< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 23 Nisan 2025; 22:36:57 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Rus öğretmen rus öğrencilere : Kadın ile Erkek arasında arkadaşlık olmaz. Çünkü:

-
-
yani bu bir sır değildi zaten
-
toplumda meriçcan olarak adlandırılan bir kısım bunu kabullenemiyor. hele ki bu toplum anadolu toplumu ise.
-
Kadın bildiğin Rus toplumunu kendi ağzıyla itiraf etmiş...
Kadını paragöz, sinsi ve yalancıdır. Erkekleri kullanır, türlü entrikalarla soyup soğana çevirir.
Erkeği ise yabanidir. %90'ı kadına sebepsiz şiddet uygular. Rus kadınların çoğunun ülkemize sığınma sebebinden biri de Rus erkekleridir.
Rus Dostoyevski bile yazdığı bir eserinde kendi toplumu hakkında "Avrupa'da eğlence için yakıp yıkan ve bundan büyük zevk alan güruh" olarak yer vermiştir.
Araplardan din konusu dışında zerre fark yok bu nobran toplumun. Türkiye'de bir Suriyeli, Iraklı, Rus gördüğümde direkt yolumu değiştiririm. Aklı olan, kendi hayatını seven de yapmalıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 23 Nisan 2025; 21:29:34 > -
Kadın ile erkek pekala arkadaş olur, dost olur, kanka olur. Ben bu tarz genellemelere katılmıyorum.
-
Rus öğretmen, Haklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizde amerikancılar var bir liberalden daha liberal takılıyorlar sol görüş ayağına. Amerika'da bile durum aynı. Bak bir başkası yine rus mus yazıp sanki batı avrupalılar normalmiş gibi takılmış ama Amerika'da bile durum aslında biz "maço" erkeklerin düşündüğünden farklı değil.
Ünlü bir komedyen var. Genç bir eleman. son 2 yıldır patladı piyasa yaptı ve hala da büyüyor. Bu konuda gösterilerinden birinde bu konuya sağlam saplıyor :) Yani amerikalıların bile düşünceleri aynı.
eleman bile , erkek semer vuramayacağı eşşeğe yem vermez muhabbetine geliyor :) Ama baya komik anlatıyor argo olarak tabi ... ki başında bu kısmın kendisi, kadınların bu gerçeği bildiği halde red etme eğilimde olduğunu da söylüyor :) yani kadın da farkına varıyor aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 23 Nisan 2025; 19:52:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok mu yavvv.
Şu işin deneyini yapacak birileri.
Ne bilieyim şöyle yakın arkadaşları alsalar, bir adaya falan koysalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 23 Nisan 2025; 20:10:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genellikle böyle düşünüldüğü için olamıyor,
normal bir akıl sağlığıyla düşünürsek, olabileceği ortada.
-
gardaş kendinden hesapla. niye herkes bilemeze yatıyor. hele ki Türkiye gibi bir ülkede iken.
videolar var zaten.
-
ne gibi?
erkek ırkıyız sonuçta. amerika'ya git yine aynısı. Almanya'ya git yine aynısı. medeni saydığınız ülkeler de bile durum bu. dediğim gibi ortalama 1000'de bir. Yani %0.01 oranda anca böyle düşünmeyecek erkek vardır.
-
Erkek erkeğe ve kız kıza daha iyi arkadaşlık olduğu için de fazla yanışılmıyor olabilir, ortak nokta eksikliği vs.
Örneğin mecburi olarak aynı yerde bulunup, aynı ortak noktalar olduğu zaman, arkadaşlıklar da olabiliyor pekala,
okulda, iş yerinde, askerde:)
-
çok çok zor. bugün bile evliliklere bakarsan en az %70'i arkadaş muhabbeti ile başlıyor.
he bak kadını ve kocasını tanır ikisinin de en iyi arkadaşıdır ki ona bile çok kolay güvenemezsin.
-
Ama okulda, işyerinde oluyor, aynı şekilde askerde de olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 23 Nisan 2025; 20:45:48 > -
iş arkadaşlığı başka. meslek arkadaşlığı başka. bak video paylaştım üstte. amerikalı standup'çı eleman dalga geçerek iyi özetliyor. kimseye özelini açmazsın erkeklerden. normal iş yükümlülüğü gereğidir. ama bir kadın herşeyini "my bestie" diyip birine anlatıyorsa ... yani o erkek normal bir arkadaş değildir. muhtemelen avda bekleyen çakaldır.
yoksa normal erkek, bir kadın dırdırı çekemez.
ben eşimden örnek vereyim. hastalık vs yoksa pek dinleme taraftarı değilim. ukraynalı arkadaşı var bayan. ona anlat diyorum. yani bana hastanede olan biteni anlatıyor. ya ben normalinde insan kesilmesine vs bakabilen biriyim ama o hastanelerde benim tansiyon dip yapıyor bayılacak gibi oluyorum. yani bacaktan mesela daha 13-14 yaşında sokak kavgasında bıçak yedim... yine dikiş attırmadım. yani sevmiyorum. sırf bu yüzden de doktorluk okumak istemedim.
eşim gelip bana hastanede olan hastaları analtıyor.
yahu anlatma!
ama bir erkek mesela bu tür muahabbeti , best friend ayağına dinliyorsa ... o erkeğin amacı normal değildir.
bu konuyu ben önceleri eşimle de konuşmuştuım. bunu eşim de kabulleniyor. kadının en iyi arkadaşı erkek olamaz diyor.
-
Özeti ateş ile barut yan yana olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okul-iş haricinde bir kız arkadaş edinince, daha detaylı gözlemleyeceğim.
-
Herhalde Rusya'ya özgu bir şey bu. Benim arkadaşlarım var universiteden tut ilkokula kadar.
-
Bende aynı görüşteyim, arkadaşlık da daima bir taraf , düşünceyi yıkmak adına , alttan alttan iş çeviriyor.
Yaradılış gereği arkadaş olamayız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- devlet bankadaki paraya el koyabilir mi
- dream games maaş
- dinç üner kürt mü
- erdoğan dublör mü kullanıyor
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- turkcell şebeke sorunu son dakika
- 112. kanal
- gizli numara
- 5090 ekran kartı
- roborock saros z70
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X