Bildirim
Runic bulwark oyundan siliniiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aegis'i locket'e tamamlayacağız anlaşılan, bir jungler oyuncusu olarak çok işime gelir -
silinmiyor çöp oluyor
Edit:Tabi dari'ciler icin bi sey degismedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 14 Temmuz 2013; 22:43:49 > -
Solari daha iyi zaten ya gitsin :P -
Sonunda OP itemı silmişler -
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
Sonunda OP itemı silmişler
daha op bir item geliyor yerine -
Iron Solari iyidir.quote:
Orijinalden alıntı: Placeb0quote:
Orijinalden alıntı: NDS
Sonunda OP itemı silmişler
daha op bir item geliyor yerine
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Narzhul- -- 14 Temmuz 2013; 22:50:36 >
-
Riot gerçeten çok dengesiz bir şirket hakikaten runic çok önemli bir itemdi nasıl desem içinde herşey vardı bir tankın ihtiyacı duyduğu onuda geçtim resmen her lane için tasarlanmış itemdi yani bir takımda banko bir tane olması gereken işin komik yanı o kadar iyiki her karater alabilir.(Biraz duysusala bağladım abartmış olabilirim)quote:
Orijinalden alıntı: -Narzhul-
Iron Solari iyidir.
Alıntıları Göster -
Siliniyor derkenquote:
Orijinalden alıntı: -Narzhul-
Iron Solari iyidir.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: SenJi
Riot gerçeten çok dengesiz bir şirket hakikaten runic çok önemli bir itemdi nasıl desem içinde herşey vardı bir tankın ihtiyacı duyduğu onuda geçtim resmen her lane için tasarlanmış itemdi yani bir takımda banko bir tane olması gereken işin komik yanı o kadar iyiki her karater alabilir.(Biraz duysusala bağladım abartmış olabilirim)
riot zaten oyundan banko şeyleri kaldırıp insanlara daha farklı şeyleri denemeleri için fırsat sağlamaya çalışıyor. mesela ben normalde solo top oynarken s2 de bot+3pot s3 elixir+ward+pot alıyordum. ama şimdi neye ihtiyacım varsa onu alıyorum. -
magic resist itemı kalmadılanquote:
Orijinalden alıntı: knosyquote:
Orijinalden alıntı: SenJi
Riot gerçeten çok dengesiz bir şirket hakikaten runic çok önemli bir itemdi nasıl desem içinde herşey vardı bir tankın ihtiyacı duyduğu onuda geçtim resmen her lane için tasarlanmış itemdi yani bir takımda banko bir tane olması gereken işin komik yanı o kadar iyiki her karater alabilir.(Biraz duysusala bağladım abartmış olabilirim)
riot zaten oyundan banko şeyleri kaldırıp insanlara daha farklı şeyleri denemeleri için fırsat sağlamaya çalışıyor. mesela ben normalde solo top oynarken s2 de bot+3pot s3 elixir+ward+pot alıyordum. ama şimdi neye ihtiyacım varsa onu alıyorum.
Alıntıları Göster
-
Solari asiri op bir item olucak.Support lar icin guzel bir haber oldu.quote:
Orijinalden alıntı: Menthix
magic resist itemı kalmadılan
Alıntıları Göster -
quote:
+1 karşıda ADC feedlenmişse çıkacak çok item buluyorum ama APC feedlenmişse 2-3 itemda bitiyor. -
önce FoN, sonra Runic, riot mr itemlarını rahat bırak lan yeterquote:
Orijinalden alıntı: Storytellerquote:
+1 karşıda ADC feedlenmişse çıkacak çok item buluyorum ama APC feedlenmişse 2-3 itemda bitiyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: jrbatu
önce FoN, sonra Runic, riot mr itemlarını rahat bırak lan yeter
sezon4 ap heroları op -
quote:
quote:
sezon4 ap heroları op
Eğer Pbe 3.10 patch notlarına bakarsan Banshee, GA ,Spirit Visage Mr statlarının arttırıldığını ve Banshee ile Spirit Visage'ın daha çok tercih edilmesi için değiştirildiklerinin + oyuna 2 tane daha Mr itemi getirildiğini görürsün.
Anlıyacağınız Runic değişikliği sadece Ap carrylere gelen nerfü dengelemek için yapıldı. S3'de en ezilen rol Apc emin olabilirsin.Daha yeni yeni Apcler tercih edilmeye başlandı midde (S3=AD mid devrimi) şimdide Mr itemlerini çoğalttılar.
PLS RIOT BETTER NERF KHA/ZED
-
mr itemi yok harbiden oyunda aşırı saçma olmuşquote:
Orijinalden alıntı: hornymeydanquote:
quote:
sezon4 ap heroları op
Eğer Pbe 3.10 patch notlarına bakarsan Banshee, GA ,Spirit Visage Mr statlarının arttırıldığını ve Banshee ile Spirit Visage'ın daha çok tercih edilmesi için değiştirildiklerinin + oyuna 2 tane daha Mr itemi getirildiğini görürsün.
Anlıyacağınız Runic değişikliği sadece Ap carrylere gelen nerfü dengelemek için yapıldı. S3'de en ezilen rol Apc emin olabilirsin.Daha yeni yeni Apcler tercih edilmeye başlandı midde (S3=AD mid devrimi) şimdide Mr itemlerini çoğalttılar.
PLS RIOT BETTER NERF KHA/ZED
Alıntıları Göster
-
Ya cidden MR itemı kalmıyor yalnız. Armor için Sunfiredan tut Randuine kadar bi sürü viable item var MR yok :'(quote:
Orijinalden alıntı: Menthixquote:
sezon4 ap heroları op
Alıntıları Göster
-
kimse benim yazdıklarımı okumuyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: Cpt Hunter
Ya cidden MR itemı kalmıyor yalnız. Armor için Sunfiredan tut Randuine kadar bi sürü viable item var MR yok :'(
Alıntıları Göster
ALOOO OYUNA 2 YENİ MR ITEMİ GETİRİLİYOR + OYUNDAKİ ITEMLERİN MR STATLARI ARTTIRILIYOR ANLIYACAĞINIZ APCLERE NERF GELDİ!!1!1!!!
Kaynak:http://www.reignofgaming.net/news/25037-pbe-update-for-7-9-lucian-and-master-yi-rework
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hornymeydan -- 15 Temmuz 2013; 3:01:08 > -
Pardon hocam atar bana yapılmış gibi oldu biraz ama okumamıştım bütün yorumları zaten :(quote:
Orijinalden alıntı: hornymeydan
kimse benim yazdıklarımı okumuyor mu?
ALOOO OYUNA 2 YENİ MR ITEMİ GETİRİLİYOR + OYUNDAKİ ITEMLERİN MR STATLARI ARTTIRILIYOR ANLIYACAĞINIZ APCLERE NERF GELDİ!!1!1!!!
Kaynak:http://www.reignofgaming.net/news/25037-pbe-update-for-7-9-lucian-and-master-yi-rework
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X