Şimdi Ara

Rumble hakkında yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Galiodan sonra yine pek oynanmayan bir hero denemek istiyorum, biraz bakındım Rumble almaya karar verdim. Daha önceden alan ,şuan kullanan varsa biraz bahsedebilir mi ? Damagesi nasıl ? Alırsam pişman olurmuyum ? Zevkli mi ? vb. Galio çok büyük ümitle açtım fakat tatmin olamadım adam gibi gang atan olursa gerçekten çok verimli bir hero ama Tr serverinde iyi jungler bulmak zor. Bir de son olarak Rumble pasifi takasta dezavantaj mı avantaj mı anlayamadım ilgilenen , cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZickZack -- 14 Ocak 2014; 18:18:37 >

• Zevkli bir hero almani onerrim ama pratik ister ulti vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultiyi atmak ölüm smartcastta
  • Alma bence
    aynı düşünce ile gittim aldım rumble kaç kerede solotop ta oynadım, evet etkili ama ryla+liandry çıkana kadar lane ve oyunu vermesse etkili
    o 2 item olduğunda çok zevkli etkili ve iyiki almışım diyeceksin ama o 2sini çıkana kadar gelen giden tokatlıyor.

Ap denedim , ap oftank denedim 2 sindede sonuç aynı rylai çıkana kadar ezil ezil bir umut late gamede süper olur olur diye oyna oyunları ver...

Vladimirin bile early de harrası sustaini , rumble early den çok daha yüksek. Pasifi ise net olarak söyleyemem karşına çok kalın bir hero gelmesse etkili , rakibe göre değişkenlik gösterir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOPCAVE AP HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
    14 yıl önce açıldı
    E-kitaplar Hakkında Yardım
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.