Şimdi Ara

Runes Of Magic Türkler Banlandı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
24.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler RENİ serverında oynuyorum ingilizcesine güvenenler için köklü bir guild olan "Elite" klanına girmenizde yardımcı olabilirim ayrıca en son baktığımda ottoman ve Türk diye bizimkilerin kurduğu guildlerde mevcut Türk isimli guildin lideri Doruk nickli arkadaşımızdır direk üyelik için ona müracaat edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

Arkadaşlar G1 den yaptıkları her şeyi yüzlerine vurma fırsatını kaçırmamanızı önerip :http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=52828&st=180

Size Hotshop shieldden 10 kat kaliteli bir vpn programı sunuyorum.

http://www.cyberghostvpn.com/?language=en

Ping genelde 78,98,298 oluyor,Bazen 1000lere çıkıyor birkaç saniye için ama pek hissetmiyorsunuz.

Ping sorununu iyicene çözmek isteyenlere Bunun yanINDA cFosSpeed öneriyorum,Pingi öncellikli yapın ve Runes of magic'e tam öncelik verin.

quote:

arkadaslar bende usa server da basladım ama hesabı aktıflestırmeme ragmen hata verıyo nedendır acaba bırı yardımcı olurmuu

Dostum clientinin alt sağ kısmından (Region/Language) Runes of Magic US seçmelisin.

Teşekkürler.. Deneyeceğim.. 1GB lık hesap ile ne kadar oynanılabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikvarol -- 31 Mayıs 2010; 10:11:06 >

• Sanırım artık AH den dia alınmıyormuş. Eğer Amerikada farklı değil ise oyuna hiç başlamayın derim ben. Wow'a her ay para verin daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Sanırım artık AH den dia alınmıyormuş. Eğer Amerikada farklı değil ise oyuna hiç başlamayın derim ben. Wow'a her ay para verin daha iyi.

Senin dediğin gibi dia satışları ah de yok hem euda hemde usa da. fakat dia alan kişiler oyun parasına karşılık yinede satıyorlar. Şuanki dia alışverişi sadece göz önünde bulunmuyor o kadar ve eskiye göre piyasa az değişti o kadar. Yani aşırı farkı yok.

Bu arada proxy aramalarına son verin ben belki 20-30 a yakın free denedim hepsinin sonuçları berbattı. Eğer bu oyunu oynayacaksanız SwissVPN almanızı öneririm (aylık 8tl) yada hiiç oynamayın.
  • şahsen ben free to play bi oyuna aylık 8 TL verecek kadar üşütmedim onun yerine wow'a abone olurum daha iyi...
  • Aion 4ever
  • Arkadaşlar, Amerika sunucusu RENİ'de toplanalım ve bir Guild kuralım artık. Bu oyun yalnız çekilmiyor. Birkaç Türk ile tanıştım, hepsi kendi kafasına göre bir Guild kurmuş. Yani, Türkler bölük pörçük. Tek bir Guild altında birleşmek lazım. Birileri öncülük etsinde bizde katılalım. Haziran sonuna kadar bir gelişme olmaz ise ben yine WoW'a devam edeceğim.
  • Vay be biz eskiden premium olmadan oyuna giremiyoruz diye isyan ederdik şu olanlara bak sen.
    Kurunun yanında yaşta yanmış malesef, Wowa para yatırmam demiş yukarlarda arkadaş ama şöyle bir hesapladığında gerçekten wow oynarken ne kadar tasarruf sağlyacağınızı görüceksiniz onu geçtim %100 temiz kalite bir oyun.
    Çok geç kalmadan başlayın bence, bu düzenbazlara da daha fazla para kazandırmayın.
  • bu haberi bilmiyodum oyunu boşu boşuna yükledim boşu boşuna 6.5 gb client gitti. bi de patch üstüne bi bardak soğuk su içtim
  • 6.8 gb lik clienti indirdim tüm güncellemeleri yaptım ve şuan oyuna giremiyorum ......
    beyler eu serveri gibi us unda Türkleri banlamadığına eminmisiniz
    tüm yorumlarınızı okudum ve anladığım kadarı ile bir kısmınız us serverinda oynayabiliyorsunuz
    us da da obtaining sayfasından bi adım ileri geçemedim de ben

ayrıca clienti bi açtığımda direk start ekranı geliyo
    5 dk sonra bidaha açtığımda ise yarım saat update yapıyo
    ne iş anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chylecash -- 16 Haziran 2010; 19:26:04 >
  • oyuna girerken alt sağdan region u değiştir usa yap gir. us account u almalısın...

group1290253@groupsim.com bu lol grubudur, rom da oynuyoruz ekle yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 16 Haziran 2010; 23:31:48 >
  • teşekkür ederim usa serverina girdim biraz oynadım da
    bu arada oyunun wowa benzerliğini görünce şoke oldum
    hiç bir şey kesmeden sadece oradan oraya gidip bişeylere tıklayarak da 5 lvl olmuş bulunmaktayım
    adım ZethReind reni serverındayım eğer bir Türk guildi yada klanı warsa lütfen beni de ekleyin davet edin yada irtibata geçebileceğim bişeyler...
  • Arkadaslar guild varsa bende katılabilirim Lordkael nickim Reni deim bende
  • Benim de 42/26 mage priestim vardı okul zamanı kasmak zor oldu tabi günde 2-3 saat kasarak nereye kadar ^^ Gitti karakter falan tabi. Bildiğim kadarıyla oyunda pvp yok PK dışında PK da zaten çok gereksiz amaçsız saçmasapan bir şey o yüzden eğlencesine takılayım diyorum amerika serverında.

(bu mesajı niye yazdım bilmiyorum patchin inmesini beklerken canım sıkıldım ondan galiba )
  • ne kadar çok içerik var bir ban konusu ile alakali :) keşke bi oyunda bizim insanlarimiz yapabilse böylece ona kafa yorariz. niyeti olan varsa grafik tasarımcı olarak elimden geleni yaparım.
  • bende en kısa zamnda gelicem ama nası ındrcm nası yükleme işlrni hlttcm aklm kesmıo yaş 17 ist otruom ulasblcm bı cafe vya bi ark varsa süper olr. oyuna ara verili baya oldu yardm edck arddslra smdıdn tskrlr bıran once bslmk lzm tabi krulum ıslrnı halledblrsm..
  • Türk Serverinde Ne Hile Ne Küfür Nede Yaş Aralığı. Hepsi Normal Be Güzelim Servera Laf Etmeyin
  • Beyler ben oyunu indirdim usa serverini actim kac saatir pach yüklüyor deli olucam oyun 7.65 gb olmuş daha pach yüklüyor kacta bitiyor bu lanet şey !

sonunda yüklendi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubiilay -- 28 Eylül 2010; 10:19:38 >
  • arkdaslar bende mayıs 2010 dan beri bırakmıstım rom u ve eu serverini de
    ama bugün tekrar kurdum ve birsaat kadar bi arastırmadan sonra
    şu programla eu serverına girmeyi başardım
    https://cyberghostvpn.com/de/produkt/herunterladen.html

bu programda sorun almanca olması sitenin
    ama programda dil seçeneği var
    almanca olan yerleri ezbere gideceksiniz
    maile bi onay kodu yoluuyo basta
  • girmk önemli değil her bakımdan girersin aama daha once oynamış olduğumuz o kadar emek sarfedilerek belirli bir seviyeye gelen karakterlerin accountları hepsi kapatılmış geçen gün denediğimde kapatıldığını diyordu çok üzücü oldu..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.