Şimdi Ara

Rurouni Kenshin (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
9
Favori
25.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Daha uzun bir fragman yayınlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Daha uzun bir fragman yayınlandı.

1. Filmi ilk başta çok sevmemiştim ama sonradan animeden bağımsız izleyince beğendim. Umarım bu film daha güzel olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 15 Mayıs 2014; 17:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce ben de bitirdim seriyi,TV serisi ve 4 OVA'sı ile birlikte.İzlemeye ilk önce TV serisinden başlamıştım ancak bir süre sonra seriye ara verdim çünkü hem görüntü hem senaryo olarak sürükleyici bir havası yoktu hatta vasat düzeyde olarak değerlendirmiştim kendi kendime.Daha sonra @Hitokiri Battousai ilk önce serinin ikinci OVA'sı olmasına rağmen kronolojik olarak ilk sırada yer alan Tsuiokuhen OVA'sını izlememi söyledi ve ben de öyle yaptım.Gerçekten fikrim çok değişti.Anlatımı çok iyi olmasa da harika bir OVA idi ve seriye devam etmemi sağladı.Ardından hemen TV serisini fillerları bir kenara bırakarak izleyip bitirdim. - Eğer izlememişseniz seriyi kesinlikle şans verin ve TV serisi ne kadar vasat gelirse gelsin izleyin.Ben TV serisini kötü bulduğumu söylüyorum ancak bu sadece başları için geçerli ilerledikçe anlatımı zayıf olsa da çok güzel sahneler çıkıyor ortaya. - TV serisi bittikten sonra hemen Ishinshishi no Requiem filmine atladım ve orada da umduğumu buldum,seriyle alakası çok olmamasına karşın akıcı bir senaryosu vardı ve izlettirdi kendini.Asıl olay 3. OVA olan Seisou Hen OVA'sına geçmemle birlikte koptu gitti.Gerçekten çok ama çok harika bir OVA idi.Bu zamana kadar harcadığım tüm zamanın boşa gitmediğini anladım bu OVA ile birlikte.Destansı bir anlatım vardı resmen ve serinin bitiş OVA'sı idi.Yani hikaye orada sonlanıyordu ve ana karakter olan Kenshin'in hayatının devamını o kadar iyi anlatmışlardı ki anlatım ve dram açısından 10 üzerinden 11 verilirdi benim gözümde.Serinin devamının nasıl olduğunu,ana karakterlerin nasıl yaşamaya devam ettiğini,başrolün neler yaptığını havada bırakmaması açısından çok iyi bir OVA idi.Son olarak da Shin Kyoto Hen OVA'sını izledim ve animedeki dövüşleri kaliteli ve mantığa yatkın şekilde izlemek çok iyiydi.Gerçekte ana serideki vasat dövüş sahnelerini tekrardan çizilmesi çok iyi olmuş.Konuşulacak çok şey olmasına rağmen ana konudan,dövüşlerden vesaire çok bahsetmeyeceğim.Gözümde gerçekten çok iyi bir yeri oldu bu serinin.TV serisinin tekrar çekilmesi de böyle harika bir seriye can katacaktır eminim.Velhasıl eğer seriyi izlemeyi düşünüyorsanız önce Tsuiokuhen OVA'sını izleyin ve fikir sahibi olun.Ardından TV serisine şans verin ve kesinlikle izlemeden bırakmayın.Eğer direkt seriye başlayıp bıraktıysanız da Tsuiokuhen OVA'sını izleyin emin olun fikriniz değişecek.

Edit;Saitō Hajime,adamsın.Karizma budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 16 Mayıs 2014; 18:17:41 >

• Beğenmene sevindim dostum.

Birçok kişi dediğin gibi başları kötü gelince yarım bırakıyor. Maalesef anlatmak da çok zor seriyi. Ben de Saito hocanın ( forumdaki ) yazıları üzerine bir şans vermiştim seriye ve bir baktım düşüncelerimi büyük ölçüde etkileyen bir seri oluvermiş. Ben de her fırsatta Saito hocama teşekkürü borç bilirim. Beni de o tanıştırmıştı bu seriyle. Sende benim sayemde bir şans verdin sende beğendin. Umarım forumda daha çok kişi bizim sayemizde izleme şansı bulur.

Öyleki elimde olsa her yakınıma DVD'sini alıp al bunu izle derim. Lakin insanların önyargısını yıkmak zor. İnşallah forumda seriye başka şans verecekler çıkar.

EDİT: Hocam bahsettiğin katanayı da alıyorum gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 16 Mayıs 2014; 18:49:50 >

• Sadece seri izleme konusunda değil genel olarak animeye önyargı yıkılmadı ki bu önyargılar yıkılsın.Umarım daha iyi bir yere gelir bu seri.Bu arada Saitõ Hoca demişsin de animedeki Saitõ hoca olsa muridi olurum onun ya adamdan karizma akıyorHele üniformayı üstünden atıp kapışmaya başlaması harika.Hadi ya iyi bari hadi hayırlı olsun şimdiden gayet güzel bir katana o ayrıca çok keskin videosu da vardı hattaHadi hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı hocam. Yaz sonu para denkleşirse alacağım. Satan kişi de iyi bir insana benziyor

Not : Önyargı derken zaten bende Anime'ye olan ön yargıyı kastetmiştim mesajımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Daha uzun bir fragman yayınlandı.

İlk filmdeki kapışmalar güzeldi. Konu biraz zayıftı ama yine de güzel kotarmışlardı. Yeni film de güzel duruyor fragmandan.

Bu arada animeyi küçükken izlerdim, sonradan tekrar başlayayım dedim ama iş güç izin vermiyor ne yazık ki. Fragmandaki bandajlı elemanı hatırlıyorum, ama hikayesini çıkaramadım şimdi. Açıklayacak olan var mı?

• quote:

Cypon

Hocam videoyu izleyemiyorum da adını hatırlayabilir misiniz ? Bandajlı deyince 2 secenek var.

Shishio Makoto mu Sagara Sanosuke mi ?

Edit ; Mobil olduğumdan izleyemiyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 24 Mayıs 2014; 21:11:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Cypon

Hocam videoyu izleyemiyorum da adını hatırlayabilir misiniz ? Bandajlı deyince 2 secenek var.

Sagara değil yav o kankisi değil mi Kenshin'in taştan kılıcı olan?

Benim dediğim alevli kılıcı olan eleman vardı insan yağı ile yanıyordu kılıcı üç hamlede mi ne Kenshin çözmüştü tekniğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

quote:

Cypon

Benim dediğim alevli kılıcı olan eleman vardı insan yağı ile yanıyordu kılıcı üç hamlede mi ne Kenshin çözmüştü tekniğini.

Shishio Makoto'yu diyorsun o zaman. :)

Bu eleman Kenshin Hitokiri'liği bırakınca yerine geçiyor. Yani Kenshin gibi Hitokiri. . Felsefesi kendi ifadesiyle ; " Güçlüysen yaşarsın , zayıfsan ölürsün. "

Aklıma en bariz bunlar geldi. Sorun varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Nick'ten de belli olacağı üzere seriye gönül verdik bir kere

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cypon

Bu eleman Kenshin Hitokiri'liği bırakınca yerine geçiyor. Yani Kenshin gibi Hitokiri. . Felsefesi kendi ifadesiyle ; " Güçlüysen yaşarsın , zayıfsan ölürsün. "

Aklıma en bariz bunlar geldi. Sorun varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Nick'ten de belli olacağı üzere seriye gönül verdik bir kere

Yeni filmin trailerında görünce aklıma geldi eleman da, neydi neciydi onu hatırlayamadım. Baya güçlü olduğunu hatırlıyorum ama. Baklım ilki kadar güzel olur film umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cypon

Kenshin Hitokiriliği bırakınca değildi sanki?Kenshin suikastlere devam ederken o da bir yandan onun gölgesi olarak Bakufuya çalışıyordu hatırladığım kadarıyla.Yanlışım varsa kusura bakmayın lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Cypon

İlk filmi anime gibi beklemiştim o yüzden beğenmedim başta. Hatta kızdım seriyi kötü göstermişler diye. Ama sonradan bir daha izledim boş zamanımda. Gerçekten çok da kötü olmayan hatta rahatlıkla iyi denilebilecek bir film.. bende bekliyorum yeni filmi

quote:

Recep Kalenderoglu

Hocam Kenshin Hitokiri'liği bırakınca onun Halefi olarak "baş suikastçi" denilebilecek bir konuma geliyor. Yoksa dediğin gibi O zamana kadar da Hitokiri'lik yapıyor ama esas ondan sonra başlıyor. 30. Bölümde yanlış hatırlamıyorsam sonlara doğru anlatılıyordu.

Bu arada ne demek herkes yanılabilir belki benimki yanlıştır ama bende böyle biliyorum. Daha doğrusu ikimiz de aynı şeyi söylüyoruz aslında , benim ifade biraz yanıltıcı oldu :)

edit suikastçi yi suikatsçi yazmışım onu düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 24 Mayıs 2014; 21:38:23 >

• İlk filmden beklediğim hazzı alamadım vu sebeple ikinci filme karşı ön yargılarım var. Umarım ikinci filmde daha iyi bir sunum görebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

İlk filmden beklediğim hazzı alamadım vu sebeple ikinci filme karşı ön yargılarım var. Umarım ikinci filmde daha iyi bir sunum görebilirim

Bende sizin gibi ilk filmde hayal kırıklığı yaşadım ama sonradan beklenti düşük tutup izlenince iyi kötü yapmışlar , fena değil diyor insan.

Dediğiniz gibi inşallah 2. film daha başarılı olur. Ama söylemem lazım animesinin 10'da biri bile değil benim için. .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

İlk filmden beklediğim hazzı alamadım vu sebeple ikinci filme karşı ön yargılarım var. Umarım ikinci filmde daha iyi bir sunum görebilirim

Bende sizin gibi ilk filmde hayal kırıklığı yaşadım ama sonradan beklenti düşük tutup izlenince iyi kötü yapmışlar , fena değil diyor insan.

Dediğiniz gibi inşallah 2. film daha başarılı olur. Ama söylemem lazım animesinin 10'da biri bile değil benim için. .

Anime ve ovaların yerini tutmasını beklemek zaten çok yanlış olur. Filmde beklentilerimi daha düşük tutuyorum iki için umarım mesut oluruz

• Viki de dolaşırken spoiler yedim ya la. Offfff off.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathamphetamine

Viki de dolaşırken spoiler yedim ya la. Offfff off.

Çok ağır değilse devam edin hocam. Hatta istediğiniz spoiler'ı yiyin bu serinin kalitesini etkileyemez bence

• İlk 62 bölümü bitirdim. Şimdi mangadan mı devam edeyim yoksa anime mi filler izlemek istemiyorum fakat mangayı indirebilecek bir yer bulamadım.Spoiler şuydu bu arada
    Kenshinin eski eşi var kouro ile evleniyor oğlu oluyor.
    Sizce seriden alıncak zevki etkiler mi? Kendinmi çok kötü hissediyorumundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathamphetamine -- 18 Haziran 2014; 1:35:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathamphetamine

İlk 62 bölümü bitirdim. Şimdi mangadan mı devam edeyim yoksa anime mi filler izlemek istemiyorum fakat mangayı indirebilecek bir yer bulamadım.Spoiler şuydu bu arada
    Kenshinin eski eşi var kouro ile evleniyor oğlu oluyor.
    Sizce seriden alıncak zevki etkiler mi? Kendinmi çok kötü hissediyorumundefined

İyi güldüm hocam

Kesinlikle etkilemez hatta bu spoiler bile değil bana göre. Çok ufak bir bilgi. Kesinlikle OVA'lardan devam edin çünkü bu seriye esas kalitesini veren şey OVA'larıdır.. Konuda Sıralama var, oradan bakabilirsin hangi sırayla izleyeceğine ama sıkıntı olursa veya sorun olursa çekinmeden pm atabilirsin yardım etmekten zevk duyarım.

Nick'ten de anlayacağın üzere serinin sıkı bir hayranıyım. Hatta hayata bakışımı bu seriden sonra değiştirdim

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.