Şimdi Ara

Runes Of Magic Türkler Banlandı. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
1
Favori
24.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • account kapatmaya hakları olmamalı, kapatmayacağız da denmişti.

Ben dün akşam 3 ayrı account'u denedim açıktı, başka bir problem olmasın ?

Belkide aktif olmayanları kapatmış olabilirler, düzenli olarak logon oluyorum...
  • ben oyunu yeni kurdum ve hiç bir şekilde ne EU ne de US olarak oyuna giremiyorum. Sürekli account or password error veriyor. Nedendir sizce ?
  • Merhaba Arkadaşlar Şimdi şöyle birşey diğer ülke serverlerindan banlamaları gayen normal nedenini açıklıyım hakvereceksenız. Mesala şöyle başlıyalım artık oyun sektorunun bedava bir eğlence sektoru oldugunu unutmamız gerekiyor. Soruyorum size hiç bedavadan bir eğlence yeri gordunuzmu hiç hayatınızda bedava bilardo oynatan halısahada mac yaptıran bowling oynatan v.b gibi. Sonucta yazılımsal eğlencelerınde bır sırket emek yatırım işi oldugunu unutmayalım.

Türkiyedekı bır şirket gidip oyunun asıl sahibi olan örneğin koredeki bir şirketle ilitişime gecip oyunun oynatabılırlık lisansını almasıda bir yatırım sonucda bu alışverişte iki tarafda kar etmek amacıyla bır anlasama yapıyor Oyun XXX ülkede bir şirket tarafından satın alındıysa oyunun global serverınde o ülkenın İP bluğuna girmesi kanımca cok etik bir karar. oyunu ülkemizde satın alan XXX firmasıda kar etmek yaptıgı yatırımı karsılamak zorunda değilmi sizcede?

Uzatmadan sonuc olarak artık online oyunların sırf insanlar girsin oynasın diye yazılmadıgını öğrenmemiz gerekli :) buda bir ticaret sektörü sonucda artık kabullenmelıyız

iyi oyunlar her ne oynuyorsanız benım fikrimi soracak olursanız eğer olabıldıgınce item mall oyunları secmemeye calısın P2P yada B2P oyunlar en kalıtelı olanlarıdır örnek

wow=P2P guild wars = B2P

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Benim de 42/26 mage priestim vardı okul zamanı kasmak zor oldu tabi günde 2-3 saat kasarak nereye kadar ^^ Gitti karakter falan tabi. Bildiğim kadarıyla oyunda pvp yok PK dışında PK da zaten çok gereksiz amaçsız saçmasapan bir şey o yüzden eğlencesine takılayım diyorum amerika serverında.

(bu mesajı niye yazdım bilmiyorum patchin inmesini beklerken canım sıkıldım ondan galiba )

Full instance,arada arena
  • arkadaşlar ben bu oyunu indirdim şimdi usa yıda seçtim frogster amerikadan kayıt oldum maile aktivasyın geldi onuda yaptım. ama şuan ne oyuna girebiliyorum nede foruma. hatalı kullanıcı adı yada şifre dior her seferinde. 2 kez farklı faklı mailler ile üye olup aktivasyon yapmama rağmen 1 türlü bağlanamadım oyuna ne eksik yada yanlış bilen yardım etsin lütfen.. :S
  • Client i kontrol et, Amerikayı seç clientten
  • yaw hiç olmazsa fazladan hesabı olan varsa onu verinde eşya pazarı ve açıkartırmasını merak ediyorum ona bakıcam :D normalde sonsuz macera oynuyorum zaten :S
  • ben hallettim sorunu artık girebiliyorum oyuna şöyleki:

amerikan sayfadan üyelik alınca hemen denerseniz oyunda girmiyor ama frogster sitesinden şifre değiştirme yapıp üyelik bilginizi güncelleyip created moduna geçerseniz oyuna girebiliyorsunuz. şahsen ben böle girdim.
  • 1 aylık konu ama başka başlık açmak istemedim.
    demek buymuş sorun. ben de RoM a geri döneyim dedim tekrar kurdum güncelledim falan baktım olmuyor ticket fln attım gm lere.. neyse.

quote:

Orijinalden alıntı: hikayeci51

ben hallettim sorunu artık girebiliyorum oyuna şöyleki:

amerikan sayfadan üyelik alınca hemen denerseniz oyunda girmiyor ama frogster sitesinden şifre değiştirme yapıp üyelik bilginizi güncelleyip created moduna geçerseniz oyuna girebiliyorsunuz. şahsen ben böle girdim.

girebiliyorum derken eski char'ınla girebiliyor musun ? yoksa yeni mi açtın ?
  • account error weriyo beyler hikayecinin dediğinide yaptım ama hala acc error weriyo usa girerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdrianGordon -- 5 Ocak 2011; 8:27:55 >
  • aynı şekilde bendede acc hatalı diyor bütün yorumları okudum ayrıca frogster accountumda No accounts created... yazıyor acaba beklememi gerkiyor??

Edit: hallettim frogresterdan girip home bölümünde sağdaki seçeneği seçip free yazanı seçtim account oluşturuldu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLChAoS -- 29 Ocak 2011; 0:03:10 >
  • Us serverında oynayan arkadaşlar lag oluyormu?
  • buna benzer bir olay da DriftCity oyununa yapılmıştı fakat account transfer ile herkez normal oyununa devam edebilmişti
  • us serverlarında oynuyanlar bana holy_cc_@hotmail.com yardım ederse sevinirim
  • runes of magicde şifre yazıorum olmuo ya nasıl bi şifre olcak örnek verirmisnz(üye olurken)
  • emrese00 bende yeni başlayacağım istersen birlikte kasabiliriz :)
  • US server'ında oynayanlar gunduz1992@msn.com adresinden bana ulaşsın yardımlaşırız...
  • tüm türk iplerini kapatmamışlar ben giriyorum fakat buraya yazarsam adamlar onuda kaaptır m ıdiye düşünüyorum .. öms den nasıl girdiğimi anlatabilirim.
  • dosödokökö kardeşim sana ulaşmam lazım acil tel veya msn verirmisin amerikan serveri oynıyıcam aslında oyuna yeni başlıyodum ve avrupalılara kapalı oldugu ogrendım forumlarlda gezerken yazdıkların cok mantıklı geldi bana yardım edersen çok teşekkür ederim
  • dosödoköko kardeşim sana ulaşmam lazım msn veya tel numarası verirsen cok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.