Forumda yeniyim ama birkaç konuya baktım 20 level olunca rune alın gibisinden yorumlar gördüm.Yeni 20 level oldum ve 4k ip var elimde yorumlarda AP ve AD rune sayfaları yapın denmiş ama AP herolarla pek oynayamıyorum ( gerçi diğerleri ilede pek oynayamıyorumda) zaten elimde de pek AP hero yok. AD herolara gelince de onlarlada orta halli oynuyorum işte o sizin dediğiniz sağ tık herolarla :D Ama genelde tank gidiyorum Amumu Alistar Signed Shen falan.Buna bakarak nasıl runelar almalıyım.
Birde birlikte oynamak isteyen arkadaşlar olursa ekleyebilirler ama öle ahım şahım bir oyuncu da değilim.
EU West : ACFuckinDC
Bende 20de rune alımına başlanması gerektiğini düşünüyordum ama champ olmadan oyundan zevk alamaz,kendinide geliştiremezsin.O yüzden champ almak daha mantıklı.Tanklar için iki şekilde dizilir genelde
Armor yada Magic Pen (çoğu magic damage vuruyor) kırmızılar Flat Armor (voliye flat health alınması daha uygun mesela ama genelde armor alınır) sarılar Magic Resist Per Level maviler Quint lerde Movement speed,Flat hp,peneration (aklıma başka gelmedi ben movement kullanıyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: muratgiray
Öncelikle herkese iyi forumlar...
Forumda yeniyim ama birkaç konuya baktım 20 level olunca rune alın gibisinden yorumlar gördüm.Yeni 20 level oldum ve 4k ip var elimde yorumlarda AP ve AD rune sayfaları yapın denmiş ama AP herolarla pek oynayamıyorum ( gerçi diğerleri ilede pek oynayamıyorumda) zaten elimde de pek AP hero yok. AD herolara gelince de onlarlada orta halli oynuyorum işte o sizin dediğiniz sağ tık herolarla :D Ama genelde tank gidiyorum Amumu Alistar Signed Shen falan.Buna bakarak nasıl runelar almalıyım.
Birde birlikte oynamak isteyen arkadaşlar olursa ekleyebilirler ama öle ahım şahım bir oyuncu da değilim.
EU West : ACFuckinDC
öncelikle o isimle çok report yersin tank gidiyosanda sana tavsiyem nunu al vve lvl 20 oluncada kırmızı mavi ve sarıya orantılı bi şekilde magic resist ve armor koy quintesslerede hp ( 1 tanesi per lvl hp olsun ) ben nunuda öyle yaptım yanımada carry gelince botu hiç bi şekilde kastırmıyoruz ben bazen ölüyorum ama carrim double ları alıyo benim için önemli olanda o zaten
Senin için birkaç tavsiyem var oynadıklarına göre seçersin.
Manalı Apler
Kırmızı: Magic Pen Sarı: Mana Reg/Lvl Mavi: AP/Lvl , Flat AP ya da Magic Res/Lvl Quint: Flat AP
Manasız Apler
Kırmızı: Magic Pen Sarı: Flat Armor ya da Health/Lvl Mavi: AP/Lvl or Magic Res/Lvl Quint: Flat AP
Melee AD(Solo Top)
Kırmızı: Armor Pen ya da Flat AD Sarı: Flat Armor Mavi: Magic Res/Lvl Quint: Armor Pen ya da Flat HP Regen
Ranged AD
Kırmızı: Armor Pen Sarı: Flat Armor Mavi: Magic Res Quint: Flat AD
Kırmızı: Armor Pen ya da Magic Pen Sarı: Flat Armor ya da Mana Regen Mavi: Magic Res/Lvl ,CDR , Flat AP ya da Mana Regen Quint: Gold/10 , Flat HP ya da Flat AP
Tank
Kırmızı:Armor Pen ya da Magic Pen Sarı: Flat Armor yada HP/Lvl Mavi: Magic Res/Lvl Quint: Flat HP , Flat Armor , Flat Magic Res , Flat HP Regen
Not: Magic Res/Lvl yerine Flat Magic Res tercih edebilirsin.
yorumlarınız için teşekürler şimdilik sarı ve kırmızıları tamamladım armor ve magic resist ile