Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugberkk

Bence apocalypto hocamızdan öğrenecemz çok şey var. :)

evet ama foruma hiç girmiyor kendisi. Ben oyunu bu kez gerçekten bıraktım. 4.30u bekliyorum
  • Aynen.Gireceğide yok galiba :D
    Wittman aga bırakma bırakma.4.30 gelene kadar oyalan :D.O kadar kötü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 27 Şubat 2012; 14:52:34 >
  •  Rules Of Nations 2 Taktikleri

Dediğim buydu.Ne için oylama var?

Rules Of Nations 2 Taktikleri

Bunuda açıklar mısınız?

Burada bir po diyor onu ben verdim.ABd falan neden vermedi orada adı yazıyor.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 27 Şubat 2012; 16:18:31 >

• ilk resimde etiyopyaya karşı diplomatik ilişkilerin topluca azaltılması görüşülecek

ikincisinden Avrupa Birliği'ne verilecek bütçe miktarı ne kadar olsun diyor. her ab üyesi verir bunu..

üçüncüsünde bir saçmalık var...Diyorki japonyanın rusyaya saldırına karşı askeri müdahale oylaması diyor..eee rusya ret cevabı vermiş. saçma olmuş bu..bu da bugsa kusacam artık...
  • Evet o da oylama yapıyor.Üye olduğu için.Eğer böyle devam ederse bu organizasyondan atılacak.Ondan sonraki oylamada oy kullanamayacak.
    Tugberk olaya açıklık getirir. :D
    Bende böyle teklifler yapmak isitoyurm ama nasıl yapabilirm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 28 Şubat 2012; 16:45:53 >
  • İlk 2'sine zaten cevap verilmiş.
    3. Resime sanırım Japonya bu tasarıyı vermiş UNO'ya. Rusya kendi verdiği tasarıyı onaylaması saçma olurdu zaten.
  • Yani bug diyorsun.Rusya oy vermiş çünkü.
  • Yok hayır bug yok bence.
    Orda Rusyaya müdahale edilsin mi diyor.
  • Bencede ama Rusya için isteniyor Rusya burada nasıl oy kullanıyor.ee haliyle reddecektir.Böylece tasarı reddediliyor.Birde Kırmızı olanlar red yeşil olanlar pro beyaz renkli olanlar kararsız mı oluyor?
    Son ise hani etiyopyaya diplomatik ilişki kesme istendi ya ben o teklifi başka ülkeye nasıl yapabilirm?
  • Yeşil Onay verenler.
    Kırmızı Red edenler.
    Beyaz Kararsız kesim.
    O UNO menüsündeki yerde. Ama ortada birşey yoksa hemen oylanmıyor.
  • Anladım.Rusya olayını anlamadım ama...
  • İlk kim saldırmış ona bakabilr misin?
  • Şuan barış yapıldı ama ilk Rusya saldırdı hatırladığım kadarıyla.Bunun ne önemi var ki?
  • Ya beyler oyunum çok iyi gidiyordu.2013 geldim suikaste kurban gittim.Önceki saveden başladım yine oldu.Ne yapmalıyım lütfen yardım edinnnnnnnn ''!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Ya beyler oyunum çok iyi gidiyordu.2013 geldim suikaste kurban gittim.Önceki saveden başladım yine oldu.Ne yapmalıyım lütfen yardım edinnnnnnnn ''!!!!

Devlet erkanının güvenlik harcamalarını arttırki bir süikasta kurban gitmeyesin :D
  • :D :D .O bir kere oyuna yazılmış.Ne yapsam olmuyor.
  • beyler 4.30dan haber yok mu ya...Ben crackine baktım yok galiba...

oyunu bırakmak istemiyorum..hem zevkli hem de acayip ingilizce öğretiyor..size tavsiyem arka planda google translati hazır tutun ve alt+tab ile browser -oyun geçişi yapın....
  • Yok maalesef...
    Bizde öyle yapıyoruz zaten Wittman :D.Bu ara yine Supreme Ruler 2020'ye taktım.Oyunumda ki savaştan kare vereyim.

Rusya-Çin-K.Kore ittifağına karşın;G.Kore,Japonya,Hindistan ve bazı Asya ülkeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 1 Mart 2012; 16:35:45 >
  • 4.30'un crack'inin çıkacağını düşünmüyorum. Ama çıkarsa iyi olur cidden.
    Birde ekstra mod paketleri var mı bu oyunun tabiki parasız olanı :D
  • Var Leader kit modu.Ben indirdim ama kuramadım.Googleden ara bulursn
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.