Şimdi Ara

Runes of Magic (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
170.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Türk serverında oynuyorum. orijinalden pek farklı değil niye bu kadar sövdüler anlamadım

Kaç patch geride orası. İlk levellardaysan ondan farklı gelmemiştir.
  • Ula ben başladım oyun kapanıyomuş. Oyuncu sayısının azlığından ve frogster ile anlaşma yapılamamasından dolayı TR versiyonu kapanıyormuş
  • TR serverine çok haksızlık yapıldı. 1.5 sene severek oynamıştım. Şuan severek yatırım yaparak oynadığım Allods'dan bile daha çok sevdim o oyunu ama işte GAMERSFIRST herşey beklenir. Yazık oldu güzelliğim oyuna iyide reklamı yapılmıştı. US geçmek isterdim ama Allods başladım bikez. TR serverına verdiğimiz emeklerde tabi güme gitti. Allah'ından bulur umarım GAMERSFIRST
  • Oyuna başlamayı düşünüyorum! USA serverında türkler varmı bu oyun 4.6gb yoksa 8.9 gb mi .
  • oynayan varmı ? kimse yok cevap vermiyor.
  • oshadayım.us serverında
  • Oyunda Türklerle oynamak istiosanız en ileri guild Grimdal(PvP)de Damnation tamamen Türk klanı
    Sardo Castle Farmlıorz şu an sondan 1 önceki zindanı
    Neoblade,Atalante,Qjustice,isocin,Devilsmaster a msj atabilrsiniz oyun içinden
  • Arkadaşlar ben US serverında oynuyorum Artemiste oynuyan varmı??
  • grimdalın pvp olması ve az oyuncu barındırması sebebiyle artemisde açtım charı.Metalius nick ekleyebilrsin
  • MMOSite gibi sitelerde bazı söylentiler dolaşıyor AeriaGames alcakmış Latin Amerika ve Türkiye için. Hadi hayırlısı şu GamersFirst'ün elinden kurtulsun şu oyunda tekrardan başlayalım.
  • Az daha araştırma yaptım aeriagames ispanyolca , portekizce ve türkçe için runes of magic i satın alacakmış. Şuan siteye baktım ispanyolca runes of magic kapalı betada umarım yakında türkçeside gelir.
  • Arkadaslar kızan eden olabilir ama bu oyun Aeria Games elinde is yapar arkadas. GAMEFİRST degerlendiremedi ama Aeria Games'den umudum var. İnsallah alirlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Arkadaslar kızan eden olabilir ama bu oyun Aeria Games elinde is yapar arkadas. GAMEFİRST degerlendiremedi ama Aeria Games'den umudum var. İnsallah alirlar.

Bencede aeriagames daha iyi olacaktır. Valla internette yabancı forumlarda ispanyolca, portekizce ve türkçe olarak alacağını söylüyorlardı. Şuan baktım işte ispanyolcası kapalı betada belki ilerde gelir türkçede zaten gamersfirst ün elinde battı oyun bi şekilde satacak oyunu.
  • Bende bu oyunun cd si var 2 sene önce HT vermişti.Kurup başlasammı ?
  • Aeriagames elinde yeniden çıkacak oyun. Karakter aktarma olabilir büyük ihtimal.

• rom us da en çok hangi serverda türk var indiriyorum

• Bütün resim ekrana sığmadı kusura bakmayın. Resmin altta kalan kısmında ise şunlar yazıyor ;

''Sonsuz Bekleyiş'' sona eriyor - Bölüm III: Kadim Krallıklar

Runes of Magic macerası, kayıp Zandorya'ya taşıyor. 62'ye yükselen seviye sınırı ve daha nice yeni içerik, mayıs ayında siz Sonsuz Macera oyuncuları ile birlikte tüm Türk oyunseverler için yayına giricek. Üstelik artık güncel içerikler için Avrupa sunucularını takip etmenize gerek yok, sıradaki güncellememiz Bölüm IV: Umutsuz Diyarlar, bu yaz sizlerle...

Bana bi haller oluyor oha ya bu oyunu tam 2 sene kadar oynadım Gamersfirst'ün elinde. Bi an önce çıksında tekrar başlayayım.

• Aeria Games yapar valla , ama tam Mayıs'ta çıkacakmış
  • Nolmuş şimdi Aeria Games satın alıp tekrar mı çıkarıyor oyunu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Nolmuş şimdi Aeria Games satın alıp tekrar mı çıkarıyor oyunu anlamadım

Şimdi oyun gamersfirst'deyken bölüm 2 : elflerin destanındaydı ve 1yıl boyunca yeni yama gelmedi (lv cap 55). Aeriagames işte gamersfirst'den satın alıp yeniden getiriyor bölüm 3 olarak. Hemen ardından 2 ay falan sonrada bölüm 4 gelecek ve versiyon avrupayı takip edecek. Bence daha kaliteli olacak gamersfirst'ünkinden.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.