Arkadaşlar ilk önce warcraft 3 ü indirdim biraz oynadım.fakat dota oynamak istedim frozen throneyide indirip kurdum.sonra crack yaptım oyunu açtıktan sonra 569 sıra sayısı,Storm.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. diye hata verdi. şimdi warcraft 3 ve frozen throne açında bu hatayı veriyor ne yapmam lazım.şimdiden teşekkürler..
yardımlarınızı bekliyorum.
sanırım versiyondan dolayı bu hatayı alıyosun. dota oynayabilmek için versiyonun en az 1.20 olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam
quote:
Orjinalden alıntı: *kirve_halo23*
sanırım versiyondan dolayı bu hatayı alıyosun. dota oynayabilmek için versiyonun en az 1.20 olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam
oyunu açamadımki dota oynayayım.. oyunu açınca veriyor bu hata..
google da biraz arama yaptım, bunun genelde patch + crack ten dolayı olduğunu söylüyorlar.. bulabilirsen 1.21 patch + crack yükle bir daha dene..
senin tık tığı indirdim önce actı oyundan çıktım bi daha acmadı fatal eror veriyoo ne yapmaliyim
tacimmüdür
kullanıcısına yanıt
en son oyunu 2008 de oynadım.o zamandan beri hiç bakmadım. winxp de sorun yoktu ama win7 sorun olabilir. uyumluluk moduna bir bak istersen cd leri bulabilseydim bakıcaktım onlarda kayıp kim bilir nerelerde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme