Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vee kurdum.Ama öenmli ülkelerin fotoları var. :D
  •  Rules Of Nations 2 Taktikleri

sadece büyük devletlerin fotoları var.Bende tek tek bütün ülkeleri yaptım Afirka kıtası ve G.Amerika kıtası hariç.
    işte hizbullah ve el kaide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 4 Mart 2012; 13:15:41 >
  • İşlerimin yoğunluğundan uzunca birsüredir giremiyordum.Gmrdüğüme göre sorularınız birikmiş durumda.Şöyle bir baktımda sorulara şöyle cevap vermeye çalışayım.Uluslararası terör örgütlerine direkt git şu eylemi yap gibi bir talimat veremiyorsunuz.Siz ona destek veriyorsunuz o gidiyor eylemini yapıyor.Ancak şmyle bir durum var.Kendi istihbarat teşkilatınızda o ülkede hangi istihbarat yöntemini uygulayacaksanız(endüstriyel sabotaj,stratejik tesislerin vurulması,sivil tolum örgütleriyle temaslar gibi) desteklerdiğiniz terör örgütünü de o ülkede istihbarat teşkilatınız o stratejiye uygun olarak yönlendiriyor.Yoksa siz gidip direkt kimseye şurayı bombala ya da git şu adamları öldür demiyorsunuz.BM olayında ise her zaman için askeri müdahale gelmiyor.O zaman iş pis yollara kalıyor.Ya hedefteki ülke komşu müttefik bir ülkeye girmeye malum yöntemlerle mecbur bırakılıyor ya da hedefteki ülkenin anlaşmazlık halinde olduğu ülkenin hakkı için hedefteki ülkeyle savaşa giriliyor.Yani gidip bir Afrika ülkesine Vanuatu'nun hakları için dalarsınız.Oysa ki size nedir Vanuatu'nun haklarından değil mi?Amaç kamuoyuna ve dünya kamuoyuna bir sebep sunmak başka bir amaç yok.Petrol ve gaz stratejisi orta vadeli bir stratejidir.Esas strateji yüksek teknoloji ürünlerini ve diğer ürünleri kendinize yetebilecek ve dünya pazarlarını tamamıyla ele geçirebilecek bir hale gelmektir.Temel amaç budur.

• ohh be hoşgeldin hocam.Cevaplar için sağol.Oyunu yavaş yavaş çözüyorum.Un çok gerçekçi dediğin gibi.Politik oyunlar felan daha yeni öğreniyorum.Tek sorunvar oda 4.24 oynuyorum tarım ve endüsrti fransızca yazılar var.Acaba oyunun dil dosyası nerede?Birde sorduğum sorulara cevap verirsen çoook seviinnirim.(Önceki sayfalarda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 5 Mart 2012; 18:03:59 >
  • Oyunun dil dosyaları diye birşey yok.Hepsi anladığım kadarıyla direkt exe dosyasının içinde.Bir saveleri dışarıdan çağırıyor.Onları da yine belli bir hafızalandırma yöntemine göre filtreliyor.Bende zamanında çok aradım.Olabilecek heryere baktım ancak yok.Oyun tersine mühendislik için dahi açılamıyor.Tek bir yerde açılabilitor o da debug.exe ile ki onda da zaten exe dosyalarının üstüne yazamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaliptikka -- 5 Mart 2012; 20:26:37 >
  • 4.30 Yaması şart. Crack'i çıkana kadar bekleyceğim. Doğal kaynaklarda çok sorun veriyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaliptikka

Oyunun dil dosyaları diye birşey yok.Hepsi anladığım kadarıyla direkt exe dosyasının içinde.Bir saveleri dışarıdan çağırıyor.Onları da yine belli bir hafızalandırma yöntemine göre filtreliyor.Bende zamanında çok aradım.Olabilecek heryere baktım ancak yok.Oyun tersine mühendislik için dahi açılamıyor.Tek bir yerde açılabilitor o da debug.exe ile ki onda da zaten exe dosyalarının üstüne yazamazsın.

Anladım.Şuan Modlamada Türkiye partilerini yaptım şuradan bakabilirsiniz
    http://www.paradoxfan.com/forum/index.php?topic=27555.msg364793#new
    Gerçekçiliği arttırdım.
    @Tugberkk okadar da çok sorun yok be abi. :D

• Doğal kaynaklar ve Savaş konusunda çok saçma kararlar oluyor :)
  • Kaynaklarda olabilir ama savaş konusunda sana katılmıyorum.Durumun bir ülke ile yeşilse sen savaş açsanda seni satmıyorum.Sana askeri müdahele istendiği zaman red cevabı veriyor.Daha farklı bir sürü şey bilinçli yapılıyort
  • Ya şu savaşları azaltmak istiyorum yani Aı agresifliğini ne yapmak gerek böyle bir ayar var mı? Newbie,Normal veya Hardda oynarsam bu etkili olur mu?
  • Oyuna tekrar döneym dedmde, hasarsız kazanacağım savaşı tam kazanıyorken öldürülüyorum. Bir türlü savaşı bitiremedm. 4.24'ün en büyük saçmalığıdır herhalde bu. Oyundan soğudum bu yüzden.
  • beyler bir ülkeyi bölemiyor muyuz? yani mesela Rusya'yı bölemez miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkk

Oyuna tekrar döneym dedmde, hasarsız kazanacağım savaşı tam kazanıyorken öldürülüyorum. Bir türlü savaşı bitiremedm. 4.24'ün en büyük saçmalığıdır herhalde bu. Oyundan soğudum bu yüzden.

Ya arkadaşım savaş hemen mi girdin?Ülke ile ilişkin kırmızı olmadan savaş girme aradan biri çıkıyor ve seni öldürüyor.Artık oyunu çözdüm diyebilirim,böyle olaylar hiç başıma gelmiyor uzun yıllar oynayabiliyorum.
  • @Michael; Evet, Topraklara ayrı ayro bağımsızlık vererek bölebiliyorsun.
    @Arogorn; Rusya ile ister istemez savaş çıkıyor. Ancak savaşı birtürlü bitiremiyorum. İrana 8 tane nükleer bombası attım oyun karıştı. Tuhaf tuhaf şeyler oluyor. İran ekonomisi çöktü diyebilirim. Ülkesinden ne almaya kalksam en ucuz fiyatından alabiliyorum :D
  • İşte bak kendi ağzınla söyledin sen hangi ülkesin?
    Bak atam bombası attım diyorsun bunlar hep ince ince ayrıntılar.Ülkeni söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkk

@Michael; Evet, Topraklara ayrı ayro bağımsızlık vererek bölebiliyorsun.
    @Arogorn; Rusya ile ister istemez savaş çıkıyor. Ancak savaşı birtürlü bitiremiyorum. İrana 8 tane nükleer bombası attım oyun karıştı. Tuhaf tuhaf şeyler oluyor. İran ekonomisi çöktü diyebilirim. Ülkesinden ne almaya kalksam en ucuz fiyatından alabiliyorum :D

dostum nereden nasıl bölüyorsun?

arabistanı aldım..çok fazla toprak oldu istemiyorum...

bir de hala anlamadım..petrolu otomatik ihraç ediyoruz değil mi? kendimiz de manuıel ediyoruz ama bunun dışında otomatik değil mi?
  • Wittman aynen dediğin gibi.Petrol konusunu bakanın ve arkadaşları sana yettiği kadarını ihrac ediyor ama istersen ek olarak satın da alabiliyorsun.Şu bölünme konusuna gelince o bölgeye bağımsızlık veriyorsun.
    Resimle gösttereceğim.
    Bak Country sekmesinde Give .... indepence var ona tıkla ve bölgeyi seç.Verdiğin bölge bağımsız oluyor.Ve oradaki ordun senin yerlerine yerleşiyor.

Rules Of Nations 2 Taktikleri

Rules Of Nations 2 Taktikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 9 Mart 2012; 20:46:59 >

• Beyler şöyle bir sorun var oyunu uzun süredir oynuyorum ama çözemediğim bazı şeyler var. Bazı yeni kanunlar kabul ettikden sonra bir gazete haberi çıkıyor shut down felan yazıp oyundan atıyor. Bunun çözümü nedir?
  • takib
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.