Şimdi Ara

Warcraft Frozen Throne Hata alıyorum !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
27.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk önce warcraft 3 ü indirdim biraz oynadım.fakat dota oynamak istedim frozen throneyide indirip kurdum.sonra crack yaptım oyunu açtıktan sonra 569 sıra sayısı,Storm.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. diye hata verdi. şimdi warcraft 3 ve frozen throne açında bu hatayı veriyor ne yapmam lazım.şimdiden teşekkürler..

• yardımlarınızı bekliyorum.
  • sanırım versiyondan dolayı bu hatayı alıyosun. dota oynayabilmek için versiyonun en az 1.20 olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: *kirve_halo23*

sanırım versiyondan dolayı bu hatayı alıyosun. dota oynayabilmek için versiyonun en az 1.20 olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam

oyunu açamadımki dota oynayayım.. oyunu açınca veriyor bu hata..
  • google da biraz arama yaptım, bunun genelde patch + crack ten dolayı olduğunu söylüyorlar.. bulabilirsen 1.21 patch + crack yükle bir daha dene..
  • @them kardeşim

buradaki tık tık ı dene istersen bi....
  • Arkadaşlar hallettim,benim gibi aynı sorunu alan olursa yararına diye yazıyorum.

Crack,patch felan herşeyi silin.
    Oyunu silin.Temizleyin Klasör felan kalmasın.

Warcraft 3'ü kurun.
    Frozen Throne'yi kurun.
    1.21b Patch'i kurun.

Ve oyuna girin ! ( Dikkat edin,crack yok !) En son patch'i kurun saygılar.. Şuan en son patch 1.21b.
  • sadece 1.21b patch kurun gırın o kadar D oldu benımkı
  • http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=warcraft-iii:-the-frozen-throne-patch&lid=8328

burdan temin edeblirsiniz şuanın en guncel patch i 1.24e dir bununla oynayabılırsınız ıyı oyunlar
  • oha horta bak
  • ahaha 2 senelik konu hortlamış :)
  • en son patch hangisi şuan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

en son patch hangisi şuan ?

1.25
  • Şu an oyundayım eyvallah
  • süper
  • en son patch i nası indirebilirim link var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

en son patch i nası indirebilirim link var mı

Aynen
  • Beyler yardimci olurmsunuz Warcraft 3 frozen throneyi 1.26 ya swichledikten sonra oyuna giremiyorum war3.exe uygulama hatası aliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

@them kardeşim

buradaki tık tık ı dene istersen bi....

senin tık tığı indirdim önce actı oyundan çıktım bi daha acmadı fatal eror veriyoo
    ne yapmaliyim
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    en son oyunu 2008 de oynadım.o zamandan beri hiç bakmadım. winxp de sorun yoktu ama win7 sorun olabilir. uyumluluk moduna bir bak istersen cd leri bulabilseydim bakıcaktım onlarda kayıp kim bilir nerelerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.