Şimdi Ara

Runes of Magic (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
170.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyAnaconda

quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

US yeni client gelmiş 100le çekiyorum hiç yoktan iyidir.

30a düştü yine

evet kendine geldi 500 oldu bi ara sonra düştü indirsekte zaten serverlar kapalıymış..

oyunu daha önce oynadınmı ? Spyanaconda olacak ismim mage/priest düşünüyorum

Evet oynamıştım ama çok az , 10lvl filan kasmıştım.Benim de nickim Inquixty olucak ayrıca forumda okumuştum artık 3. classı da seçebiliyormuşuz 20 levelda 3. seçilebiliyormuş benim de iyice kafam karıştı iyice farklı farklı class kombinasyonları ortaya çıkıyor

Class kombinasyonları yine aynı mesela Rogue/Scout/Knight mısın mesela Rogue/scout veya Rogue/knight seçersen böyle olacak üçü birden olmayacak tahminen çünkü tr de üçüncü classı alınca üçü birden olmuyordu ama istediğin zaman ondan ona geçebiliyordun townlardaki npclerden ama böyle olması daha iyi oldu şöyle 50+ level olunca oyunun F2P anlamında tüm oyunlardan daha iyi olduğunu anlıycaksınız

iyi olmuş 3. classı ücretsiz almamız bu arada oyundaki nickin nedir?

Patch bitmedi daha ... Karakteri açınca mesajımı editler yazarım.

• Patch yavaş iniyor diyorsanız buyrun size manuel patch link .

http://forum.us.runesofmagic.com/showpost.php?p=430142&postcount=2

inen dosyaları runes of magic klasörüne atın sonra kurun.
  • peh ya gene iştahım kabardı nettin OKAN ..!

Bende indirecem ya tekrar bir deniyim
  • Scout sanırsam nerf yemiş iyide olmuş.O bu değilde quest kalmadı yapılcak , 3 classı neyle kasıcaz? Asıl mesele bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Scout sanırsam nerf yemiş iyide olmuş.O bu değilde quest kalmadı yapılcak , 3 classı neyle kasıcaz? Asıl mesele bu :)

Bak şimdi ikinci class veya üçüncü class kasma tekniği genelde şudur . Mount'a bindirirsin charı tanıdığın yüksek level birisi varsa seni yüksek level maplerine götürecek orda kasılacaksın 10levele kdr her level sonra 5levelde bi çantadan bazı şeyler çıkar mount %100 exp iksiri fln exp ve tp iksirlerini sakla yüksek level maplerde kasılmaya götürünce rahatca bi 35 fln oluyorsun 4-5 saate 35den sonrada günlük görevlerle kasıyoruz . Bide yapacak görev bitmez asla ALLODS gibi değil bu oyun ama yan classları günlük görev ve birisi yardımıyla kasılıyor sistem bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 17 Haziran 2011; 2:49:30 >
  • Zaten 62/62 Rogue/Scout charım var . Benim sorum şuydu; Bütün questleri bitirdim şimdi 3. classımı alıp nerede kasıcagım yönündeydi.Az önce servera girdim baktım , 1 den 67 levele kadar yeni zoneler gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 17 Haziran 2011; 6:24:02 >
  • girdim bitti update ler girmiyo account şifresi yanlış diyo frogster america dan girebiliyorum yeni üyelik açtım yine aynı şey yazıyo :S şifrede türkçe karakter felanda yok
  • ip banı aşanlar nasıl aştı aceba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Crusher::.

ip banı aşanlar nasıl aştı aceba ?

bildiğim kadarıyla us da ip ban yoktu :S giriyorum şifre hatalı diyor yeni üyelikte açtım halen aynıS:
  • quote:

girdim bitti update ler girmiyo account şifresi yanlış diyo frogster america dan girebiliyorum yeni üyelik açtım yine aynı şey yazıyo :S şifrede türkçe karakter felanda yok

yazanlar var us.forum dada daha çözemedim :S
  • Ben girdim oyuna ama başlangıç haritası değişmiş zannediyordum hiç bir şey değişmemiş :S
  • Selam bende indiriyorum oyunu şu anda Hangi serverda oynuyorsunuz ve oyuncu kitlesi sizce nasıl oyunu 2-3 ay önce de indirmiştim reni de oyuna girdim etrafta sadece 2 3 kişi vardı 5 dk sonra sildim inşallah öyle olmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marksman12 -- 17 Haziran 2011; 13:31:18 >
  • IP Ban yok RoM US'da ama anlamadım şey neden başlangıç mapleri değişmedi ? Videoda adam yeni char açıyordu yeni mapde başlıyordu oyuna

Edit : Hiç oynama isteği kalmadı içimde tekrar aynı mapler fln. Zaten 24 haziranda memlekete gidecem oynamak için heves kalmadı yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 17 Haziran 2011; 13:45:05 >
  • quote:

IP Ban yok RoM US'da ama anlamadım şey neden başlangıç mapleri değişmedi ? Videoda adam yeni char açıyordu yeni mapde başlıyordu oyuna

Edit : Hiç oynama isteği kalmadı içimde tekrar aynı mapler fln. Zaten 24 haziranda memlekete gidecem oynamak için heves kalmadı yahu.

hmm 3. class açınca felan herhalde onu yeni maplerde kasıyosun galiba :S bende oyuna giremedim hatalı k.adı felan diyo :S anlam veremedim frogstere girebiliyorum
  • See you in game Monday diye bir yazı var sitede belki de bu pazartesi aktif olucaktır ??
  • gold satan siteler var 10 M 6-10 $ arasında satıyolar ne kadar güvenilir bunlar?
  • quote:

IP Ban yok RoM US'da ama anlamadım şey neden başlangıç mapleri değişmedi ? Videoda adam yeni char açıyordu yeni mapde başlıyordu oyuna

Demedimmi demeeedimmiiii gönül sana söylemedimiiiii
  • Edit: Oyuna bile giremedim.
    Key lazım beyler nereden temin edebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarlboroTouch -- 23 Haziran 2011; 22:12:54 >
  • Google'a Runes of magic reedem key 2011 vb. şeyler yaz, bi tane key dağıtan site olacaktı. ( ;
  • key mi ? Ne için gerekiyor ki?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.