Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
7
Favori
35.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var...off bunun da görüntüsü bir tuhaf...ciddiyetten uzak gibi. o patlama efektleri ne öyle..ayrıca çok daha karışık gibi geldi bana....harita gerçek gibi değil....

-MAking Of History --patch üzerine patch kurdukça daha da beter oluyor
    -Rulers OF nations -- patch kurmasan dahi, kurmadın mıda inşa ettiği yapıları bir sonrakinde bulamıyorsun
    -Supreme Ruler 2020-- haritanın ciddiyetten uzaklığı, aşırı karışık menü,

Yav nedir bu oyunlardan çektiğim. Yok mu sorunsuz noksansız bu tarz bir oyun. Bu oyunları yapanalr test edip piyasaya sürmezler mi?

Sanırım 4.30 crackini bekleyip Rulers of nations'a devam edecem....

BU tarz yeni oyunlar çıktığından birbirimizi haberdar edelim...
  • Harita konusu düzenli bence sınırlar tam ayarlı.Patlama efektleri ise daha ne bekliyorsun Rulers of Nations'tan iyidir :D

ee yapabildin mi türkiye'yi petrol birincisis :D

Ayrıca Paradox İnteractive Türkiye forumlarında Supreme Ruler moderatörüym.üye olup soru sorabilrsin.
  • iyice kavramaya çalışacam...aslında fena oyun değil...her ülkenin askeri araçları kendilerine özgü yapmışlar anladığım kadarı ile bu bile başlı başına bir avantaj...

şimdi dostum sana ilk sorumu sormak istiyorum...petrol kuyularını vurunca petrol fiyatları artıyor mu? (RUlers of nationsda tüm ortadoğudaki kuyuları rus savaş uçakları ile vurdum. fiyatlar gene sabit) stratejimi petrol üzerine kuracam çünkü. yani mantıksızlık saçmalık var mı? henüz savaşmıyorum sistemi kapmaya çalışıyorum çünkü...
  • tabikii ürettiğin fabrikalarla dünya pazar fiyatını etkiliyorsun.Oyunu başlarında elektrik market değeri 169& dı 1 yıl sonra 400 kadar çıktı.:D
    Indstury Goods çok öenmli o olmadan fabrika kuramazzsın.Üretimin türekmden falza olması lazım.Bak sana site verecepğim herşey burada yazıyor.
    http://www.paradoxfan.com/forum/index.php?board=18.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

tabikii ürettiğin fabrikalarla dünya pazar fiyatını etkiliyorsun.Oyunu başlarında elektrik market değeri 169& dı 1 yıl sonra 400 kadar çıktı.:D
    Indstury Goods çok öenmli o olmadan fabrika kuramazzsın.Üretimin türekmden falza olması lazım.Bak sana site verecepğim herşey burada yazıyor.
    http://www.paradoxfan.com/forum/index.php?board=18.0

dostum pm attım...
  • tamamdır yolladım.Dediğim gibi gönderdiğim linkte herşey var . D:
  • Neyse konuya dönelim.Oyuna tekrar başladım fena değilde 8 tane sorum olcak onlarıda cevaplarsanız tam olacak.
    1)Askeri müdaheleden başka,ülkelere yaptırım uygulama şansı var mı?
    2)Diplomaside Support ve Alliance arasındaki farklar neler?
    3)Müttefiğim benimle birlikte savaşmıyor neden?
    4)Bütçem hep deficit-... lerde bunu nasıl düşüürm + ekonomiye geçebilrim?
    5)Terör örgütü ile işbirliği yapma imkanım var mı?
    6)Dışa ticareti nsaıl kapatabilirm?
    7)İstediğim ülke ile aramı nasıl savaş pozisyonuna kadar geriletebilirm?
    8)Apocaliptikka iki ülkeyi birbirine düşürüyorum demişti bunu nasıl yapabilirm?
    Teşekkürler.
  • quote:

Neyse konuya dönelim.Oyuna tekrar başladım fena değilde 8 tane sorum olcak onlarıda cevaplarsanız tam olacak.
    1)Askeri müdaheleden başka,ülkelere yaptırım uygulama şansı var mı?
    2)Diplomaside Support ve Alliance arasındaki farklar neler?
    3)Müttefiğim benimle birlikte savaşmıyor neden?
    4)Bütçem hep deficit-... lerde bunu nasıl düşüürm + ekonomiye geçebilrim?
    5)Terör örgütü ile işbirliği yapma imkanım var mı?
    6)Dışa ticareti nsaıl kapatabilirm?
    7)İstediğim ülke ile aramı nasıl savaş pozisyonuna kadar geriletebilirm?
    8)Apocaliptikka iki ülkeyi birbirine düşürüyorum demişti bunu nasıl yapabilirm?
    Teşekkürler.

heyyy.... sen de mi geri döndün bu oyuna?

Bildiğim kadarı ile cevaplayayim.

1-Ekonomik ambargo uygulayabiliyorsun, elçilik çekebiliyor diplomatik ilişkilerini kesebiliyorsun
    2-Support askeri geçişlere izin verir ama harp zamanı sana askeri yardımda bulunmaz....Alliance de ise sana biri daldı mı gücü yettiği kadar alliance olduğun ülke de sana yardım eder..
    3-Bu benim de başıma geldi. Anladığım kadarı ile zayıf bir müttefiğin var ve harp o müttefiğinin sınırlarına uzak ise birşey yapmıyor.
    4-Bende bunu merak ediyorum. Anasını satim deli gibi petrol ihraç ediyorum vergi arttırıyorum ama hep deficit yani bütçe açığı oluyor. Anladığım kadarı Hammaddeden ziyade dayanıklı tüketim malı ihraç etmek lazım. Bir de karaborsaya silah satmaya çalış. baya para bu işte...
    5-Olmaz olur mu? Sana istihbarat sorumlundan teklif gelyor arada sırada. Diyor ki işte Yunanistanda ayrılıkçılar var görüşmek istermisin? sen evet de. Görüşmek istediğinde terörist başı sana diyecek ki hey dostum bana nasıl yardım etmek istersin. Bir kaç seneğin var para silah gibi. Ben genelde bir kaç bin silah veriyorum.

Burada dikkat etmen gereken şey. Terör besleyeceğin ülkede ajanının bulunması. Ajanın yoksa birşey yapamazsın

6-Dışa ticareti kapatman ölmen demek..Bir hiç olursun. Bunun yerine ambargo uygulamak istediğin ülkeye gel sağ tuşla, economy sekmesinden left ambargo diye bir seçenek var ona tıkla. dieycekki sana import mu (İthalat)export mu (İhracat) ya da tüm aktiviteler mi? sen seç birini işaretle...

7-Bunu yukarıda arkadaş çok güzel anlattı.Onu uygula..dedi ya askerlerini sınıra sok çek yap. bir müddet sonra kırmızı oluyor falan...

8-Apocaliptikkanın dediğini yaptım. burada tekrar etmeme gerek. bende aynısını diyeceğim.

Bu arada senin supreme ruleri sildim. çok kastı ya....

4.30un crackinden haberin olursa lüften haber ver..

• Döndüm ya fena bir oyun değil. :D
    1)Onu biliyorumda yani Bm emir versin diğer ülkeler uygulasın örgütlerden atılmak gibi yada sana ambargo koymaları gibi.
    2)Teşekkürler birde alt kısımda auto .. var 1,2,3 veriyorsun o ne oluyor.
    3)Teşekkürler.
    4)Çözmeye çalışacağım :D
    5)Heh böyle şey geliyor de bir şey daha soracağım.O ülkeye karşı faaliyetlerini yürüttürebilirmiyim mesela bombalı eylem gibi.
    6)Eyvallah
    7)Eyvallah
    8)Başka soru soracağım Türkiye kariyerimde Letonya ile hep görüşüyorum ilk başta sendede oluyor mu?

Suprem rulerda ki sorunlardan biri kasma problemiydi...
    Oo tabii ilk buraya sana özel yazacağım.Bende bekliyorum.
  • quote:

Döndüm ya fena bir oyun değil. :D
    1)Onu biliyorumda yani Bm emir versin diğer ülkeler uygulasın örgütlerden atılmak gibi yada sana ambargo koymaları gibi.
    2)Teşekkürler birde alt kısımda auto .. var 1,2,3 veriyorsun o ne oluyor.
    3)Teşekkürler.
    4)Çözmeye çalışacağım :D
    5)Heh böyle şey geliyor de bir şey daha soracağım.O ülkeye karşı faaliyetlerini yürüttürebilirmiyim mesela bombalı eylem gibi.
    6)Eyvallah
    7)Eyvallah
    8)Başka soru soracağım Türkiye kariyerimde Letonya ile hep görüşüyorum ilk başta sendede oluyor mu?

Suprem rulerda ki sorunlardan biri kasma problemiydi...
    Oo tabii ilk buraya sana özel yazacağım.Bende bekliyorum.

1-Şimdi bunun için yukardaki arkadaşın taktiğini uygulamak lazım. Mesela ben şunu yapıyorum. Rusya ile oynuyorum genelde. Rus ordusuna ait bir helikopteri müttefikim Belarus'tan uyuz olduğum Ukrayna topraklarına geçiriyorum. Ukrayna hemen 72 saatlik ultimatom veriyor. sonra biraz durduktan sonra heliyi belarus topraklarına çekiyor sonra gene ukrayna topraklarına sokuyorum.

BU esnada Ukrayna ordusu belarus sınırına asker yığıyor. O esnada ben gene helimi ukraynaya sokuyorum sonra ukrayna ordusu askerini benim helinin peşine takıyor. Ben heliyi belarus topraklarına yavaş yavaş çekiyorum. BU esnada ukrayna askerleri belarus sınırından girip beni takip etmeye devam ediyor. Belarus ultimatom veriyor çek diyor askerini.

Tam bu esnada ben bir helikopterimi feda ediyorum ve belarusta beni takip eden ukrayna askerlerine düşürttürüyorum.
    İşte olay burada kopuyor. Gazete manşetlerinde hemen "ukrayna ordusu rus helikopterine belarus toprakalrında saldırdı"yazıyor. Bende "aman tanrım vahşet saldırıya uğradım" diyor ama karşılık kesinlikle vermiyorum. BM bir müddet sonra Ukrayna'ya yaptırım uygulamak için toplanacaz diyor. sonra BMye seninde temsilcin katılıyor sana diyoki "PRo mu against mi yoksa hatılayamadığım birşey daha mı diyelim" diyor. Sen "Proyu seçecen" sonra tüm ülkerel PRoyu seçtikten sonra o ülkeye ambargo uygulanıyor.

Şİmdi diyeceksin ki BM savaş ilan etmiyor mu? BU ülkeden ülkeye değişir. Sözkonusu USA ise kimse bir halt edemez. Ama mesela Venezuela falan ise askeri müdahelede bulunabilir.

İStisnai bir durum var. Bir NATO ülkesi isen sen eğer, saldıran ülke Fransa da olsan NATO dalıyor. Denedim ben işe yarıyor.

2-auto kısmını bilmiyorum
    5-Şimdi ajanının olduğu bir ülkede sağ tuşla manage spy gibi biryer olması lazım. Oraya girip o ülke için seçeneklerin var. İndüstri saldırı yok bilmem ne saldırısı gibi. Ama direk bombalı saldırı yok. AÇıkçası bu ajan kısmını tam bilmiyorum. Çünkü çok kurcalamadım. Ama uyuz olduğum ülkelerin teröristlerine teklif ettiklerinde silah veriyorum..

8-Türkiye ile oynamadım hiç. İSrail'e dalacağım için RUsya gibi askeri yönden güçlü bir ülke ile oynamak zorundayım.

• Hmm eyvallah çözdüm işi.Peki oyun başlangıcında newbie normal birde zor var galiba bunad ne gibi farklılıklar var mesela newbiede Aı saldırgan mı olmuyor yada ekonomimi kolay oluyor tam çözemedim açıkçası.
  • Ekonomi daha kolay oluyor. Hemen indirilmen daha zor oluyor.
    4.30'u bende bekliyorum.
  • Anladım.Aynen 4.24 pek kötü değil ama 4.30 da gerekli.
    Birde mesela benim neye ihtiyacım olduğu nasıl anlıyabilirm mesela balık ihtiyacmın olduğuna?
  • quote:

Anladım.Aynen 4.24 pek kötü değil ama 4.30 da gerekli.
    Birde mesela benim neye ihtiyacım olduğu nasıl anlıyabilirm mesela balık ihtiyacmın olduğuna?

Yok mu cevap?
  • Industry kısmından bakacaksın.
    Zaten otomatik karşılanıyor ihtiyaçların diye biliyorum.
  • Anladım birde bazı ürünler yeşile gösteriliyor o ne anlama geliyor.En fazla o üründen mi üretim yapıyorum?
  • Hocam şimdi o değerler okadar çok ki böyle bi yeşille anlatabileceğim şeyler değil :)
    Ben genelde Savaş ve diplomasi kısmıyla ilgileniyorum. Benim oyunumda Karbon satışı Türkiye olarak hat safhada. Terör tamamen bitmiş. Size haritamı gösterebilirim yakında.
  • Anladım dostum.:D
    Resimi gösterirsen seviniriz.Yıl kaç bu arada?
  • İran'la müttefikttim BAtı ülkeleri tek tek buna harp ilan edince ben tırstım. Müttefikliğimi bitirdiğimi ilan ettim. Vicdan azabı duyuyorum şu an...Pişman oldum yeniden oynayacam.

Forumda İranlı varsa beni affetsin:D
  • hahaha.Oyuna tekrar başladım etkin ve iyi bir oyun :D
    Dediğin poliitk olaylar çok dönüyor bu yüzden Rulersa döndüm.Ya şu dediğimi biliyor musun arkadaşım bazı ürünlerim yeşille gösteriliyor neden?Mesela Elma yeşille ismi yazılıyken araba üretiminde gri?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.