Şimdi Ara

Rumble

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Rumble almaya değermi.Ap runelerim var.Son durumu ne Rumble'nin ? Yada önericeğiniz champ var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extraİnsan -- 9 Mart 2012; 20:59:26 >

• Değer en iyi ap solo top bence.
  • Solotop yapcaksan al solotopda öve öve bitiremiyorlar.Birçok stream sahibini küfüre iten bir champ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

Solotop yapcaksan al solotopda öve öve bitiremiyorlar.Birçok stream sahibini küfüre iten bir champ
    Daha geçen hafta aldım. Westdeki hesap daha yeni 13 level ve dolayısı ile rune falan yok. Ama oynadığım en iyi solotoplardan. 6 Ya kadar kule dibinde beklersin istersen 6 dan sonra ultiyle kill garanti. Zaten 2-3 tane alıp wota çıkınca adamı canından bezdiriyorsun. Şu an güzel fakat çok hafif bir damage buff daha gelse tadından yenmez. Op de olabilir öyle ama bilemiyorum. Bence al yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCoDiNs

Daha geçen hafta aldım. Westdeki hesap daha yeni 13 level ve dolayısı ile rune falan yok. Ama oynadığım en iyi solotoplardan. 6 Ya kadar kule dibinde beklersin istersen 6 dan sonra ultiyle kill garanti. Zaten 2-3 tane alıp wota çıkınca adamı canından bezdiriyorsun. Şu an güzel fakat çok hafif bir damage buff daha gelse tadından yenmez. Op de olabilir öyle ama bilemiyorum. Bence al yani.

Alıntıları Göster
    bence alınmaz hiç iyi oynayabilen göremedim açıkcası en rahat kestiğim karakterlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBerkII

bence alınmaz hiç iyi oynayabilen göremedim açıkcası en rahat kestiğim karakterlerden

Üst üste geldi ama yine yanılıyosun arkadaşların söylediği gibi hem tanky hem iyi dmg verebilen ultisi ile tf ye birçok artısı olan bi hero.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-85F6DAFC6

Alıntıları Göster
    Peki orianna mı ? rumble mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extraİnsan

Peki orianna mı ? rumble mi ?

Alıntıları Göster
    Orianna mı X mi desen direk X dememiz gerekir zaten. Orianna nerften sonra öldü. (Evelynn 2)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Orianna mı X mi desen direk X dememiz gerekir zaten. Orianna nerften sonra öldü. (Evelynn 2)

Alıntıları Göster
    oriannamı evelynnmi
  • quote:

Alakası yok ayrıca evelynn de ölü değil orianna da evelynn de op herolar oynayabilene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sejuani

quote:

Alakası yok ayrıca evelynn de ölü değil orianna da evelynn de op herolar oynayabilene

evelynn up hero neresi op support sorakada bile 1 vs 1 de yendim orianna sadece ultiden ibaret nerflerden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soraka

quote:

Orijinalden alıntı: Sejuani

quote:

evelynn up hero neresi op support sorakada bile 1 vs 1 de yendim orianna sadece ultiden ibaret nerflerden sonra.

Alıntıları Göster
    Rumble main herom ve başka bir hero kendini bana bu kadar sevdiremez. solo top ta süper bir hero çoğu kişi beceremeye bilir ama alıştıktan sonra çok iyi işler çıkarıyorsun rumble ile sonuçta her hero böyledir. kullanana bağlı ben tavsiye ederim çıktığı günden beri oynarım 1 kere pişman olmadım.

Solo topta mana sorunun olmadıgından uzun süre kalabilirsin ve pasifi ile çok iyi kill alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Rumble main herom ve başka bir hero kendini bana bu kadar sevdiremez. solo top ta süper bir hero çoğu kişi beceremeye bilir ama alıştıktan sonra çok iyi işler çıkarıyorsun rumble ile sonuçta her hero böyledir. kullanana bağlı ben tavsiye ederim çıktığı günden beri oynarım 1 kere pişman olmadım.

Solo topta mana sorunun olmadıgından uzun süre kalabilirsin ve pasifi ile çok iyi kill alırsın.

Alıntıları Göster
    Q su çok güçlü,ama ilk levellarda güçsüz 7-9 levelda %25 hp götürüyor nerdeyse.Meleeye farmlattırmazsın.Nitekim çok DİKKATLİ oynanması gereken bir hero,tamam çok güçlü hatta op ama vurup vurup kaçıcaksın.Ultisi çok iyi,eğer mesela bi baron baskını yaparsanız %90 alırsınız o fightı eğer ultiyi doğru atarsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Q su çok güçlü,ama ilk levellarda güçsüz 7-9 levelda %25 hp götürüyor nerdeyse.Meleeye farmlattırmazsın.Nitekim çok DİKKATLİ oynanması gereken bir hero,tamam çok güçlü hatta op ama vurup vurup kaçıcaksın.Ultisi çok iyi,eğer mesela bi baron baskını yaparsanız %90 alırsınız o fightı eğer ultiyi doğru atarsan.

Alıntıları Göster
    Ultiyi doğru atamıyorum.Kontrolü zor bir taktiği var mı ?
  • quote:

acele davranma zaten r yee bastığında hemen kullanmak zorunda değilsin doğru noktayı ayarlıyamazsan iptal et.

ben adam kovalarken ultiyi ayarlamak için 2 3 kere iptal ediyorum çünkü baya bir fail ulti attıgım oldu okadar oynamama ragmen :)

ama 6 lvl oldugumda en cok sevdigim sey solo topta asla saldırmam 6 lvl olurum canını azaltırım ışınlanmak icin kule dibine gider ultiyi atarım range cok yuksek oldugundan kill ' imi alırım. ultiyi çok amaçlı kullanabilirsin kaçarken adamlara degilde mesela pesinden 3 kisi geliyorsa kosu yoluna at adamlar slow yicek kaçma sansın olcak
    yada birini yakalamaya calısırken slow gene kolaylık saglar baktın ulti nin slowu bitti yaklastın e ile tekrar yavaslat.

şunu söyleyeyim ap rumble iyi ama tank dizmeni oneririm ilk warmorng ardından fon thornmail sonrada ap olarak rylia ve şapka çık tamamdır :)

• quote:

quote:

acele davranma zaten r yee bastığında hemen kullanmak zorunda değilsin doğru noktayı ayarlıyamazsan iptal et.

ben adam kovalarken ultiyi ayarlamak için 2 3 kere iptal ediyorum çünkü baya bir fail ulti attıgım oldu okadar oynamama ragmen :)

ama 6 lvl oldugumda en cok sevdigim sey solo topta asla saldırmam 6 lvl olurum canını azaltırım ışınlanmak icin kule dibine gider ultiyi atarım range cok yuksek oldugundan kill ' imi alırım. ultiyi çok amaçlı kullanabilirsin kaçarken adamlara degilde mesela pesinden 3 kisi geliyorsa kosu yoluna at adamlar slow yicek kaçma sansın olcak
    yada birini yakalamaya calısırken slow gene kolaylık saglar baktın ulti nin slowu bitti yaklastın e ile tekrar yavaslat.

şunu söyleyeyim ap rumble iyi ama tank dizmeni oneririm ilk warmorng ardından fon thornmail sonrada ap olarak rylia ve şapka çık tamamdır :)

Bu konuya sadece sen cevap yazmışsındır ümidiyle girdim ve yanılmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

quote:

quote:

bir tek ben mi ?

• Rumble a warmong ha?
  • Gayet iyi bir champion solotopta bitek teemoya yenildim oda cok agresifti jungle geldiginde kesioduk ama serro benide kediyodu yine poisonlari ve igniti ile rumbleda deli gibi slow var adama ulti ve 2 tane e yedirirsen yuruyemez yani kacis cok zordur rumbledan q su cok iyi vuruyo spell vamp alirsan e ve q ile cok rahat hp saglarsin item olarak wota, rylai, abysall spec gibi bi item var m resist ve ap veren onu al ustune zhyona al hem defansin iyi olur hem ap iyi olur son itemide rabadon cikarsin op olursun iste
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

quote:

quote:

bir tek ben mi ?

Buradaki sadece beni temsil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krunk -- 10 Mart 2012; 14:19:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.