Şimdi Ara

Rus Profösor Kürtler Slavdır (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
325
Cevap
2
Favori
34.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Bunun bir de Kürtler aslında Kelttir versiyonu vardı yıllar önce.

Alıntıları Göster
    O yine iyi bir de böylelerin islamcı versiyonu var Kürtler Nuh-i millettir der bütün orta doğuluların atasıdır der. Müslüman olmasak yicez yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaize

Yanlış Emperyalizm’in bitmesiyle değil, Türk Faşist zihniyeti değişir ve barış için çaba gösterirlerse biter. Kürtler asırlardır bu topraklarda hala bilmemezlikten geliyorsunuz üstüne üstlük konuda yazılan herşey faşist, ırkçılık içeriyor. Zihniyetin değişmeyeceği belli.
    Barış için çaba göstermek nedir arkadaşım neyin barışı? Biz Kürtle savaşıyor muyuz da barışacağız. Kürt zaten benimle aynı haklara sahip bu ülkede. Klasik mağdur edebiyatı sıktı artık. Türk'ün Faşisti internette yazısını yazar fikrini belirtir. Bunların toplumdaki sayısı da azdır. Kürdün faşisti eline silah alır dağa çıkar, canlı bomba olur çoluk çocuk patlatır. Bu vatanın evladı olanlar da dağlarda omuz omuza ite kopuğa karşı savaşır bu kadar basit. Kürt gider özel harekatçı olur Türk ordusunda savaşır. Şehit düşer, gazi olur. Kimin kimle savaşından bahsediyorsun. Barış barış diye diye çözüm süreci yapıldı. Adamların bir bağımsızlık vermedikleri kaldı sonucunda ne oldu? Uykularında kafasına sıkılmış polisler, şehit edilen askerler. Neden? Amaç burada Kürdün hakkı hukuku değil Coni'nin çıkarları. Kürtler asırlardır bu topraktaymış eee ne olmuş? Bu gün Türkiyede yaşayan Kürtler emin ol Hırvattan çok Türktür. He faşistlik demişken ayrılıkçılara karşı tabi ki faşist olacağız. Bizden olan kardeşimizdir. Bizim vatanımızda kardeşlerimiz istediği gibi yer, içer, yaşarlar.

• MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Bundan 20 yıl önce Kürtçe konuşuyor diye zindanlar da ölen insanlarımızın gerçeğini değiştirir mi? Kürtler - Türkler arasındamın savaş yok arkadaşım güldürmeyin insanı. Asimile olmuş 2-3 tanıdın diye herkesi öyle mi sanıyorsun? Kürtler ile Türkler eşitmiş o zaman neden anadilde eğitim uygulanmıyor? Hiç bi Doğu şehirine gittin mi? Eşitliği bir de orda gör. Faşist yokmuş Türklerin %90 ı faşist ve ırkçı. Yüzyıllardır yaşıyan ırkın topraklarını işgal et sonra özgürüz eşitiz de. :)))

• quote:

Bundan 20 yıl önce Kürtçe konuşuyor diye zindanlar da ölen insanlarımızın gerçeğini değiştirir mi? Kürtler - Türkler arasındamın savaş yok arkadaşım güldürmeyin insanı. Asimile olmuş 2-3 tanıdın diye herkesi öyle mi sanıyorsun? Kürtler ile Türkler eşitmiş o zaman neden anadilde eğitim uygulanmıyor? Hiç bi Doğu şehirine gittin mi? Eşitliği bir de orda gör. Faşist yokmuş Türklerin %90 ı faşist ve ırkçı. Yüzyıllardır yaşıyan ırkın topraklarını işgal et sonra özgürüz eşitiz de. :)))
    Türkler ırkçı olsaydı ne sen bu konuşmayı yapabilirdin ne de kürtler batı şehirlerinde rahatça yaşayabilirdi
    Konumunda Antalya yazıyor eğer doğru ise sen orada yaşayamazdın bile Yörük şehrinde yaşayıp Türkleri ırkçılıkla suçluyorsun
    Ama senin gibiler hep aynı bir yandan Türklere çamur atar diğer yandan Türklerin fethettiği şehirlerde yaşamak için can atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 18 Temmuz 2018; 15:34:25 >

• Tarihte en çok evliya kürtlerden çıkmıştır. Slavlar müslüman değil ayrıca. İslam bayraktarlığı yapan türklerin yanında yüzyıllarca savaşmıştır. Sadece dilimiz ayrı. Kürtçe zaten arapça ve farsça karışımıdır.

Yakın zamanda fransız milliyetçilik akımı bile onları etkilememiştir. Ancak aşiret geleneğine sahip olup zorla bir konuma oturtulmak isteniyor.

• yüzde 83 gen benzerliği insansa zaten vardır.

ayrıca slavlar turktur. :p

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

"Asimile olmuş 2-3 tanıdın" ohooo sen bildiğin pkk destekçisisin. Adam Türk ordusunda görevli diye asimile olmuş oluyor neden çünkü Pkk ya karşı savaşıyor. Sonra da Türkler faşist değil mi.Şu anda Kürtçe konuştuğu için zindana atılan var mı? Ana dilde eğitim neden olacak? Çocuk Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Büyüyünce burada çalışacak. Fen bilgisini, Matematiği, Sosyali neden Kürtçe görsün? Devletin resmi dili Türkçe? Kürt benimle aynı okulda okuyabilir, aynı iş yerinde çalışabilir, aynı maaşı alabilir, aynı sosyal hizmetlerden yararlanır. Aynı toplu taşımayı kullanır, aynı apartmanda oturur, aynı lokantada yemek yiyebilir. Kürt iş yeri açar, Türk'e iş verir. Daha bir sürü şey sayarım. Doğudaki şehirlere gitmedim neden gideyim onu da anlamadım? Ancak doğudan batıya pkk terörü nedeniyle göçmüş çok Siirtli, Diyarbakırlı tanıyorum sen rahat ol. Klasik foşik devlet doğuda bizi zulümlüyor edebiyatını bu saatten sonra kimse yemez ama haberlerden görüyoruz. Geçen iki Kürdü devlete ajanlık yapıyor diye Pkklılar kafasına sıkıp direklere asmıştı doğuda. Onu da mit yapmıştır kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 18 Temmuz 2018; 15:43:1 >

• Ben herkesin yanın da konuşurum sorun yok. Kimseden korkum da yok, ek olarak memleketimi rahat bıraksalar ben işimi orda da yaparım ama faşist yönetim oradaki insanların rahatlığını istemiyor.

• test
  • Kurtler slavsa ben de Ronaldoyum aluminum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben herkesin yanın da konuşurum sorun yok. Kimseden korkum da yok, ek olarak memleketimi rahat bıraksalar ben işimi orda da yaparım ama faşist yönetim oradaki insanların rahatlığını istemiyor.
    Dediğim gibi Türkler ırkçı olmadığı için korkun yok ve rahatça söyleyebilirsin yoksa seni orda barındırmazlardı ağzını bile açamazdın
    Sen şuna güzel Antalya'yı bırakamıyorum ideolojimi bir kenara bıraktım parazit gibi Türklerin arasında yaşamayı seçtim desene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 18 Temmuz 2018; 15:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Dediğim gibi Türkler ırkçı olmadığı için korkun yok ve rahatça söyleyebilirsin yoksa seni orda barındırmazlardı ağzını bile açamazdın
    Sen şuna güzel Antalya'yı bırakamıyorum ideolojimi bir kenara bıraktım parazit gibi Türklerin arasında yaşamayı seçtim desene

Alıntıları Göster
    Faşist yönetim bu arkadaşın Antalyada yaşamasına nasıl izin verdi onu çözemedim hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Faşist yönetim bu arkadaşın Antalyada yaşamasına nasıl izin verdi onu çözemedim hocam...

Alıntıları Göster
    Sorma bunların hepsi aynı bir yandan Türkleri ırkçılıkla suçlar terörist sempatizanlığı yaparlar diğer yandan da en güzel Türk şehirlerinde Türklerin içerisinde parazit gibi yaşarlar
    Çok gördüm bunlardan hepsi de omurgasızdı bunlar da onur olsa beğenmediği insanların arasında yaşamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 18 Temmuz 2018; 15:50:13 >
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Neyi desteklediğim sizi ilgilendirmez. Bırakın arkadaşım size laf anlatılmaz. Boşla laf döküyorum ülkeniz de mutluluklar bu zihniyette devam.

• Arkadaşlar Kürtler aslında Kurtmuş. İlahi varlıklarmış ama zamanla körelmişler kürt olmuşlar gerçek kürtler kurttur
  • Yalnız ben yaşamaya buraya gelmedim. Üniversite bitince gidicem meraklı değilim sakın benim gibi bi doktorun eline düşmesiniz umarım :)

• quote:

Yalnız ben yaşamaya buraya gelmedim. Üniversite bitince gidicem meraklı değilim sakın benim gibi bi doktorun eline düşmesiniz umarım :)
    Bu daha vahim ya beğenmediğin devletin üniversitesinde okuyorsun ve ilerde beğenmediğin devletin hastanesinde görev yapacaksın onursuz ve omurgasız yaşam diye buna denir işte
  • Siz Kürtlerin etin den sütünden faydalanırken sorun yok biz okuyunca mı sorun? Merak etme kendi ülkemiz olsa orada okuruz. Ayrıca devletin hastanesinde çalışacağımı kim söyledi?

• quote:

Siz Kürtlerin etin den sütünden faydalanırken sorun yok biz okuyunca mı sorun? Merak etme kendi ülkemiz olsa orada okuruz. Ayrıca devletin hastanesinde çalışacağımı kim söyledi?
    1800 lü yıllardan beri ayaklanmaktan başka ne yaptınız yahu neyinizden faydalanmışız devletin doğuya ayırdığı kaynaktan haberin var mı devlet oradan topladığı vergilerden kat be kat fazla yatırım yapıyor oralara alışmışsınız mağdur edebiyatını. İngilizler Fransızlar gibi olmadığımız için böyle oldunuz ya
  • Arkadaşım ilk önce git Doğu’yu bir gez devletin indanlara yaptığı baskıyı gör ondan sonra yazıklarını sorgula.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.