Şimdi Ara

Runes Of Magic Türkler Banlandı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
24.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

milletin parası şimdi çöpe mi gitti.

çöpe gitmedi :D frogster ve runewalkerdekilerin cebine gitti, haram zıkkım olsun hepsine, allah rahat rahat yemeyi nasip etmesin adi şerefsizlere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

K2 yüzünden bir güzelim oyunu daha kaybettik.
    Saçmalığa, anlayışa bak ya. Türk serverinda oynamamız için Avrupa serverindan banlanmışız.

Vay be.! Böyle bir anlayış ve düşünce şekli bir tek bizim insanlarımızda var sanırdım.. Onlardada olması beni birazda olsa mutlu etti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

not:bu oyunu hiç sevemedim.

Aslında teknik açıdan evet milletin parası çöpe gitti fakat oyunun avrupa forumunda bir moderatörün açıklamasına göre ROM'un Türkiye serverları için runewaker ve gamefirst(ekolay) anlaşma yaptılar.Anlaşmada ise Türkiyeden oyuna bağlanan kullanıcıların avrupa serverlarına erişimini engellenmesi aynı zamanda avrupadaki yabancılarında yeni adı sonsuz macera olan oyuna girişleri engellendi adı üstünde free to play,sözleşmesini okusanız kuruş harcamazdınız çünkü neredeyse hiçbir hakkınız yok...

• Arkadaşlar, Ben amerikan oyun sunucusu RENİ'ye geçenlerdenim. Avrupa sunucularından sonra çok memnun kaldım. "Chapter III" yüklendikten sonra bazı sıkıntılar oldu ama o sıkıntılar sadece amerika değil avrupa sunucularında da oldu. Yapılan düzeltmeler ile iyileşmeler olmaktadır. Amerikan oyun sunucusu RENİ'de daha fazla Türk olursa çok iyi olur. Bizden önce RENİ'de oynamaya başlamış Türkler var, tanıştığımızda level 57 idiler ve yakın bir sürede level 58 oldular. Bunlardan biri de dosödoköko. :) Bu arkadaşlar sayesinde "wanted" isimli guild'e katıldım. Türk guild'î mi değil mi bilmiyorum. Onlarda bilmiyorlarmış. :) Ama ismi Türkçe olan ve Türklere özel bir guild kurulursa ben katılırım. Guild'i kurduğunuzda buradan duyurun. Ama ismi mutlaka Türkçe birşey olsun. Mesela "NeMutluTürkümDiyene" olabilir. :) Yüksek level'li arkadaşlar bu guildi hemen kursunlar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElmaKent -- 21 Mayıs 2010; 13:17:55 >

• Amerika serverinde yani RENİ 'de türk guildi kurulmuştur arkadaşlar. Adı TÜRK 'dür. oyun içinden mesaj atarsanız guilde alınacaksınız.
    kurucu = Doruk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caperz

World Of Warcraft Bir idol ztn ama burda ücretsiz ve kaliteli bir mmorpg oyunundan bahsetmekteyiz :) Sunucular açıldı bu arada.. Ama bir eksik var oyunda warlock yok:D World Of warcraftta tek geçebileceğim bir karakter :p

elf warden e takıl o zaman sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: astsubay77

quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

not:bu oyunu hiç sevemedim.

Aslında teknik açıdan evet milletin parası çöpe gitti fakat oyunun avrupa forumunda bir moderatörün açıklamasına göre ROM'un Türkiye serverları için runewaker ve gamefirst(ekolay) anlaşma yaptılar.Anlaşmada ise Türkiyeden oyuna bağlanan kullanıcıların avrupa serverlarına erişimini engellenmesi aynı zamanda avrupadaki yabancılarında yeni adı sonsuz macera olan oyuna girişleri engellendi adı üstünde free to play,sözleşmesini okusanız kuruş harcamazdınız çünkü neredeyse hiçbir hakkınız yok...

hocam sizde paraya kıyın ADAM GİBİ OYUN oynamak için World Of Warcraft oynayın..
    sonsuzmuş donsuzmuş kafanızı karıştırmayın

zaten WOW çok bir parada değil....burda foruma takılan çoğu insan bu parayı verir....fakir adamında bu foruma geldiğini sanmıyorum
    verdiğiniz paraya değen bir oyun ayrıca

ROM ile WOW arasında o kadar uçurum fark var ki anlatılmaz....yaşanır....

bir kere grafikler WOW da acaip kat kat daha iyi
    oyuncu karakterinizi yönetmeniz ve j-hareketlerin sürekliliği WOW da kesinlikle yağ gibi....WOW dan sonra ROM da takılır gibi oynuyorsunuz sanki
    ROM ile WOW zorluk ve görüntü kalitesi ayarları aynı olmasına rağmen ROM bilgisayarı daha çok yoruyor....yani program WOW kadar kalite değil
    ROM da çoğu zaman atak tuşlarının almadığı gereksiz yere ateş edemediğiniz oluyor....WOW da böyle birşey çok nadiren yaşanır
    karakter çeşidi daha fazla......talent skill yönetimi çok daha mantıklı ve düzgün çalışıyor

en önemlisi atılma satılma korkusu yok !!!!

birde MAALESEF parasız bedava oyunlarda çoluk çocuk it sap çok oluyor.....maalesef....

WOW o açıdan da çok çok daha kaliteli.....açıkçası kalite arayan WOW oynar....ROM la filan kafanızı karıştırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 25 Mayıs 2010; 1:34:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ElmaKent
    Bunlardan biri de dosödoköko.

hocam adımı vermeseydin iyi olurdu....zaten arasıra takılıyordum......ekipte finallere çalışmakta
    58lvl 2mage+2knight+2priest finalleri nedeni ile kayıp grup zaten WOW cu hocam...finaller bitsede uzun süre takılmayacağız.....WOW kadar sarmıyor....
    sana kolay gelsin...bol şans....sana demiştim WOW oyna diye dinlememişsin anlaşılan
    WOW da end-game lvl80 elite bir grubumuz var ama doktorumuz yoktu bekleriz ....server terokkar

• usta adam gibi oyun diyorsun doğrudur ya parası da adam gibi şu an aylık geliri olmayan birisi öğrenci helede üniversite öğrencisiyse aylık 30 lira lükse kaçar zaten su,telefon,internet,elektrik doğalgaz vb faturaları var bide üstüne wow eklenirse kapağı olur atıyorum tek seferde 100-150 TL gibi bi masrafı olsa tamam da her ay-her ay zor yani insanın ensesi kalın bir babası yada dolgun maaşı olması lazım Türkiye şartlarında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Bunlardan biri de dosödoköko.

hocam adımı vermeseydin iyi olurdu....zaten arasıra takılıyordum......ekipte finallere çalışmakta
    58lvl 2mage+2knight+2priest finalleri nedeni ile kayıp grup zaten WOW cu hocam...finaller bitsede uzun süre takılmayacağız.....WOW kadar sarmıyor....
    sana kolay gelsin...bol şans....sana demiştim WOW oyna diye dinlememişsin anlaşılan
    WOW da end-game lvl80 elite bir grubumuz var ama doktorumuz yoktu bekleriz ....server terokkar

Arkadaşım öncelikle samimiyetine güvenerek ismini yazdım. Kusurum var ise affola. Bir nevi, oyundaki yardımların için teşekkür amacı taşıyordu.
    Daha önemlisi, ben zaten senin gibi, hatta bu tip oyunların tutkunu bir çok insan gibi, eski bir WoW'cuyum. :) Atladığın önemli bir nokta bu.
    WoW Cataclysm çıkana kadar RoM'da vakit geçirenlerdenim. Yani, senin yazdığın gibi cataclysm bekleyenlerin sayısı bir hayli fazla.
    Elbette haklısın, WoW kesinlikle RoM'dan açık ara çok daha kaliteli. RoM için sadece WoW'un kötü bir kopyası denebilir. Tersini iddia etmek bence cehalettendir. :)
    Yani, çoğu konuda aynı fikirdeyiz. Saygı ve sevgiler.

• @astsubay77 arkadaşım. Sana katıldığım ama ayrıldığım bir çok nokta var. Belirtmeden geçmek istemedim.

RoM için bedava deniyor ama aslında bu bedava ifadesi çok büyük kandırmaca.

Sana WoW ve RoM oyuncusu olarak aklımdaki bazı şeyleri yazayım;

-Oyunu keyif içinde sürdürmen için gerekli olan birçok eşyayı elmas karşılığı almak zorundasın. Mesela, en gerekli olan binekler (mount); bunları sürekli olarak sahiplenmek istersen tek çaresi para ile elmas almak ve bu elmaslar ile binek almak. Başka yolu yok. Ardı ardına kiralamak ise, sıkıcı ve tam serüvenin ortasında kiralama süresi dolan binek yüzünden zor durumda kalmak ciddi can sıkıcı.

- Karakterini geliştirmek için talent şart. Ama talent puanları bilerek ve kasıtlı olarak düşük tutulmuş. Oynayarak elde ettiğin talent puanları ile karakterini "olması gerektiği gibi" geliştiremiyorsun, mutlaka çok önemli bazı şeyler eksik kalıyor. O zaman destek olması için, basic veya advanced "talent charm" gibi, talent puanı biriktireceğin ve talent puanını iki katına çıkaracak eşyalar gerekiyor. Bunlar oyunda hiçbir şekilde ve hiçbir yerde "loot'lanabilir" şeyler değil, yani, "oyun oynayarak elde edemeyeceğin şeyler!". Ama, elmas (diamond) ile satılıyor! Yani, para harcarsan sahip olursun! Bunun gibi oyun için kiritik olan daha birçok şey paralı aslında!

- Öldürdüğün yaratıkları Loot'lar iken WoW'da içlerinden oyun parası çıkar ve bunları biriktirip kendine eşyalar/itemler alabilirsin. Ama RoM'da böyle birşey yok, sadece görev yaparsan para alabiliyorsun. RoM mantık olarak oyuncuların para kaynaklarını kısıtlı tutarak elmasa bağımlı kalmalarını sağlamaya yönelik bir anlayış içinde. Aslında bir yerde mantıksız sayılmaz. Artık bu dünyada kimse malını bedavaya vermiyor.

- WoW'da sadece aylık üyelik ücreti ödemek ve kişisel psikolojik nedenler dışında "para vermeni gerektirecek hiçbir şey yok". Yani, "WoW oyunu içinde olupta, oyun oynayarak alamayacağın hiçbir şey yok". Yani, WoW'da kasarsın, yaratık öldürerek, görev yaparak para biriktirirsin ya da heroic 10 adamlı veya 25 adamlı grup görevlerine katılırsın bu görevlerde düşen yüksek değerli eşyalara sahip olursun, ya da meslek sahibi olur kendin üretirsin ve oyun içinde ticaretini yaparsın. Ama, RoM'da bazı eşyaları elde etmek için veya bazı geliştirme seviyelerine çıkabilmen için illaki elmas ile satın alman gerekiyor. Yani, oyunda çok iyi olmanın yolu "para harcamaktan" geçiyor. Yani, RoM bedava değil! Bedava lafı sadece reklam!

- Özetlersek, WoW'da oyun oynamak için aylık aidat ödemek dışında herşey bedava, ama, RoM'da oyun oynamak bedava ama oyun içinde en kritik ve en önemli şeyler para ile ve çaresiz illaki elmas (diamond) alman gerekiyor. WoW'da temel felsefe "para ile üye ol, oyna ve herşeye sahip ol" iken RoM'da ise "bedavaya oyna ama kritik eşyalara ve daha iyisine sahip olmak için para öde" şeklindedir. Türkçe bir ifade ile; biri "Ali Veli", diğeri ise "Veli Ali". :)

Bu kadar yazıyı bazı şeyler yanlış anlaşılmasın ve bilmeyen arkadaşlar doğru bilgilensin diye yazdım. RoM'u bedava sanıp, daha sonra oyuna o kadar zaman ve emek harcadığında bazı şeyleri para harcamadan elde edemeyeceğini öğrenmek üzücü olur. Zaten, RoM'da sürekli anons yapıp, "dışarıdan bazı kişi ve firmalar aracılığı ile kimseden altın veya elmas almayın, yoksa sizi kalıcı şekilde oyundan atarız (permanent ban)" diyorlar. Açıkçası, RoM yönetimi de, "benim oyunumu oynarken bana para vermiyorsan oyunumda işin yok" demeye getiriyor. Öyle ise, hangisine para harcamak daha mantıklı? İkisini de oynayın ve sonra bir karar verin.

Yanlış anlaşılmasın; ben de elbette World Of Warcraft'ı tek geçenlerdenim. RoM oynayarak WoW'dan aldığım zevkin dörtte birini dahi alamıyorum. Ama, WoW Cataclysm çıkana kadar RoM'a katlanıyoruz işte. :)

Ayrıca, WoW'u bedava oynama şansınız var. Ücretsiz sunucular listesi;http://www.wowstatus.net/serverlist.php

Bu tip oyunlardan zevk alıp WoW oynamamış arkadaşlar var ise, vakit geçirmeden WoW oynamalarını öneririm. Tabir yerindeyse, WoW oynamadan hariçten gazel atmayın. :) WoW'a alternatif çıkan hiç bir oyun WoW kadar kaliteli değil ve onun kadar keyif vermiyor. Ben de çoğu insan ile aynı fikirdeyim, yani, bu kadar laf bunun içindi. :) Benden bu kadar.

Sevgi ve saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElmaKent -- 25 Mayıs 2010; 15:26:01 >

• quote:

@astsubay77 arkadaşım. Sana katıldığım ama ayrıldığım bir çok nokta var. Belirtmeden geçmek istemedim.

RoM için bedava deniyor ama aslında bu bedava ifadesi çok büyük kandırmaca.

Sana WoW ve RoM oyuncusu olarak aklımdaki bazı şeyleri yazayım;

-Oyunu keyif içinde sürdürmen için gerekli olan birçok eşyayı elmas karşılığı almak zorundasın. Mesela, en gerekli olan binekler (mount); bunları sürekli olarak sahiplenmek istersen tek çaresi para ile elmas almak ve bu elmaslar ile binek almak. Başka yolu yok. Ardı ardına kiralamak ise, sıkıcı ve tam serüvenin ortasında kiralama süresi dolan binek yüzünden zor durumda kalmak ciddi can sıkıcı.

- Karakterini geliştirmek için talent şart. Ama talent puanları bilerek ve kasıtlı olarak düşük tutulmuş. Oynayarak elde ettiğin talent puanları ile karakterini "olması gerektiği gibi" geliştiremiyorsun, mutlaka çok önemli bazı şeyler eksik kalıyor. O zaman destek olması için, basic veya advanced "talent charm" gibi, talent puanı biriktireceğin ve talent puanını iki katına çıkaracak eşyalar gerekiyor. Bunlar oyunda hiçbir şekilde ve hiçbir yerde "loot'lanabilir" şeyler değil, yani, "oyun oynayarak elde edemeyeceğin şeyler!". Ama, elmas (diamond) ile satılıyor! Yani, para harcarsan sahip olursun! Bunun gibi oyun için kiritik olan daha birçok şey paralı aslında!

- Öldürdüğün yaratıkları Loot'lar iken WoW'da içlerinden oyun parası çıkar ve bunları biriktirip kendine eşyalar/itemler alabilirsin. Ama RoM'da böyle birşey yok, sadece görev yaparsan para alabiliyorsun. RoM mantık olarak oyuncuların para kaynaklarını kısıtlı tutarak elmasa bağımlı kalmalarını sağlamaya yönelik bir anlayış içinde. Aslında bir yerde mantıksız sayılmaz. Artık bu dünyada kimse malını bedavaya vermiyor.

- WoW'da sadece aylık üyelik ücreti ödemek ve kişisel psikolojik nedenler dışında "para vermeni gerektirecek hiçbir şey yok". Yani, "WoW oyunu içinde olupta, oyun oynayarak alamayacağın hiçbir şey yok". Yani, WoW'da kasarsın, yaratık öldürerek, görev yaparak para biriktirirsin ya da heroic 10 adamlı veya 25 adamlı grup görevlerine katılırsın bu görevlerde düşen yüksek değerli eşyalara sahip olursun, ya da meslek sahibi olur kendin üretirsin ve oyun içinde ticaretini yaparsın. Ama, RoM'da bazı eşyaları elde etmek için veya bazı geliştirme seviyelerine çıkabilmen için illaki elmas ile satın alman gerekiyor. Yani, oyunda çok iyi olmanın yolu "para harcamaktan" geçiyor. Yani, RoM bedava değil! Bedava lafı sadece reklam!

- Özetlersek, WoW'da oyun oynamak için aylık aidat ödemek dışında herşey bedava, ama, RoM'da oyun oynamak bedava ama oyun içinde en kritik ve en önemli şeyler para ile ve çaresiz illaki elmas (diamond) alman gerekiyor. WoW'da temel felsefe "para ile üye ol, oyna ve herşeye sahip ol" iken RoM'da ise "bedavaya oyna ama kritik eşyalara ve daha iyisine sahip olmak için para öde" şeklindedir. Türkçe bir ifade ile; biri "Ali Veli", diğeri ise "Veli Ali". :)

Bu kadar yazıyı bazı şeyler yanlış anlaşılmasın ve bilmeyen arkadaşlar doğru bilgilensin diye yazdım. RoM'u bedava sanıp, daha sonra oyuna o kadar zaman ve emek harcadığında bazı şeyleri para harcamadan elde edemeyeceğini öğrenmek üzücü olur. Zaten, RoM'da sürekli anons yapıp, "dışarıdan bazı kişi ve firmalar aracılığı ile kimseden altın veya elmas almayın, yoksa sizi kalıcı şekilde oyundan atarız (permanent ban)" diyorlar. Açıkçası, RoM yönetimi de, "benim oyunumu oynarken bana para vermiyorsan oyunumda işin yok" demeye getiriyor. Öyle ise, hangisine para harcamak daha mantıklı? İkisini de oynayın ve sonra bir karar verin.

Yanlış anlaşılmasın; ben de elbette World Of Warcraft'ı tek geçenlerdenim. RoM oynayarak WoW'dan aldığım zevkin dörtte birini dahi alamıyorum. Ama, WoW Cataclysm çıkana kadar RoM'a katlanıyoruz işte. :)

Ayrıca, WoW'u bedava oynama şansınız var. Ücretsiz sunucular listesi;http://www.wowstatus.net/serverlist.php

Bu tip oyunlardan zevk alıp WoW oynamamış arkadaşlar var ise, vakit geçirmeden WoW oynamalarını öneririm. Tabir yerindeyse, WoW oynamadan hariçten gazel atmayın. :) WoW'a alternatif çıkan hiç bir oyun WoW kadar kaliteli değil ve onun kadar keyif vermiyor. Ben de çoğu insan ile aynı fikirdeyim, yani, bu kadar laf bunun içindi. :) Benden bu kadar.

Sevgi ve saygılar.

İyide f2p mantığı zaten budur, oyun ücretsizdir ancak güçlenmek istiyorsan yada karşındakine üstünlük sağlamak istiyorsan para harcayacaksın, yani adamların hem oyunu f2p yapıp hemde ceplerine para girmesini etkileyecek olguları oyun içerisinde , sebil niyetine moblardan drop olarak düşürürlerse 2 ay sonra topu dikerler.

Wow ise zaten çıkacağı zaman belirtti aylık ödeme sistemi koyuyorum yani p2p, her ay milletten para toplayıp dahada item mall ile eşya satmasını bekleyemezsiniz.

Halen diyorum wow ile f2p oyunları karşılaştırmayın, birinde yılların firması, öbür tarafta clone oyun yapan bir firma.

• wow'u kalite bakımından birkaç oyun dışında hiçbir oyun geçemez özellikle yılların tecrübesine sahip çalışanlarını asla çünkü binanın temelleri sağlam ama rom aylık ücret topluyo bedava oyunlar değerli eşyalar satarak adamlar zaten o oyunu yapmak için bir emek sarfetmişler bunun kaymağını yemek istemeleri doğal ama hangi oyun olursa olsun ben private serverlarda oynamak istemem wow oynamak istediğimde ona geçerim ama bu aralar değil :) ama free to play oyunlarda rom en kalitelilerinden bunu da kabul etmek lazım
  • Arkadaşlar EU ya girmek için hangi programı kullanıyorsunuz? Ben Hotspot Shield ile bağlanıyorum ama ping değerleri genelde 1000 erde.. Özellikle HOS içerisinde çıldırıyor ping değerleri :( Bende MAGE olduğum için HoS a giremiyorum ve çok sıkıldım bu durumdan...

HoS sadece bir örnek.. DoD, ZS de falan da ping sorunları yaşıyorum. İnstance ler dışında ping değerler 500 - 800 arasında oluyor..

Anlayacağınız bununla oyun pek keyif vermemeye başladı. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
  • + HotSpot Shield
    + 1000 ms Ping
    + sık sık kopmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecevit

+ HotSpot Shield
    + 1000 ms Ping
    + sık sık kopmalar.

Aynı durum :( nereden bulacağız çalışan, düzgün ping değerleri olan bir VPN programı yahu.. şu G1 ün bizi düşürdüğü duruma bakarmısını
  • Amerika serverlarında oynayın bence tamam baştan kasıcaksınız ama programlarla fln uğraşmayın seviyenizi daha çok yükseltince hiç bırakamazsınız daha kötü olur 40 altıysanız herşeyi göze alın sıfırdan amerikan serverlarında başlayın eu ya göre daha kaliteli zaten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: stofin

Amerika serverlarında oynayın bence tamam baştan kasıcaksınız ama programlarla fln uğraşmayın seviyenizi daha çok yükseltince hiç bırakamazsınız daha kötü olur 40 altıysanız herşeyi göze alın sıfırdan amerikan serverlarında başlayın eu ya göre daha kaliteli zaten .

58/58 mage/priest im var.. mesele lvl değil zaten.. edindiğim itemler, char a harcadığım paralar.. EU da kazandığım arkadaşlıklar... ve hepsini G1 ün ticari çıkarları için bırakmak ağırıma gidiyor..
  • arkadaslar bende usa server da basladım ama hesabı aktıflestırmeme ragmen hata verıyo nedendır acaba bırı yardımcı olurmuu
  • Arkadaşlar G1 den yaptıkları her şeyi yüzlerine vurma fırsatını kaçırmamanızı önerip :http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=52828&st=180

Size Hotshop shieldden 10 kat kaliteli bir vpn programı sunuyorum.

http://www.cyberghostvpn.com/?language=en

Ping genelde 78,98,298 oluyor,Bazen 1000lere çıkıyor birkaç saniye için ama pek hissetmiyorsunuz.

Ping sorununu iyicene çözmek isteyenlere Bunun yanINDA cFosSpeed öneriyorum,Pingi öncellikli yapın ve Runes of magic'e tam öncelik verin.

quote:

arkadaslar bende usa server da basladım ama hesabı aktıflestırmeme ragmen hata verıyo nedendır acaba bırı yardımcı olurmuu

Dostum clientinin alt sağ kısmından (Region/Language) Runes of Magic US seçmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 29 Mayıs 2010; 9:06:24 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.