Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
7
Favori
35.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KONU SILINMESIN OKUYACAM ADAM HAKLI SANKI
  • Oyun ilk çıktığından beri oynamaktayım.
    Siz hangi versiyonu oynuyorsunuz bilmiyorum ama 4.24e de oyun gerçekten çok zor. Ha diyince savaş çıkmıyor, 4.18 e göre baya hataları giderilmiş. Benimde aylarca süren bir oyun maceram var ancak anlatsam yetmez foruma sığmaz.
    Petrol rezervleride baya rol oynamakta. Yani tüm stratejimi petrol'e ve doğal gaza harcıyorum. Tarımla uğraşmak benim için büyük risk. Bende 3. Dünya savaşı tadında büyük savaşlar olmuştu yıl 2020 küsürlerdeydi. Ekonomiyi ve halkın beni sevmesi için bazı hileler yazdım ancak yine kötü yönetirsen ülkeden kovulabiliyorsun. Terör'ü %0 a indirdiğimi söyleyebilirim. Ve şuna dikkat edin Afganistan'ı kesinlikle almayın. Sadece terör ve adam kaçırma hat safhaya çıkıyor.
    Arkadaşın anlattığı gibi Japon - Rus savaşı bendede bi stratejiye sahip oldu. Ben Rusların yannda yer alınca Avrupa baya şaşırdı. Ülkede en fazla asker bulunduran ben olunca Japonlar ülkeyi komple bana verdi. Bende Sanayi tarafı hariç tüm adalara bağımsızlık verince japonyada birden çok devlet oldu ve Asia savaşları içnden çıkılmaz bi hal aldı. Oyun Türkçe olsa gerçekten çok iyi olacak ama ingilizce hala keşfedemediğim çok şey olduğunu düşünüyorum ve konuyu takip etmekteyim.

++++ Olarak Nükleer santralinin ne işe yaradığını veya nükleer nasıl atılıyor bunu bilen birisi varsa anlatırsa sevinirim. Hala bunu çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberkk -- 22 Ocak 2012; 0:10:00 >

• Evet zaten 2020'li yıllar baya bir hareketli oluyor.Nükleeri de önce Genekkurmay başkanını görüşmeye çağırıyorsun.Sonrasında orada altlara doğru nuclear code seçeneği var.O seçeneği işaretliyorsun.O sana emin misiniz?Gibi sorular soracak eminim de geç.Sonrasında sana nükleer silahların kodunu verecek.O kodu bir kağıda yaz.Hemen ardından nükleer denizaltına,herhangibir uçağına ya da bir Missle Launcher'ına gel.Orada Move/Attack seçeneğinde tek bir füze göreceksin o füze işaretini işaretle onun altında sana göre en sağda Mavi işaretli bir tuş var onu seç sana kodu soracak kodu gir ve hedefini belirle.
  • Tam olarak ingilizce isimleriyle yazarsan sevinirim hocam. Senden öğrneceğimiz çok şey var anlaşılan :))
  • Yalnız tabi önce bu iş için gizli nükleer çalışma başlatman gerekiyor.Onun içinde ilk önce Uluslararası nükleer silahsızlanma antlaşmasından çıkıyorsun.Bunu şuradan yapıyorsun:
    Army->NBC->Leave the non-profileration treaty

Aradan belli bir süre geçecek.Sonra baktığında aynı yerde şunu göreceksin:
    Product nuclear missiles in secret.Current kısmında elinde ne kadar olduğu,Objective kısmında ise ne kadar yapmak istediğini yazacaksın.Azar azar yaz en başta örneğin 5 ile başlayabilirsin.Büyük ve sağlam bir ekonomin varsa 50 diyebilirsin orası senin bileceğin iş.

Atma kısmı ise:
    Ben bir kere Genelkurmay Başkanımı çağırdım için artık çağırmalarımda nükleer seçenek diye birşey sözkonusu değil.Ancak Genelkurmay başkanıyla görüşmenizde aşağılara doğru nuclear yazan bir seçenek var olacak.Ona tıklayın.Devamını bende hatırlamıyom.Büyükçe bir printscreen yaparsanız size devamını söyleyebilirim.

• Bu oyun gerçektende ilginç bir oyun.OllyeDebugger da açmaya kalktığınızda açılmıyor.Birara oyunun Pentagon tarafından yaptırıldığını duymuştum.Ancak ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
  • Evet evet pentegon'da yapılmış.
  • Bende 4.24'de oynuyorum.Daha iyi.Ya şu popularty hilesini yazsana buraya arkadaşım.Sadece popuarlty.
  • Direkt bir hile yazma kodu yok bildiğim kadarıyla(ben şimdiye kadar hiç hile kullanmadım).Ancak trainerları vardır.Onları Google'da aratırsan bulabilirsin.
  • Anladım.Sende 4.24 mü oynuyorsun?
    4.30 çıkmış ancak craki yok.
  • CTRL SHIFT ENTER tuşlarına tıklaynca mypeoplelikeme yazınca popülariten %10 artıyor.

@apocalipt valla sağolasın. sana çok soru iletceğime benziyor. kusuruma bakmazsın umarm :)

+++ Genelkurmay başkanını çağırınca nükleerle ilgili bişey çıkmadı. Dediklerinizi aynen yaptım ama bir türlü atamadm nükleeri :)

http://ressim.net/b/out.php/i5446910_11-jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberkk -- 23 Ocak 2012; 5:30:46 >
  • Bu savunma bakanı.Savunma Bakanı nükleer silahların şifresini bilmiyor.Onun daha da altında yaşlı asker üniformalı birisi olacak.Onu çağıracaksın.
  • bu oyunda nasıl savaşıyorsunuz.? hangi ülke olursa olsun hemen savaş karşıtları isyan ediyor.
  • İran'a deneme 5 tane nükleer attım. fena oldu :D :D

http://ressim.net/b/out.php/i5448724_1x-jpg

@michael; oyunda hemen saldırma. birilerinin savaşından kendine pay çıkarmaya bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberkk -- 23 Ocak 2012; 16:09:21 >
  • Gerekli şartları oluşturursan ve halkını ikna edersen kimse isyan etmez.
  • @Apocaliptikka; sömürgeciliği nasıl yapmalıyız bilgi verrmisin.
  • Aslında bu tercihine göre değişir.Ancak büyük bir ekonomiye sahip olmadan tavsiye etmem.Büyük bir ekonomiye sahip olunca da şunu yaparsın.Diyelimki küçük ölçekli bir A ülkesini kendine esir almak istiyorsun.Onun en çok ihtiyacı olan malları tespit et.Normaldeki fiyatı 4 lira ise sen 14 lira ver ve o ihtiyacı olan malları elinden çekmeye çalış.Ekonomisi eksiye geçecektir.Bu durumda ya senin esirin ya da başka bir ülkenin esiri olacaktır.Onun için bir ülkeye bu ekonomik operasyonları yaparken hangi büyük gücün eline düşebileceğini iyi hesapla.Genel görüntü senin istediğine mümkün olduğunca yakın olsun.Her ülkeyi de esirin yapmaya çalışma.Misal diyelim ki Pakistan ile Hindistan birbirine düşman.O zaaman herikisini birden yanına almayacaksın.Birini alacaksın ötekisini bırakacaksın.Ya da aralarındaki meseleye hiç karışmamayı da tercih edebilirsin.Bu tamamiyle senin durumun ile alakalı birşey.Senin stratejine uygun olarak karşı tarafa attığın ülkenin ayakta kalması gerekiyorsa alttan ekonomik destekte verebilirsin.Şunu unutma strateji ekonomiden önce gelir.Ekonomi,stratejiyi destekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaliptikka -- 24 Ocak 2012; 6:20:55 >

• Hımm anladım. Peki bir soru dha soracağım;
    Adana çevresinde deprem oldu ve çok yardım edemedim. 1 yıldır yardım bekliyorlar ancak o deprem olduğuna dair resim kayboldu. yani nerden yardım edeceğim oraya? bir türlü bulamadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadSpace III

Konuyu anlamış değillim. ne oluyor ?

aynen bu damın profili niye böyle farklı admin falan galiba
  • Ancak söylediğim denklemde birşeyi yazmayı unutmuşum.O da yazdıktan sonra aklıma geldi.Strateji de ekonomi için yapılır.Eğer felaketlerdeki resimler kaybolduysa sorun hallolmuş demektir.Zaten sorun devam ederse danışmanların önüne getirecektir.Merak etme.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.