Şimdi Ara

Rurouni Kenshin (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
9
Favori
25.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu canlanmış.Revoltech in figürlerini kaçırmasın seriyi severler.Gerçi topu topu 2 figür Kenshin ve Battousai .Saitouyu çıkarsalardı çok iyi olıcaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

Konu canlanmış.Revoltech in figürlerini kaçırmasın seriyi severler.Gerçi topu topu 2 figür Kenshin ve Battousai .Saitouyu çıkarsalardı çok iyi olıcaktı.

Hocam benim haberim yok nerde satılıyor bunlar. Linki pm atar misiniz. Yada buraya yazın. Reklam olmayacaksa :)

Edit : Buldum şimdi.. Video sunu fln da izledim çok güzel ama kredi karti ile alamam. E kapıda teslim de kesin yoktur. Anca 18 yaşından sonra alabilirim.. Simdilik kredi karti işi olmaz.. Ama güzelmiş figür..

İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 17 Mart 2013; 14:19:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çocukluğumun kahramanı :) filmide güzel tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

çocukluğumun kahramanı :) filmide güzel tavsiye ederim

Filmini fazla beğenmedim ben şahsen, ama animesi harika. Şahsen herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Benim için yeri çok başka

• Ne çok özlemişim bu animeyi. İlk başta kız gibi samuray olmaz olsun diye başladığım seriyi, kenshin'i akıl hocam olarak kabullenerek bitirmiştim zamanında. Ova'ları da ayrı güzel. Battousai olma hikayesini anlatanlar ama, animeden sonrasını anlatan diğer ova serisini hiç sevmediydim. Ayarı kaçırıp, iyice drama bağlamışlar. Keşke, Cowboy Bebop vs tarzı eski animelerin remakelerini yaptıkları gibi bunu da yapsalar. Yüksek çözünürlükte keyifle bir daha izlesem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

çocukluğumun kahramanı :) filmide güzel tavsiye ederim

Filmini fazla beğenmedim ben şahsen, ama animesi harika. Şahsen herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Benim için yeri çok başka

tabiki animesi kadar güzel olmaz ama animelerin filme uyarlamaları genelde kötü oluyor ama kenshini kötü yapmamışlar , animesini izleyen insan filmi kötü olsa bile izler bence :)
  • şu animeyi 24 de bıraktım hala izleyecem. 30 da mı canlanıyordu bu anime nasıldı ? iyi gidiyordu aslında.
  • 2. sezon baslıyor hersey
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

şu animeyi 24 de bıraktım hala izleyecem. 30 da mı canlanıyordu bu anime nasıldı ? iyi gidiyordu aslında.

Hocam bu anime bırakılır mi ya. Şahsen böyle bir animenin benzeri dahi olacağını sanmam. Bence kesinlikle izleyin. Ovaları ayrı bir güzel zaten.

Çok şey kacirirsiniz.

• o zaman tekrar devam edeyim. arkadaşlar. oro!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

o zaman tekrar devam edeyim. arkadaşlar. oro!

:)))) . Oro? Deyip şaşırmasi çok komik oluyordu :)

• v-team kyoto arc'nın ortasına gelmiş durumda. hız kesmezse, en iyi kenşin arc'ına yakın zamanda kavuşuruz. bu arc'ı sizde görünce, eminin yapımcılara bol bol giydireceksiniz.

http://www.v-teammanga.com/rurouni-kenshin/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

v-team kyoto arc'nın ortasına gelmiş durumda. hız kesmezse, en iyi kenşin arc'ına yakın zamanda kavuşuruz. bu arc'ı sizde görünce, eminin yapımcılara bol bol giydireceksiniz.

Hocam kusura bakma bir iki kere okudum da anlamadım ne dediğinizi. Şimdi siteye girdim birini indiriyorum telefona. Anlamak için.. Yalnız ne oluyor bunlar? ?

Edit; indirme bitti. Walla tahmin etmiştim ama yok olmaz demiştim. Yapmış adamlar çeviriyi.. Eğer gerçekten kaliteli olursa çeviri bu hayran kaldığım seriyi kendim kitap (manga) haline bile getirebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 19 Mayıs 2013; 10:59:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

Orijinalden alıntı: dergul

v-team kyoto arc'nın ortasına gelmiş durumda. hız kesmezse, en iyi kenşin arc'ına yakın zamanda kavuşuruz. bu arc'ı sizde görünce, eminin yapımcılara bol bol giydireceksiniz.

Hocam kusura bakma bir iki kere okudum da anlamadım ne dediğinizi. Şimdi siteye girdim birini indiriyorum telefona. Anlamak için.. Yalnız ne oluyor bunlar? ?

Edit; indirme bitti. Walla tahmin etmiştim ama yok olmaz demiştim. Yapmış adamlar çeviriyi.. Eğer gerçekten kaliteli olursa çeviri bu hayran kaldığım seriyi kendim kitap (manga) haline bile getirebilirim..

shishio makato'nun olduğu kyoto arc'tan sonrası, filler bölümlerini içeriyor. ama manga farklı bir arc'la yoluna devam etti. kenshin'nin geçmişine değinen bu arc'ın bir bölümüyle, 1. ova yapıldı. bu bile nasıl bir arc olduğunun göstergesidir.

• İnşallah şu kenshin in değerini anlarlar da biraz yoğunlaşirlar..
    Bu arada tüm bölümleri çevirecekler mi Türkçeye ?

• Guzel amv olmus ızleyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 5 Haziran 2013; 14:34:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Guzel amv olmus ızleyın.

Arkadaşım benide ekler misin

• vakti zamanında 1. Ova'yı gördükten sonra tüm seriyi hiko seijuro için izlemiştim. Ama adam topu topu 3 bölümde çıktı.
  • Geçenlerde indirmiştim 3 bölüm izledim sonra ne olduysa bırakmıştım.Yarın tekrar devam edeceğim fakat ovaları hangi bölümlerden sonra izleyeyim onu bilmiyorum.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    1. Tsuiokuhen Ovası (95 bölümlük serinin öncesi.Kenshinin Hitokiri Olusu.)
    2. 95 Bölümlük TV Serisi.
    3. Requiem For The Restoration Royalist. ( 1.sezon bitiminde ızleyın )
    4. Seisouhen Ovası (Karakterlerin akıbeti anlatılıyor)
    5. Rurouni Kenshin: Shin Kyoto Hen ( Kyoto macerasını misaonun gozunden anlatılıp hıkayenın farklı kurgulandıgı bır ova.)
    6. Rurouni Kenshin 2012 Live Action ( konuyu ana teması ıle ıslıyor )
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.