Şimdi Ara

Rurouni Kenshin (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
9
Favori
25.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci film 1 Ağustos'ta gösterime girmiş Japonya'da. Imdb'de 8.8 görünüyor şuan. Ama nette bulamadım, düşmemiş sanırım.
  • izlemeye başlamak istediğim bir seri tanıtım nefismiş başlarım herhalde.
  • Başlıyorum..

Ama;

Bu ilk izlememiz gereken ova 4 bölümden oluşan ova değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 14 Ağustos 2014; 0:40:14 >
  • Rurouni Kenshin : Tsuioku Hen bu dort bolumden olusan ovayı ızleyerek baslayabılırsın.anıme bu ovadan sonra olanları anlatıyor. sonra anımeyı ızlemen gerek.ozellıkle 27 61 arası bolumler cok guzel.anime bittikten sonra dıger ovalarıda ızleyebılırsın. Rurouni Kenshin : Ishinshishi no Requiem ovasıda oldukca güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Başlıyorum..

Ama;

Bu ilk izlememiz gereken ova 4 bölümden oluşan ova değil mi?

Doğrudur hocam yukarıdaki arkadaş da söylemiş Tsuioku Hen OVA'sından başlayarak izleyebilirsiniz. Seri öncesini anlatan OVA'dır. Bu OVA'dan sonra animeyi izleyip (tercihen 60. bölüme kadar) diğer ova'ları da izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. İzledikçe yorumlarınızı yazarsanız buraya çok güzel olur.

İyi seyirler

Edit; Seri hakkında aklınıza takılan birşey olursa ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Pm de atabilirsiniz , konuya yazarsanız da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 14 Ağustos 2014; 17:59:04 >

• Teşekkür ederim.

@Hitokiri Battousai

5 bölüm devirdim şimdiden.Gerçekten çok güzel bir anime.

Özellikle Kenshin'in sesi çok hoşuma gitti.Konuşsun diye can atıyorum izlerken.
  • quote:

Teşekkür ederim.

@Hitokiri Battousai

5 bölüm devirdim şimdiden.Gerçekten çok güzel bir anime.

Özellikle Kenshin'in sesi çok hoşuma gitti.Konuşsun diye can atıyorum izlerken.

Kesinlikle hocam bende de oldu aynı şey

Özellikle Hitokiri Battousai modunda iken ses tonu harika

Edit; İlk 5 bölümde bile hemen ısındıysan animeye tamamdır bittiğinde favorilerin arasında olacağından eminim. İlk izleyişte tadı bir başka oluyor , hadi iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 14 Ağustos 2014; 22:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30.bölüm'ü bitirdim.

Shishio Makoto...

Bu adamı sevdim,her ne kadar bizim Battosai'a rakip olsa da.Gerçekten güçlü birine benziyor.

Sanırım olaylar şimdi başlıyor.
  • quote:

30.bölüm'ü bitirdim.

Shishio Makoto...

Bu adamı sevdim,her ne kadar bizim Battosai'a rakip olsa da.Gerçekten güçlü birine benziyor.

Sanırım olaylar şimdi başlıyor.

Aynen oradan sonra seri hız kazanmaya başlıyor. Buradan sonra 61'e kadar falan izle sonra OVA'lara başlarsın.

Senin yerinde olmayı isterdim gerçekten.. Şu serinin bende bıraktığı etkiyi hiçbir film/dizi/anime/kitap bırakmadı bende...

• Animeleri izlerken sonunu merak ediyor insan hemen sonuna gelmek istiyor ama bittikten sonra da büyük bir boşluğa düşüyor.

Bu anime gerçekten güzel ama,hele açılış müziği..Tüm gün dinliyorum..

• Konuda paylaşılmadı sanırım eski ama görmeyen vardır diye atıyorum.
  • quote:

Animeleri izlerken sonunu merak ediyor insan hemen sonuna gelmek istiyor ama bittikten sonra da büyük bir boşluğa düşüyor.

Bu anime gerçekten güzel ama,hele açılış müziği..Tüm gün dinliyorum..

Seriyi seven birini görmek beni gerçekten mutlu ediyor. Uzun süredir forumda tavsiye etmeme rağmen sadece Recep Kalenderoglu nickli üye bir şans verdi ve izleyince o da beğenmişti. Senin de beğendiğine sevindim..

Umarım daha çok kişi de bu serinin değerini bir gün anlar. Bilmiyorum belki de ben kafamda olayları farklı kurguluyorum ama animedeki düşünce ve felsefeler bana olağanüstü geliyor. Bu animeyi izlemeye başladıktan sonra bende kesinlikle birşeyler değişti veya şekillendi. Bunu hala hissedebiliyorum. Ve beni bu anime ile tanıştıran adaşım Saitou Hajime nickli üyeye de her seferinde teşekkür ettiğim gibi yine teşekkür ediyorum. Çünkü itiraf etmeliyim ki tam da karakterimin şekillendiği zamanlarda bu animeyi izlemişim. Bir nevi bu anime ile büyümüş gibiyim.

Neyse fazla uzatmayalım sonra saçmalamış gibi hissediyorum. Sana iyi seyirler dostum

• Bu anime-manga unutulmazdır. En iyi animeler arasında en üstlerde yterini çoktan almıştır. RK basit bir anime değildir. 7 den 77 ye herkesin seyretmesi gereken şahane bir yapımdır. İhtiyarlar seyretti, umarım yeni animecilerde kısa zamanda seyrederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bu anime-manga unutulmazdır. En iyi animeler arasında en üstlerde yterini çoktan almıştır. RK basit bir anime değildir. 7 den 77 ye herkesin seyretmesi gereken şahane bir yapımdır. İhtiyarlar seyretti, umarım yeni animecilerde kısa zamanda seyrederler.

Seven birini daha görmek çok güzel. RK izleyen tahminimden fazla kişi varmış , gördükçe seviniyorum. Arada bir konuya mesaj atmayı unutmayın hocam. :)

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 18 Ağustos 2014; 22:24:53 >
  • Seriye başlamayı düşünüyorum beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yanları yazar mısınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyroath

Seriye başlamayı düşünüyorum beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yanları yazar mısınız ?

Serinin beğenmediğim bir yanı yok. Ciddiyim.

Beğendiğim yanını yazmam gereksiz olur. Zaten yukarıdaki mesajımda da belirttim serinin beni ne kadar etkilediğini. Bence birkaç anime izlediysen altyapı olarak direk başla derim. Bana göre izleyebileceğiniz en iyi animedir...

Edit ; Aklıma geldi belirteyim. Bana göre animenin kötü yanı yok ama yeni başlayan biri animenin ilk bölümleri Bleach Naruto gibi animelere göre hareketsiz geldiği için biraz sıkabilir. Lakin sabırlı bir izleyici iseniz her bölümünden zevk alırsınız. Yani demek istediğim daha basit ifade ile anime 25-30. Bölümden sonra açılıyor. Oraya kadar (ben kesinlikle sıkılmadım) yeni başlayan birini sıkabilir. Zaten oradan sonrasını sevmeyecek birini düşünemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 18 Ağustos 2014; 22:36:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Seriye başlamayı düşünüyorum beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yanları yazar mısınız ?

Beğendiğim yanını yazmam gereksiz olur. Zaten yukarıdaki mesajımda da belirttim serinin beni ne kadar etkilediğini. Bence birkaç anime izlediysen altyapı olarak direk başla derim. Bana göre izleyebileceğiniz en iyi animedir...

Altyapı olarak iyiyim sanırım. Geçen yaz iyi olan bütün animeleri + one piece bleach ve fairy tail(mangalarıyla beraber) bitirdim, Sizce yeterli mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Altyapı olarak iyiyim sanırım. Geçen yaz iyi olan bütün animeleri + one piece bleach ve fairy tail(mangalarıyla beraber) bitirdim, Sizce yeterli mi ?

Tamamdır o zaman bu animeyi izlemenin zamanı gelmiş. Ama bu animeyi Bleach Naruto One Piece gibi düşünmeyin. Daha farklı bir anime. İzleyince zaten anlarsınız. İzlemeye ilk OVA'dan başlamanızı şiddetle öneririm.

Ve küçük bir tavsiye. Edo ve Bakumatsu dönemini biraz araştırırsanız animenin havasına daha hakim olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 18 Ağustos 2014; 22:38:39 >

• Seveni tabi çoktur ama dediğim gibi seyredenler ihtiyarlarladı. Bir çok efsanevi animeyi an be an seyreden nesil şu an çoluk-çocuğa karışmış durumda. Aslında efsanevi animeler diye bir başlık açılması lazım gelir. Ama hala takip ediyorum bu seriyi. Son 2 ovası berbattı, kendi manga-anime sine bile ihanetti. Son çıkan filmi çok güzeldi. İlerki filmlerinide bekliyorum.

Arkadaşın dediği gibi beğenilmeyecek bir yanı yok. İş olsun diye yıllar sonra defalarca seyrettiğim animesinin manga versiyonunu gördüm, 1-2 bölüm okudum. Bir baktım bütün manga bitmiş. Ne olacağını bilmeme rağmen heyecanla okudum mangayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Seveni tabi çoktur ama dediğim gibi seyredenler ihtiyarlarladı. Bir çok efsanevi animeyi an be an seyreden nesil şu an çoluk-çocuğa karışmış durumda. Aslında efsanevi animeler diye bir başlık açılması lazım gelir. Ama hala takip ediyorum bu seriyi. Son 2 ovası berbattı, kendi manga-anime sine bile ihanetti. Son çıkan filmi çok güzeldi. İlerki filmlerinide bekliyorum.

Arkadaşın dediği gibi beğenilmeyecek bir yanı yok. İş olsun diye yıllar sonra defalarca seyrettiğim animesinin manga versiyonunu gördüm, 1-2 bölüm okudum. Bir baktım bütün manga bitmiş. Ne olacağını bilmeme rağmen heyecanla okudum mangayı.

Haklısınız aslında. Eski bir anime olduğu için izleyen çoğu kişi ihtiyarlamış olabilir.

Yalnız son iki ova bence manga'ya bağlı kalmasa da güzeldi. Tabii yine zevk meselesi sevmemiş olabilirsiniz , ben ilk defa manga'ya (duruma göre kitaba) bağlı kalmadan yapılan bir işin güzel olduğuna şahit oldum. :)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.