Bildirim
Runes of Magic (86. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Boşta karakteri olan PM atabilir mi işine yaramayan.. Teşekkürler .. -
-
Kapalı beta kayıtları açıldı. Mayıs'ın ortası gibi başlayacakmış. -
"Teknik ve hukuki nedenlerden dolayı oyuncularımızın eski karakter ve eşyalarının yeni sunucularımıza taşınması mümkün olamayacaktır. Tüm eski Runes of Magic oyuncuları için özel olarak hazırladığımız farklı “Hoşgeldiniz paketleri”nin detaylarını çok yakında duyuracağız!"
demişler... hayıllısı olsun satmıştım zamanında alan yeterince keyfini çıkarmıştır umarım zira sıfırlanacak olması pek hoş değil. ama bir yandanda iyi olmuş çünkü çok fazla hile hurda dönmüştü. -
EU serverı hala Türkiye IP'lerine kapalı mı? -
Amerika Server Client'ini indirdim kurdum. Oyun sorunsuz çalışıyor ancak oyuna girdiğimde yazılar birbirine girmiş ve okunması imkansız. Bu sorunu nasıl çözebilirim? -
2. Sınıf olarak priesti nasıl alabilirim... -
Beyler Runes of Magic 3 ün cb tarihi belli mi? -
RoM sapıttı bıraktık WoW 'a geri döndük..... bedavalar paralıların tadını vermiyor ne yazıkki....
para var huzur var -
quote:
Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
RoM sapıttı bıraktık WoW 'a geri döndük..... bedavalar paralıların tadını vermiyor ne yazıkki....
para var huzur var
Daha ziyade hiçbiri WoW'un tadını vermiyor diyelim. Ne paralı oyunlar gördüm içinde içerik yok, ne içerikler gördüm para... yok lan olmadı bu -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
quote:
Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
para var huzur var
Daha ziyade hiçbiri WoW'un tadını vermiyor diyelim. Ne paralı oyunlar gördüm içinde içerik yok, ne içerikler gördüm para... yok lan olmadı bu
WoW tadını vereni ben de görmedim.... olmadıysa olduralım boş yerleri dolduralım.... bu da olmadı galiba
/>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 17 Temmuz 2012; 0:27:21 >
-
http://tr.runesofmagic.aeriagames.com/download
kapalı beta indirme linklerini verdiler bikaç güne kapalı beta başlıyor 10gün sürecekmiş kapalı beta sonra açık beta.
edit: indiriyorum yazmayı unutmuşum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 23 Temmuz 2012; 20:51:45 > -
Bende indiriyorum.Şu anda CBT'yi oynucak kaç kişi var? -
Tanıdık bildik oyun zaten CBT ugrasırmıyım pek bilmem. Ama ortam olursa bir girip bakmak lazım aslında. -
ortam varsa bende varim :) -
Yarından 30una kadar stress test için açılacak serverlar. -
Stress test ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad
Stress test ne?
Server dayanikliligini olcuyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan açık 30una kadar stress test. ondan sonrada kısa bi 10 günlük kadar kapalı beta evresi var ondan sonra açık betaya geçecekler. adil kullanım kotası yüzünden stress teste katılamıyorum ya anca kapalı betaya katılcam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X