Şimdi Ara

Rurouni Kenshin (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
9
Favori
25.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekürler bi nebze rahatladım spoiler konusunda çok hassasım hemen moralim bozuluyor. Bu seri benim için de özel çünkü 2003'te saat 6 da kalkardım sırf bunu izlemek için hatta giriş müziği aklıma öyle bi kazınmıştı ki seneler sonra müziğinden tanıdım animeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathamphetamine

Teşekürler bi nebze rahatladım spoiler konusunda çok hassasım hemen moralim bozuluyor. Bu seri benim için de özel çünkü 2003'te saat 6 da kalkardım sırf bunu izlemek için hatta giriş müziği aklıma öyle bi kazınmıştı ki seneler sonra müziğinden tanıdım animeyi

Ben de spoiler konusunu çok takarım hatta en ufak spoiler'da bırakırım izlemeyi ama sizinki çok ufak bir spoiler.

Benim gerçekten çok sevdiğim bir anime. Bu animeden önce ve sonra tavsiye edilen birçok anime izledim fakat hiçbir zaman bu serinin kalitesini yakalayamadılar. Tabiki kendi türünde çok güzel animeler de var ama bu seri bambaşka benim için. Ben izleyeli uzun süre oluyor ama hala arada bir iki bölüm açar izlerim ve bazen kaçırdığım şeyleri görürüm. Tabii sürekli izlediğim birkaç bölüm var onları saymıyorum

Rurouni Kenshin'in bir başka seveninin olduğunu bilmek güzel. Maalesef önceden çok muhabbeti dönse de şimdilerde 3 5 kişi biliyor. Daha doğrusu ben 3 4 kişi biliyorum seriyi tamamen izleyen. Ama eskilerden illaki vardır izleyen...

Size keyifli seyirler diliyorum, ova'lar da bitince konuya düşüncelerinizi yazmayı unutmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar.Şu an animenin 38. bölümündeyim.62'den sonra fillermış.Onun yerine gerisini mangadan okuyun diyorlar.Mangada kaçıncı sayıya karşılık geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Merhabalar.Şu an animenin 38. bölümündeyim.62'den sonra fillermış.Onun yerine gerisini mangadan okuyun diyorlar.Mangada kaçıncı sayıya karşılık geliyor ?

Animeyi (62) ve OVA'ları bitirin hocam. Ondan sonra mangayı baştan okuyun bence. En sağlıklı böyle olur çünkü anime ve mangada bazı şeyler farklı. O yüzden ikisini de bitirmenizi öneririm.

• Teşekkürler hocam öyle yaparım o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Teşekkürler hocam öyle yaparım o zaman

Önemli değil. OVA'ları sakın atlamayın seriye değer kazandıran en önemli unsur OVA'ları.

İyi seyirler , umarım beğenirsin

• ]küçükken izliyordum bu animeyi en beğendiğim bölümleri sanasuke saito kenshin felan bi yeri basıyolardı herkes teke tek dövüş yapıyordu saito ile gözleri bağlı bi adam kenshin de kütüphane gibi bi yerde adamla dövüşüyordu
    o kısımlar kaçıncı bölümde başlıyor bilen varsa yazabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzin. -- 19 Temmuz 2014; 19:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werasa01

küçükken izliyordum bu animeyi en beğendiğim bölümleri sanasuke saito kenshin felan bi yeri basıyolardı herkes teke tek dövüş yapıyordu saito ile gözleri bağlı bi adam kenshin de kütüphane gibi bi yerde adamla dövüşüyordu
    o kısımlar kaçıncı bölümde başlıyor bilen varsa yazabilir mi

HDD şu anda bende değil o yüzden emin değilim ama 30'dan sonra olduğu garanti. Son bölümler o dediklerin

Yalnız ufak da olsa spoiler olabilir o yüzden spoiler butonu içine almalısın bence

İyi günler

• Müsait değilim şuan istediğin bölümü bakıp bulamayacağım ama o bölümde çalan parçayı atarak biraz hasretini gideriyim.

50. Bölüme bakabilir misin ? emin değilim ama aklımda 50 veya 51 olarak kaldı Kenshin ile Aoshinin dövüştüğü bölüm belki doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 19 Temmuz 2014; 14:06:20 >
  • hey gidi be
    sanasuke saito ya seni çıplak ellerimde döverim diyip yenilmişti ne üzülmüştüm o zamanlar anılarım canlandı

evet 50.bölüm teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzin. -- 19 Temmuz 2014; 19:19:01 >
  • Hala unutmamışım kaçıncı bölümde ne olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Hala unutmamışım kaçıncı bölümde ne olduğunu

Walla bravo hocam ben izleyeli daha çok olmadı ben hatırlayamadım çok sevdiğim bir seri olduğu halde

Gerçi ben bölümleri çok hızlı izledim o zamanlar işim yoktu, ondan da olabilir

• Canım sıkıldıkça açar izlerim oradan kalmış aklımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Canım sıkıldıkça açar izlerim oradan kalmış aklımda.

Bende izliyorum sen gibi ama bu aralar pek bakamadım. :)

( Hdd bende değil , onun etkisi büyük )

• her tarafı bantlı olan iyi dövüşen adamı yendik sonra bir daha bakmadım. girye baya bir bölüm kaldı sanırım.
    izlesem mi izlemesem mi bilemiyrum ? buradn sonra sıkar mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 21 Temmuz 2014; 10:02:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

her tarafı bantlı olan iyi dövüşen adamı yendik sonra bir daha bakmadım. girye baya bir bölüm kaldı sanırım.
    izlesem mi izlemesem mi bilemiyrum ? buradn sonra sıkar mı acaba ?

Buradan sonra (sanırım 60'tı) animeyi izlemesen de olur. Hatta bana kalırsa izleme.

Bundan sonra esas izlemen gereken , seriye asıl anlam veren OVA'larını izle. Pişman olmayacağına eminim , zaten şöyle yabancı site forumlara bir bak , çok beğenildiğini görürsün.

Edit ; Mesela MAL'da baktım bir OVA 8.89 almış. Ve yanlışım yoksa bir aralar ilk 5'te OVA'sı vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 21 Temmuz 2014; 10:54:24 >

• sonrasında ne anlatıyor pek az bir bilgi verirsen sevinrimi bir iki bölüm izledim yolda bir gezginel falan karşılaşıyor vs. gereksiz şeylere girmişler sanırım :)

ilk iki ovayı izledim hocam. sonra animeye başladım.
    sonra iki ova var, evlendikleri zamandan bahsediyor sanırım .1080p ama bunarın alt yazısını bulamıdm bir türlü varsa bana atarsan sevinirim izleyemedim gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 21 Temmuz 2014; 11:49:58 >
  • quote:

sonrasında ne anlatıyor pek az bir bilgi verirsen sevinrimi bir iki bölüm izledim yolda bir gezginel falan karşılaşıyor vs. gereksiz şeylere girmişler sanırım :)

ilk iki ovayı izledim hocam. sonra animeye başladım.
    sonra iki ova var, evlendikleri zamandan bahsediyor sanırım .1080p ama bunarın alt yazısını bulamıdm bir türlü varsa bana atarsan sevinirim izleyemedim gitti.
    60'tan sonrası bence sırf izlemek için izlenir çünkü çok fazla birşey yok biraz doldurma bölümler. Hikayeyi değiştiren birşeyler yok yani. Bir nevi filler gibi. Bence uğraşma onu en son izlemek istersen yine izlersin

Ben izledim o bölümleri de pişman mıyım değilim ama size tavsiyem önce OVA'lar tamamen bitsin sonra canınız isterse izlersiniz

İlk iki ova derken hocam sanırım Kenshin'in Hitokiri olup sonra da nasıl bıraktığını gösteren OVA'yı izlediniz ?

Bir tane OVA var 2 part gibi bende. Bende bulamadım o evlendikleri zamanı anlatan OVA'yı ama ondan sonraki çevirisi 'geçen yıllar' olan ve Kenshin'in evlendikten sonrası anlatan (ki asıl bomba ova) OVA'yı izlediniz mi ?

Birde hocam evlendikleri falan demişsiniz izlemeyen biri spoiler yemesin diye spoiler alabilirseniz güzel olur :)

edit; Sei sou hen mi öyle birşey bahsettigim ova adını tam hatırlamıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 21 Temmuz 2014; 11:51:57 >

• ; Sei sou hen
    olması lazım kardeşim.

il
    k iki ova nasıl hitoroki olduğunu anlatıyor , yüzündeki yara izi vs..

bahsettiğim ve izleyemedim ova ise evlendikten sonraki bir zamanı anlatıyor , ki part halinde ama dediğim gibi alt yazı bulamadım. alt yazı var ise yollarsan çok sevinirim bir yıldır duruyor ova anasın satayım.

spoiler içine aldım ama sene alıntı yaptığın metni silersen iyi olur sıkıntı olmasın .:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 21 Temmuz 2014; 11:50:29 >
  • quote:

; Sei sou hen
    olması lazım kardeşim.

il
    k iki ova nasıl hitoroki olduğunu anlatıyor , yüzündeki yara izi vs..

bahsettiğim ve izleyemedim ova ise evlendikten sonraki bir zamanı anlatıyor , ki part halinde ama dediğim gibi alt yazı bulamadım. alt yazı var ise yollarsan çok sevinirim bir yıldır duruyor ova anasın satayım.

spoiler içine aldım ama sene alıntı yaptığın metni silersen iyi olur sıkıntı olmasın .:))

Tamamdır alıntıyı hallettim

Bahsettiğin OVA'ları biliyorum hocam maalesef onlar bende de yok. Yani altyazısı yok. Olmadı bende hazırda olan ingilizce altyazıdan kendim çeviririm ilerde

Yalnız emin olayım OVA konusunda diye sormak istiyorum , şimdi ben yazarsam ve izlemediysen son ova'yı spoiler içinde spoiler yeme

Son izlediğin ova'da ne oldu ? (Ova'nın sonunda)

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.