< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Rus kadınıyla evlenin ...
felaket sadıklar para harcatmazlar bunu bir rusla evlilik planı kuran adam olarak diyorum not; rusyada yaşıyorum çok cefakarlardır. bebek gibi güzel bir rus kızının tembel bir tekniker ile evlenip o adamın anasıyla babasıyla yaşadğı türkiyenin bir ilinin ufak ilçesinde 2+1 evin ufak odasında yaşamaya razı olduğunu ve eşini mutlu ettiğini gördükten sonra buna karar verdim. öyle lüzumsuz bir adamla bile evlenen bebek gibi bir kız düşün. ruslar çok çile çekmiş bir millet. gerçekten vefalıdırlar. erkeğinden beklediği tek şey alkolik olmasın ve kadınını dövmesin ama bizim türk kızları - evlenirken 15 burma bilezik - en güzel ev eşyaları - evlilik boyunca yorgun mutsuz olmana aldırış etmeden gezmek istemeyi hava atmak istemesi ve sürekli yüksek cinsel performans beklemesi ki kendisi seks yapmayı bile bilmez ama kocası tatmin edemediğinde ona buna herkese anlatır -iyi maaşı olsun boyu uzun olsun yakışıklı olsun -her zaman parası olsun , parasız kaldığında onu herkesin içinde itin götüne sokayım. ben mi ? elimde kumandayla televizyon izlerim o bana bakmak zorunda (not rus kızı inşaat işçliği bile yapar yapanı çok gördüm) - ov bi de kamuda çalışan gereksiz bir memursa havasından geçilmez türk kızının :) bukadar da vizyonsuzdur abi işinize gücünüze bakın öne kendinizi güçlü hissetiğinizde evlenin türk rus kürt alman fark etmez kadın köleniz olur o zaman hayatınızı karı kız peşinde harcamayın en güzel zamanlarınızda mesleki gelişime önem verin |
Ben evlenirim de asıl soru şu: O benimle evlenir mi?
|
Evlenirim,dini kültürü vs vs umrumda degil.Neye inanıyorsa onu yaşasın
|
İnanamıyorum bu nasıl bir düşünce yapısıdır, nasıl bir kafadır
|
Rusya'da halkın bazı kesimleri çok yoksulluk çekiyor ve bunun neticesinde rahat bir yaşama sahip olmak istiyorlar . Ve bu yüzden bulabilirlerse zengin Rus erkeği , bulamazlarsa yabancı ve maddi durumu iyi olan bir erkekle hayatlarını birleştirmek istiyorlar . Ruslar kızları karakter olarak sadık bir yapıya sahiptir . Fakat sizden bazı istekleri olacaktır . Gezmeyi severler , ailesini çok severler ve sık sık gitmek isterler . Maddi durumunuz iyiyse para göndermenizi isterler . Ben şahsen böyle çıkarcı bir evliliğe karşıyım . Bir yerde "Rus kızlarının rahat yaşam isteği , Türk abazalığı ile birleşince , ortaya Rus - Türk evliliği ortaya çıkıyor" diye okumuştum . Tespit çok doğru .
Bunun yanı sıra yabancı kızla evlenmenin handikapı çok fazla . Ve çevremde ne kadar varsa , çoğu mutsuz . Ama çoluk çocuk derken devam ediyorlar . Öncelikle kültürel uyumu yakalamak zor . Bunun yanı sıra çevresel baskılar olacaktır . Ana dilde tartışamayacaksınız 5-10 sene gibi bir sürede . Sizi çok kıskanan sevgiliniz olmayacaktır ve bazen bu duyguya da ihtiyaç var . Dinlerini değiştirmeniz kolaydır . Hatta giyim tarzlarını bile değiştirebilirsiniz . Dediğim gibi . Onlar size rahat bir yaşam ver , ben sana her şeyimi veririm diyorlar Fakatt bu bir aşk evliliği değildir . Mutluluğu sağlamanız çok zor . Evet genellikle Türk kızlarının karakter yapısı sorunlu ama özelde iyi olanlar da var . Onları bulabilirseniz onlarla evlenin . Yok eğer olmazsa , çıkarcı bir evlilikle değil ; tamamen aşka dayanan bir evlilikle Rus kızlarıyla evlenin . |
Onlar da seni bekliyordu zaten.
|
Türk vatandaşı olan biriyle evlendiğinde onun münafık çıkmayacağı garanti mi?
Etraf sofu görünümlü münafık kaynıyor. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 28 Ocak 2018; 11:15:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45Barzo45 -- 28 Ocak 2018; 11:28:28 > |
|
|