldu. öldürüldüm. oyunu gerçekçi yapmışlar. israile aykırı hareket ettiğinizde ayakalnma oluyor. Daha ileri giderseniz öldürülüyorsunuz. Aynı J. F. KEnnedy gibi. onu da mossad öldürmüştü.

bir sonraki oyunda petrol için yırtınmayacağım. başka politiklar uygulamayı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Wittmann -- 17 Mart 2012; 12:08:02 >
  • İşte bak anlamışssın.İsrail'e dalınır mı?En büyük müttefiğin.savaş sırasında iyi ilişkiler içinde ülkeler savaşta olduğumda karım veya annem bana onlara yardım etmemi söylüyor daha ne olsun bu oyunda.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.