Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
7
Favori
35.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugberkk

4.24e
    http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sys=pc&file=ron10_en_dl_patch_424.zip&ref=ps

buda ilacı
    http://tinyurl.com/6r7lc9q

dostum cracki indiriyorum...diğer link ölmüş...bir de ben şimdi 800 küsür mblık yeni bir versiyon indirdim...diğeri 500 mb idi. şim yenisinin versiyonunu bilmiyorum iş yerindeyim kurmadım. diyelim 4.19. 4.24ü direk kurabilirim değil mi?

• evet kurabilrsin.
    4.24 için birde şu linki dene;http://tinyurl.com/7z8rw2e
  • quote:

evet kurabilrsin.
    4.24 için birde şu linki dene;http://tinyurl.com/7z8rw2e

bendeki versiyonuna baktım şimdi.4.18 miş..yükseltmeye değer mi sence_?

bir de bu oyunu competition mu yoksa simulation dan mı oynasak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaliptikka

Misal bir ülkenin sivil toplum örgütlerini parayla ayartıyorsun.Muhalefet-iktidar partilerini parayla ayartıoyrsun sana iyi bakmayan devlet belli bir müddet sonra iyi bakmaya başlıyor.Misal ben Hindistan ile Çin'in devlet başkanlarının kasetlerini açıklarını istihbaratımla sürekli elimde tutarım.Benim istediğim tasarıyı BM'de onaylamazlarsa birkaç ay sonra kasetleri falan ortaya çıkıverir.Böyle yani.

dostum senin taktiğini deneyip İRanın komşu ülkelerinde üs kurmaya çalışıyorum ama hepsi red ediyor. İRan için hangi ülkeye denesem. Sen hangi ülkeyle hangi ülkeye üs kurmaya çalışıyorsun.?
  • @Apocaliptikka başardım...senin taktiğinle TÜrkmenistan'ı aldım. (Rusya ile oynuyorum)topraklarıma kattım. kışkırta yöntemi bu oyunda farz. Nationalism arttığı için halk isyan etmiyor.destek veriyor..

Ben önceden direk saldırıyordum...

Şimdi İsrail ile savaş halindeyim..AMa sıcak temas yok..Bunlara saldırırsam ABD müdahele eder mi acaba? ABD diplomatik ilişkileri kesti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Wittmann -- 2 Şubat 2012; 22:24:44 >
  • 4.18 de savaşlara halk biraz dha anlayşlı yaklaşıyor. Ama 4.24e de biraz dha zor.
    Bu arada Kuwait'i Arabistanla kışkırtarak topraklarıma kattım. %10 Bütçe açığı çktı mecbur tüm sağlık felan maaşlarını yarı yarıya indirdim. İlk başlarda petrol vardı sonradan petrol satmaya kalktığımda 0 oldu. Yani petrol yok ülkede acaba nedendir?
  • @Michael Wittmann
    Ülkelerin zora düştüğü zamanlar vardır. Terörist eylemler, açlık,salgın hastalıklar,doğal afetler gibi... Bunların haberleri sana getirilir. O zaman belirli bir miktar para yardımı yap. Sonra birkaç gün içerisinde sana yeşil bakmaya başlayacaklar. O zaman ülkenin Devlet Başkanından randevu talep et. Randevuda kara,hava ve deniz için mümkünse ittifak, o mümkün değilse destek o da mümkün değilse karşılıklı saldırmazlık anlaşması imzala. Sonra üç günlüğüne belirli bir miktar askeri o ülkenin hedef aldığın toprağına yakın bir yere(sınıra yakın bir yere misal İran için Pakistan'a kurabilirsin. Hedefin İran ise Pakistan'ın İran sınırına yakın)birliğini konuşlandır. Üç gün bekletince birliğinin üstüne tıklayınca en sonda kazma-kürek sallayan bir asker tuşu çıkacak. Onu tıklarsan üs kurulmaya başlanacaktır. Genelde iki gün içerisinde üs kurulur. İsrail'le savaşmaya gelince Amerika sende BM Güvenlik Konseyinde üye olduğun için hakkında karar aldıramaz. Ancak Moskova'ya nükleer sallama ihtimali olabilir. Seninle diplomatik ilişkileri kestiyse nükleer denizaltılarını Amerika'nın doğusuna yakın yerlere gönder. Türkiye sınırına asker kaydır. Belarus ile Ukrayna arasında bir çatışma çıkart. Herkes Belarusun üstüne yüklensin. Senin İsrail ile olan çatışmandan dikkatler uzaklaşsın. Bu arada İsraili bir oldu bittiye getir. Hemen işgal etmeye bak. Ben senin yerinde olsam İran için Afganistan,Pakistan,Irak,Türkiye ve Azerbaycan da üslenirdim. Yalnız İran savaşını ertele. Çünkü anladığım kadarıyla oyuna daha yeni başlamışsın ve iki savaşı bir arada kaldırabilecek gücün yok. O yüzden İran'ın etrafında şimdilik sadece üslenmeye bak.

@tugberkk
    Dostum verdiğin hiçbir maaşı indirme. Bu yüzden kolayına zamda yapma. Anladığım kadarıyla sen çok aşırı petrol çıkartmışsın ve petrol fiyatlarının çok düşmesine sebep olmuşsun. Bu yüzden fazla karda edemiyorsun. Şİmdiki yapacağın işlem şu: Bundan sonraki çarpışacağın petrol sahibi ülkelerin petrol kuyularını yok edeceksin. Birde başta G.Afrika Cumhuriyeti olmak üzere dünyada ne kadar altın varsa al. Oyundaki amaç küresel sermayeyi kendi ülkende tutabilmek. Yoksa elindeki petrolleri yada altınları satmaya çalışma. Sen petrolü çok sattığın için para kazanmıyorsun. Çıkarttığın petrol miktarı çok fazla olduğu için ve bunu ileride çok çok satabilme ihtimalin olduğu için küresel sermaye sana geliyor. Borsaya giriş ve çıkışlara çok çok vergi koy. Böylece daha iyi kazanırsın. Faiz oranlarını indirmeyide unutma. Biraz zarar etmektende korkma(Cari açık):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaliptikka -- 3 Şubat 2012; 0:09:39 >

• bu oyun beni işimden edecek daha önce oynayıp sürekli isyan çıktığı için silmiştim..

bu 4.18 versiyonunu sevdim..

Şu anda İran'la askeri geçiş anlaşması yaptım. İRan'ın petrolünü ele geçirmekten vazgeçtim. Müttefik yaptım kendime. Hedefim Arap petrolleri idi. Kuwait askerlerini iRan topraklarına çektim. AMa İran ordusu Kuwait askerlerinin etrafını çevirmekten ve diplomatik ilişkileri kesmekten başka bir şey yapmadı. Yemedi galiba, İran korktu mu ne?

Beyler bu oyunu oynadığımda kahrolası ABD'yi anlıyorum gerçek hayatta. Adamlar güçlü kalmak adına saldırıyorlar sağa sola..Bir de egolarım bu oyunda tatmin olmuyor. sürekli daha fazlasını istiyorum

işten çıkar çıkmaz İSrail'in işini bitireceğim. Ama birden yok etmek istemiyorum. Yavaş yavaş. Nüfusunu azalta azalta....

• Sen şimdi Amerikan ordusunun İstanbul'da düzeni sağlamasını trafiği falan kontrol etmesini ister misin?Eğer askerlerin dışarısa kaldıysa bu buna eşdeğerdir.Adamlar hoşlanmıyor askerlerinin dışarıda dolaşmasından doğal olarak.Askerlerine ya karargah kurdur ya üslere çek ya da uçakla yolla başka bir üssüne.Yoksa kaçınılmaz olarak çatışırsınız.Birde askeri varlığını yavaş yavaş sessizce artır.Biranda artırınca karşı taraftaki ülke işgale uğramış hissine kapılıyor ve ilişkiler bozuluyor.Ancak ileride bu iş üstünden bir hesabın varsa orasını bilemem tabii ki.Sonuçta oyun senin oyunun.Stratejide senin stratejin.Yalnız duygusal davranma gerçekçi ol bu oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaliptikka -- 3 Şubat 2012; 19:02:41 >
  • Beyler yorumları okudukca oyunda çözemediğim çok nokta olduğunu görüyorum. Öncelikle bir kaç sorum olacak bu oyunun ustalarına:
    1. Nükleer silah nasıl üretiliyor ve kullanılıyor?
    2. Biokimyasal silah nasıl üretiliyor?
    3. Bir ülkenin başına geçdiğimde ülkeyi çok partili sisteme geçirince hemen emekli oldunuz ve ya öldürüldünüz diye birşey çıkıyor ve oyun bitiyor. Bunun çözümü yokmu?
    4. Ekonomik krize çözüm nedir?
    5. Kendimizi suikastlerden nasıl koruruz?
  • Sadece 1. soruna tam cevap verebileceğim. Çünkü aynısını bana Apocaliptikka hocam açıkladı.

Önce nükleer santrali ve launch satallite kurman gerekli. Sonra;

quote:

Orijinalden alıntı: Apocaliptikka

Yalnız tabi önce bu iş için gizli nükleer çalışma başlatman gerekiyor.Onun içinde ilk önce Uluslararası nükleer silahsızlanma antlaşmasından çıkıyorsun.Bunu şuradan yapıyorsun:
    Army->NBC->Leave the non-profileration treaty

Aradan belli bir süre geçecek.Sonra baktığında aynı yerde şunu göreceksin:
    Product nuclear missiles in secret.Current kısmında elinde ne kadar olduğu,Objective kısmında ise ne kadar yapmak istediğini yazacaksın.Azar azar yaz en başta örneğin 5 ile başlayabilirsin.Büyük ve sağlam bir ekonomin varsa 50 diyebilirsin orası senin bileceğin iş.

Atma kısmı ise:
    Ben bir kere Genelkurmay Başkanımı çağırdım için artık çağırmalarımda nükleer seçenek diye birşey sözkonusu değil.Ancak Genelkurmay başkanıyla görüşmenizde aşağılara doğru nuclear yazan bir seçenek var olacak.Ona tıklayın.Devamını bende hatırlamıyom.Büyükçe bir printscreen yaparsanız size devamını söyleyebilirim.

Devamında; Genelkurmay bakanını çağırıyorsun- asker elbiseli- . Ordan nükleer misille felan bi şık olacak ona tıklıyorsun, sonra sana bişeyler diyor tamam hazır felan gibisinden. Tekrar konuşma yerinde Nükleer code diyor ona tıklıyrsun bi kod gelior. Onu bi yere not et. Mesela Uçağa tıkla; bomba atacağın yere attack yaparken o altta nükleer yeri açık olacak ona tıkla öyle attack yap tammdır. Eğer yapamazsan resimle desteklerim.

+++++
    Kuwaiti topraklarıma kattım katalı bi türlü krizi atlatamadm. %7'lik bütçe açığını kapatmam mümkün değil. Taa savaşmadan kaydettim oyuna geri döneceğim :D

• oyun türkçe mi?
    birde sübvanse etmek ne demek?
  • Tamam hocam yapdım sağol.
  • @leopard; oyun full ingilizce. Sübvanse üretim içn teşvit etmek.

@nintendo; rica ederiim.
  • Hepinizin İngilizcesi iyi mi yahu oyunu çözmek için çok uğraştım ama ingilizce özürlü olduğum için bi halt yiyemedim aslında oyunun Türkçe yaması olsa tadından yenmezdi konuşmalarınıza bakınca tam da aradığım oyun demiştim
  • Sübvanse(Subsized) Devletin ekonomide bir sektörü desteklemek için vrmiş olduğu teşvikler.Bunun çeşitli biçimleri olabilir.Misal bugün Türkiye çıksa dese ki ben yazılım sektöründe çalışacaklar için 100000 TL kredi vereceğim buna sübvanse denir.Ekonomik bir kavram yani.Google da aratırsanız daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • ya arkadaşlar 4.18 de aşırı kolay. yani kolay dediğim sağa sola saldırıyorum hiç savaş karşıtı çıkmıyor. 4.30u yükleyeceğim. Bakayim nasıl olacak.

Bir de bugmudur nedir Slovakya'yı doğalgaz üretiminde 2. sırada gösteriyor. Halbuki Slovakya'da doğalgaz yok. kontrol ettim heryerini...
  • 4.18 de ben dünyayı fethettm - biraz şifre kullandım tabi - hiç savaş karşıtı çıkmadı. Ancak Military base, Doğalgaz santrali felan kuruyorsun, oyundan çıkp girince kayboluyor. Bunun gibi çok hataları mevcut. Zaten sana söylemştim. 4.24 çok dha zor savaş konusunda. 4.30'un crack ı yok galiba :S
  • quote:

4.18 de ben dünyayı fethettm - biraz şifre kullandım tabi - hiç savaş karşıtı çıkmadı. Ancak Military base, Doğalgaz santrali felan kuruyorsun, oyundan çıkp girince kayboluyor. Bunun gibi çok hataları mevcut. Zaten sana söylemştim. 4.24 çok dha zor savaş konusunda. 4.30'un crack ı yok galiba :S

dostum senin yamayı indirip kuruyorum. AÇıkçası Doğalgaz santrali felan kurup oyundan çıkınca kaybolacağına ya da slovakyada doğalgaz olmamasına rağmen ikinci sırada yer alacağına gider senin yamayı kurar zorda oynarım...

4.30un dediğin gibi crackı yok galiba. yabancı forumlarda da arattım..herkes beklemede..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.