Şimdi Ara

Rurouni Kenshin (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
9
Favori
25.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam hatırlamıyorum vallahi ama ilk izlediğim ovalarda kenshin in hitokori nasıl olduğunu, yüzünün yarasının nasıl olduğunu, filan anlatıyor , 4 part halindeydi sanırım.

son iki parttan oluşan ova ise evlendikten sonraki zamanları anlatıyor Rurouni Kenshin: Seisou Hen olması lazım. şöyle üstün körü bir iki kare baktım duygusal ağırlıklı bir ova oalmuş ama divx vs. sitlre batım alt yazısını bulamadım gıcık oldum nasıl olmaz anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

hocam hatırlamıyorum vallahi ama ilk izlediğim ovalarda kenshin in hitokori nasıl olduğunu, yüzünün yarasının nasıl olduğunu, filan anlatıyor , 4 part halindeydi sanırım.

son iki parttan oluşan ova ise evlendikten sonraki zamanları anlatıyor Rurouni Kenshin: Seisou Hen olması lazım. şöyle üstün körü bir iki kare baktım duygusal ağırlıklı bir ova oalmuş ama divx vs. sitlre batım alt yazısını bulamadım gıcık oldum nasıl olmaz anlamadım.

Keşke hdd yanımda olsa o zaman kolay da şimdi tam olarak emin olamıyorum işte...

Şimdi tsuioku hen diye bir ova var 2 part halinde. Onda kenshin'in evlendiği vs falan anlatılıyor. Onun altyazılı olanı yok dediğin gibi. Ama son ova var seisou hen onun altyazısı var ve evlilikten sonra kenshin'in yaptığı şeyleri anlatıyor. Hatta sonunda (izlediysen unutman mümkün değil bence) bir olay oluyor. Ben son ovayı izleyip izlemediginden emin olamadım. Hiç hatırlamıyorum diyorsan muhtemelen son ovayı izlemedin ? Aslında çok basit bir yolu var öğrenmenin ama o zaman da izlemediysen büyük spoiler yersin o yüzden söyleyeyim mi söylemeyeyim mi karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütün serinin altyazıları bende mevcut.
  • ilk 4 partlık ovayı izledim. sonra iki part halindeki ova var onu izlemedim. aynı şeyden mi bahsediyruz bilmiyorum ama :)) seisou hen in alt yazısını nereden bulurumu varsa mail atabilir misin bana. """"h.tomuk@gmail.com """" eve gidince tekrar kontrol ederim tam adını yazarım buraya. teşekkür ederim

@Saitou Hajime alt yazı var ise sende de ilk 4 part lık ova dışındaki ovaların alt yazısını atabilir misini acaba. teşekkür ederim
    """h.tomuk@gmail.com """"
  • Yolladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Yolladım

Dostum bana da yollar mısın ;

surya_namaskara@hotmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu animeye sırf Kenshin nin sesi yüzünden adapte olamıyorum.Çocukluğumda televizyonda türkçe dublajlı hayal mayal bir kaç bölümünü izlediğimi hatırlıyorum.Orada sert ve karizmatik sesli birine seslendirmişler.Japoncasını duyduğumda şoka girdim. Seiyuu su kadın ama arkadaş birçok karizmatik erkek karekteride kadın seiyuular seslendiriyor hiç garipsemiyorum ama bu kenshin nin sesi beni deli ediyorBana göre izlediğim animeler içindeki en başarısız seslendirme.Belkide çocukluğumda izlediğim dublajdaki sesten çok etkilendim.İşte bunlar hep freud
  • Beyler bu live action film sanırım iki part haline olacakmış, Ağustos'un birinde bir film vizyona girecek diye görünüyor, bir film de 13 Eylül'de. Üçleme olarak yaptılar sanırım.

Umarım bir an önce nete düşer de ağız tadı ile bir Kenshin izleriz. Yeni film çok kawai duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versalid

Şu animeye sırf Kenshin nin sesi yüzünden adapte olamıyorum.Çocukluğumda televizyonda türkçe dublajlı hayal mayal bir kaç bölümünü izlediğimi hatırlıyorum.Orada sert ve karizmatik sesli birine seslendirmişler.Japoncasını duyduğumda şoka girdim. Seiyuu su kadın ama arkadaş birçok karizmatik erkek karekteride kadın seiyuular seslendiriyor hiç garipsemiyorum ama bu kenshin nin sesi beni deli ediyorBana göre izlediğim animeler içindeki en başarısız seslendirme.Belkide çocukluğumda izlediğim dublajdaki sesten çok etkilendim.İşte bunlar hep freud

Tam aksine bende Kenshin'i kim seslendirdiyse helal olsun bu kadar güzel ses mi olur diyordum izlerken. Sonra kadın seslendiriyormuş onu öğrendim. Zaten normal bir erkeğin bu kadar güzel/etkileyici bir sesi olamazdı. Kadın olduğunu öğrenince tamam dedim şimdi anlaşıldı. Bence sen TV'de izlediğin için öyle oldu yoksa ben çok severim hatta bir sahnede Shishio'ya 5'li kombo mu ne yapıyordu sırf orayı açar sesini dinlerim o kadar yani

-----

@Cypon

Evet hocam sanırım dediğiniz gibi olacak. İnşallah güzel birşey çıkar. Fena başlangıç yapmadılar. Ben filmini beğensem de daha çok Kenshin "remake" olacağı için seviniyorum orası ayrı. Bu arada siz ne ara izlediniz bitti mi seri hocam ? (Ova'lar falan vs.. ) Bir ara hayal meyal hatırlıyorum gibi adınızın geçtiğini sonra pek göremedim konuda sizi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 29 Temmuz 2014; 2:02:39 >

• arkadaşlar izlemem gereken bir sürü yapım var :D bunun sadece ova'ları izlesem konu bütünlüğü yeterli olur mu ?
  • glamdr1ng G kullanıcısına yanıt
    Yorumun komik geldi.Kendiniz bir kere okursanız size de komik gelecek muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

arkadaşlar izlemem gereken bir sürü yapım var :D bunun sadece ova'ları izlesem konu bütünlüğü yeterli olur mu ?

Hocam ne yaptınız

Tamam RK'nın OVA'ları gerçekten olağanüstü animeyi ova'lara bakaraktan hep biraz daha vasat diye dile getiriyoruz ama animeyi izlemeden geçmek de olmaz. Orada da çok güzel bölümler var ve konu bütünlüğü açısından da yetersiz kalır elbette. Bu yapıma öncelik vermenizi tavsiye ederim , tamamen seriyi bitirip de (ova'lar dahil) sevmeyecek/beğenmeyecek birini düşünemiyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

arkadaşlar izlemem gereken bir sürü yapım var :D bunun sadece ova'ları izlesem konu bütünlüğü yeterli olur mu ?

Hocam ne yaptınız

Tamam RK'nın OVA'ları gerçekten olağanüstü animeyi ova'lara bakaraktan hep biraz daha vasat diye dile getiriyoruz ama animeyi izlemeden geçmek de olmaz. Orada da çok güzel bölümler var ve konu bütünlüğü açısından da yetersiz kalır elbette. Bu yapıma öncelik vermenizi tavsiye ederim , tamamen seriyi bitirip de (ova'lar dahil) sevmeyecek/beğenmeyecek birini düşünemiyorum açıkçası

4 bölümü izledim iyiydi ama izlemem gereken başka şeyler de var :D

@saitou yeterli olur mu dedim hocam :D her şeyi anlar mıyım , eksik nokta kalır mı demedim

• quote:

quote:

quote:

Hocam ne yaptınız

4 bölümü izledim iyiydi ama izlemem gereken başka şeyler de var :D

@saitou yeterli olur mu dedim hocam :D her şeyi anlar mıyım , eksik nokta kalır mı demedim

Bak dostum kimse sana şunu izle bunu izle diyemez. Biz sana (Saitou hocayla) eksik kalacağını , birçok şeyi kaçıracağını ve konu bütünlüğü oluşmayacağını belirttik. İzleyip izlememek sana kalmış , başka seriler izliyor olman anime'yi izlemeni engeller engellemez orasını biz bilemeyiz. Biz sana olayı anlattık, sana nasıl uygun geliyorsa öyle yapmakta özgürsün.

Bu seriye devam etmeni isterim ama sen bilirsin. Bence bir anime-severin kesinlikle izlemesi gereken bir seridir. Hatta anime-sever olmasa bile insanların izlemesi gereken bir seridir.

-------

Bu arada bir haber de vereyim seri ile ilgili , boş konuşmuş olmayalım ;

http://ruroken.com/rurouni-kenshin-aku-no-kioku-release/ ::::> Seri ile ilgili sanırım bir side story geliyor. Shishio'nun ele alındığı bir side story sanırsam. İngilizcesi iyi olanlar verdiğim kaynaktan kendileri bakabilirler.
    Benimkinin çok iyi olmadığını anladım son zamanlarda o yüzden ayrıntılı yazmak istemiyorum

edit : bu da bir başka kaynak ;http://www.crunchyroll.com/anime-news/2014/07/07-1/english-shonen-jump-to-feature-rurouni-kenshin-backstory-manga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 29 Temmuz 2014; 21:34:49 >

• Benim merak ettiğim şu seriyi kendiniz için mi izliyorsunuz yoksa başkalarına anlatıp biliyorum demek için mi ? Ortaya konulmuş 90 adet bölüm var ve asıl manga ilk atmış bölümden oluştuğuna göre bunları izlemeden geçmek pek mantıklı değil,tabi diyorsanız arkadaş çevrem otaku ve bende onların arasında bir iki seri hakkında konuşmak istiyorum M.A.L'e girin bütün karakterlerin hikayelerini okuyun.Belli bir sürede belli bir anime bitirmek zorunda değilsiniz dört bölüm izledikten sonra bir ay ara verebilir veya hiç devam etmeyebilirsiniz.

Tamamen keyif meselesi.
  • quote:

quote:

Şu animeye sırf Kenshin nin sesi yüzünden adapte olamıyorum.Çocukluğumda televizyonda türkçe dublajlı hayal mayal bir kaç bölümünü izlediğimi hatırlıyorum.Orada sert ve karizmatik sesli birine seslendirmişler.Japoncasını duyduğumda şoka girdim. Seiyuu su kadın ama arkadaş birçok karizmatik erkek karekteride kadın seiyuular seslendiriyor hiç garipsemiyorum ama bu kenshin nin sesi beni deli ediyorBana göre izlediğim animeler içindeki en başarısız seslendirme.Belkide çocukluğumda izlediğim dublajdaki sesten çok etkilendim.İşte bunlar hep freud

Tam aksine bende Kenshin'i kim seslendirdiyse helal olsun bu kadar güzel ses mi olur diyordum izlerken. Sonra kadın seslendiriyormuş onu öğrendim. Zaten normal bir erkeğin bu kadar güzel/etkileyici bir sesi olamazdı. Kadın olduğunu öğrenince tamam dedim şimdi anlaşıldı. Bence sen TV'de izlediğin için öyle oldu yoksa ben çok severim hatta bir sahnede Shishio'ya 5'li kombo mu ne yapıyordu sırf orayı açar sesini dinlerim o kadar yani

-----

@Cypon

Evet hocam sanırım dediğiniz gibi olacak. İnşallah güzel birşey çıkar. Fena başlangıç yapmadılar. Ben filmini beğensem de daha çok Kenshin "remake" olacağı için seviniyorum orası ayrı. Bu arada siz ne ara izlediniz bitti mi seri hocam ? (Ova'lar falan vs.. ) Bir ara hayal meyal hatırlıyorum gibi adınızın geçtiğini sonra pek göremedim konuda sizi ?

Başlamaya niyetlendim ancak vakit olmadığı için kaldı. Eskiden kalma çocukluk hatıraları ile az çok birşeyler hatırlıyorum. OVAlara filan da başlamadım, şu filmler çıksın izleyeyim, belki gaza gelir girişirim animeye en baştan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

quote:

-----

@Cypon

Başlamaya niyetlendim ancak vakit olmadığı için kaldı. Eskiden kalma çocukluk hatıraları ile az çok birşeyler hatırlıyorum. OVAlara filan da başlamadım, şu filmler çıksın izleyeyim, belki gaza gelir girişirim animeye en baştan.

Hocam animeye zamanınız olduğunda başlarsınız ileride ama serinin başını anlatan Tsuioku Hen OVA'sını izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Zaten birçok sitede çok yüksek puanlar almış ve top 5 'de yer etmiş durumda.

Hem serinin başını anlatan bir OVA. Böylece zamanınız olduğunda da anime ve diğer OVA'ları izlersiniz. Emin olun olağanüstü bir OVA'dır. Seri'nin geçtiği dönemleri de birazcık araştırırsanız çok daha iyi olur olayların anlam kazanması açısından.. En azından Bakumatsu , Meiji dönemleri vs. kısa bir bilgi edinirseniz serinin evreni hakkında, olaylar daha da bir anlam kazanacaktır. İzlediğiniz zaman yorumunuzu buraya yazarsanız sevinirim.

Zaten 4 part'tan oluşan bir OVA. Çok zamanınızı almaz. Dediğim gibi şiddetle tavsiye ediyorum olağanüstü kaliteli bir OVA'dır, abartmıyorum.

---------

edit ;

@Saitou Hajime

Katılıyorum. Bazen öyle bir hale geliyor ki diyaloglar sanki biz zorla izleyin diyormuşuz gibi oluyor. Sonuçta biz sadece tavsiye ediyoruz, izlenip izlenmeyeceğine kendi karar vermeli kişi. Ve ne yazık ki bazı kişiler** sırf izledim demek için izliyorlar. Bu sadece anime konusunda değil , başka konularda da insanların sıklıkla tekrarladığı bir hata. Bir şeyi yapıyorsanız kendiniz için yaparsınız. Göstermelik tavırlar kimseye birşey kazandırmaz..

[ ** Sözüm kimseye değil yanlış anlama olmasın. ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 29 Temmuz 2014; 23:06:11 >

• quote:

http://ruroken.com/rurouni-kenshin-aku-no-kioku-release/ ::::> Seri ile ilgili sanırım bir side story geliyor. Shishio'nun ele alındığı bir side story sanırsam. İngilizcesi iyi olanlar verdiğim kaynaktan kendileri bakabilirler.
    Benimkinin çok iyi olmadığını anladım son zamanlarda o yüzden ayrıntılı yazmak istemiyorum

edit : bu da bir başka kaynak ;http://www.crunchyroll.com/anime-news/2014/07/07-1/english-shonen-jump-to-feature-rurouni-kenshin-backstory-manga

Haberini geçen seneden vermiştim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Haberini geçen seneden vermiştim :)

Yine boş konuştuk o zaman desene

Dur bari Hiko Seijuro'nun yeni çizimleri vardı onu atayım

edit ; Şimdi o da verilmiştir diye şüphelendim görsellerde arattım. O çizimler Nisan 2011'de verilmiş yani yeni çizim falan yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 30 Temmuz 2014; 0:49:12 >

• facebookda tokyotakumode liveaction teaseri gösterildi japoncam iyi olmadığı için - anlayamadım fan yapımı liveactionmu yoksa baya baya filmmi çekiliyor bilen varsa aydınlatsın lütfen
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.