Şimdi Ara

Runes of Magic (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
170.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nightful

key mi ? Ne için gerekiyor ki?

Üyeliği aktifleştirmek için.
  • Reni server'ında oynayan Türk veya Türk guildi var mı? Bi kaç arkadaşla beraber başlamayı düşünüyoruz da.
  • ben oynuyorum reni de ama benden başka türk yok gibi serverda varsada aktif değiller :S
  • Önyargılarımı silip oyunu indirdim ve gerçekten çok memnun kaldım grafikler, atmosfer, müzik, çeşitlilik çok hoşuma gitti. Fakat 2 sorum var;
    -Rune taşları nasıl kullanılıyor?
    -Kalıcı bir bineği nasıl kullanabilrim?

Grimdal US PVP serverinde oynuyorum. Bir Türk guildi varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Önyargılarımı silip oyunu indirdim ve gerçekten çok memnun kaldım grafikler, atmosfer, müzik, çeşitlilik çok hoşuma gitti. Fakat 2 sorum var;

Aynen bende şuan önyargılarımı silip oyunu indiriyorum. En yeni server hangisi? Direk ordan başlayayım oynamaya.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerbatZ -- 24 Haziran 2011; 18:35:44 >
  • Ben de indirdim ama hiç girmedim öyle duruyor siz nerede başlayacaksınız ben de orada başlıyım pvp-pve server farkı nedir ?
  • Hocam Artemiste başladım. Fakat varmı forumumuzun bir clanı katılalım yardımlaşalım gerçi daha newbie'yiz ama
    Edit: İsmim winstonbox.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarlboroTouch -- 24 Haziran 2011; 20:32:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Önyargılarımı silip oyunu indirdim ve gerçekten çok memnun kaldım grafikler, atmosfer, müzik, çeşitlilik çok hoşuma gitti. Fakat 2 sorum var;

Aynen bende şuan önyargılarımı silip oyunu indiriyorum. En yeni server hangisi? Direk ordan başlayayım oynamaya.

Edit: İmla

ben Grimdal da oynuyorum gel istersen beraber oynarız. Oyunu komünitesi çok geniş Türk clanlar vardır muhakkak.
  • Sorumu tekrarlayayım. En yeni server hangisi?
  • En yeni server Reni
  • Destan serverında eski çektiğim bir video.Event sırasında.Grupta gördüğünüz Prophecy main karakterimdi, video almak için yan karaktere girmiştim.Spyanaconda kendini görebilirsin videoda

• Beyler oyuna yeni başlayacağım genelde oyunlarda yüksek damage vuran karakterler olurum rogue warrior sizce runes of magicte hangi classı açmalıyım. Scout/Rogue Knight/Rogue Rogue/Knight Knight/warrior güzel duruyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusuz İfade -- 13 Temmuz 2011; 18:03:25 >
  • oyunu suan bende indiriyorum hangi sw desiniz ona göre char açıcam nick büyük bi ihtimalle Tsunadi olur :D
  • Knight olduğun zaman hiçbir zaman diğer charlar kadar atak bekleme. En yüksek atağı yanı rogue iken sağlıyor ama yine de yetersiz.
  • Mage/Priest açmaya karar verdim
  • beyler oyunun yüksek boyulu versiyonu indirdim bi tonda patch attı ama sonuc bu giriyorum ıd pw ekranı gelmiyor böyle kalıyor bi yardımcı olun

• HOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRT (2 Aylık :D)

Reni serverinde olan alıntı yapsınnnn !!!!

• Türk serverını tavsiye eder misiniz?
  • Geçenlerde bir arkadaş konu açmıştı yönetim iyi değil diye.Senin için sorun olmazsa Türkiye serverlarında oyna.
  • Türk serverında oynuyorum. orijinalden pek farklı değil niye bu kadar sövdüler anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.