Şimdi Ara

Rus Profösor Kürtler Slavdır (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
2
Favori
34.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blaize

Arkadaşım ilk önce git Doğu’yu bir gez devletin indanlara yaptığı baskıyı gör ondan sonra yazıklarını sorgula.
    Devlete isyan edenlere gül mü uzatacaklardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs1905brk

Anadoluda safkan diye bişey yok oldugunu idda etmedim zaten.

Türkiyede türk oranı %6 mesela

Sana demedim yorumlarda Turkum diye gezenlere dedim.

Milliyetcilik ve irkcilik pek saglikli ideolojiler degil.İnsan kendini nereye ait hissediyorsa o ulke icin cabalamali.Vefa borcu olmali.Onun disinda fazla takilirsan icinden cikilmaz bir hal aliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Neyi desteklediğim sizi ilgilendirmez. Bırakın arkadaşım size laf anlatılmaz. Boşla laf döküyorum ülkeniz de mutluluklar bu zihniyette devam.
    Yav he he. Bana ne be senin zihniyetinden. Kendi kendini ifşaladın burada. Millete faşist diyorsun kendin faşistin dik alasısın. Laf anlatıyormuş propaganda broşürü gibi sayıklıyorsun ne laf anlatması.Kürdün etinden sütünden yararlanıyormuşuz vay arkadaş. Ne eti sütü varmış Kürdün? Birlikte yaşıyoruz. Git Kuzey Iraka arkadaşım o zaman. Barzani okutur seni orada. Hadi blok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 18 Temmuz 2018; 16:7:19 >
  • İskitler irani değil türktür
  • kısacası şu iki sürt bi dürt
  • quote:

Arkadaşım ilk önce git Doğu’yu bir gez devletin indanlara yaptığı baskıyı gör ondan sonra yazıklarını sorgula.
    Oğlum açık açık ben pkk sempatizanı bir şeref yoksunuyum desene ne laf geveliyorsun burada ? Böyle omurgasızlık yapıp daha görüşünü söyleyemeyen adamlar gelip burada atıp tutmasın bi zahmet. Savunduğun şeyin nasıl bir pislik olduğunu biliyorsun ama açık açık söyleyemiyorsun. Yazık sana

Yaşamak için bir yerlerini yırtacağın Avrupa ülkesinde terör sempatizanlığı yap da gör ırkçılık faşistlik neymiş. Bu ülkede normal insana bi zulüm falan yok. Gerçi öyle insanlara da asimile deyip dışlıyorsunuz. Asıl Kürt faşisti sizlersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devlet seni doktor yapıyor ve sen devletin vatandaşına elime düşme diyorsun.
  • quote:

Siz Kürtlerin etin den sütünden faydalanırken sorun yok biz okuyunca mı sorun? Merak etme kendi ülkemiz olsa orada okuruz. Ayrıca devletin hastanesinde çalışacağımı kim söyledi?
    Kürtlerin etinden sütünden nasıl faydalanmışız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilginUgurcan

İskitler irani değil türktür
    irani olarak biliniyor. konuştukları dil irani. fakat içlerinde türklerinde olduğu muhakkak. yinede kesin birşey söylemek doğru olmaz daha fazla araştırma ve kanıt gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 18 Temmuz 2018; 18:58:37 >
  • Blaize kullanıcısına yanıt
    (Muş) Malazgirt savaşı üzerinden 950 yıl geçti, siz kaç yüzyıldır ordasınız kürt müslüman kardeşlerim hariç (onlar başım gözüm üstüne) sizin gibilerin orada kiracı olduğunu unutmayın. Yoksa sizin gibi kafalara yeni sur'lar yaşatırız.

• Kurtlerin medlere dayandıği tezi uydurmadır. Sizin bu sacma anlayisinizla gidersek zaten butun insanlar butun insanlardan geliyor olabilir.

Acik olarak bizim elde edebildigimiz ilk kurtce yazili metinler 1600 yilindan kalma. Medlerin doneminde kurt denen bir toplulugun var olmadigi ortadayken onlar kurtlerin stalari demek cok zorlama ve sacmasapan bir ifade.

Kurt dedigimiz topluluk ilerki donemlerde iranlilardan ayri dusup kabilesen farsi bir gruptur. Iranlilarla son derece yakinlardir. Ve tarihin bir doneminde iranlilardan kopmuslardir,

• Kardesim kurtlee mavi gozlu sarisin demen acikca kendi toplulugundan utandigini gosteriyor. Bu konu acikca bir asagilik kompleksinin vucud bulmus seklidir.

Umuyorum ki gelecekte bu sacmalik son bulur toplumlar kaynasir ve insanlarin boyle sacmasapan safsatalari ile ugrasmayiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs1905brk

napıyım milyonlarca fotoğraf mı atayım ?

Profosorler genetik bilimciler bilmiyo sen biliyon

Abi yapma gozunu sevim ya Türkiyedeki Kürtler gercek Kürt degil ya senin paylastiklarin.

Kürtlerin bu tarz sarisin oldugunu iddia ettikten sonra Türkiyedeki kürtlerin de ayni soydan oldugunu iddia etmek bana tuhaf geliyor.

• bu konu benimde yıllardır merak ettiğim bir konu neden diyeceksiniz?

ben kürtçe bilmiyorum ama rus dilini biliyorum. kulaktan dolma bir iki kürtçe kelime duyduğumda aa bu rusça ile aynı demiştim ve çok şaşırmıştım. örnek olarak baran kelimesi hem rusçada hem kürtçede koyun demek..

birde lise yıllarında adananın varoşlarında ve kenar köylerinde göçebe kürt çocuklarına polio aşısı yapmaya gittiğimizde baktığımda bildiğin sarışın mavi gözlü bir sürü çocuk görüyordum bu da dikkatimi çekiyordu.

benim savım şu; kürtler 4-5 kola ayrılıyor, mesela ermeni-kürt,farsi-kürt,arap-kürt,türk-kürt,daha saf kürt

ilk 3ü çoğunluğu oluşturan bizim bildiğimiz kap kara ten, kalın kaş, patlıcan burun tip bunlar %85 diyebiliriz, 4. söylediğim %10 ve 5. söylediğim %5 lik kısmı oluşturuyor. 5. söylediğim daha saf, diğer ırklara daha az karışmış ve %5 lik kısmı oluşturan kesim slavların bir kısmı olabilir hatta çok çok yüksek ihtimal öyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

bu konu benimde yıllardır merak ettiğim bir konu neden diyeceksiniz?

ben kürtçe bilmiyorum ama rus dilini biliyorum. kulaktan dolma bir iki kürtçe kelime duyduğumda aa bu rusça ile aynı demiştim ve çok şaşırmıştım. örnek olarak baran kelimesi hem rusçada hem kürtçede koyun demek..

birde lise yıllarında adananın varoşlarında ve kenar köylerinde göçebe kürt çocuklarına polio aşısı yapmaya gittiğimizde baktığımda bildiğin sarışın mavi gözlü bir sürü çocuk görüyordum bu da dikkatimi çekiyordu.

benim savım şu; kürtler 4-5 kola ayrılıyor, mesela ermeni-kürt,farsi-kürt,arap-kürt,türk-kürt,daha saf kürt

ilk 3ü çoğunluğu oluşturan bizim bildiğimiz kap kara ten, kalın kaş, patlıcan burun tip bunlar %85 diyebiliriz, 4. söylediğim %10 ve 5. söylediğim %5 lik kısmı oluşturuyor. 5. söylediğim daha saf, diğer ırklara daha az karışmış ve %5 lik kısmı oluşturan kesim slavların bir kısmı olabilir hatta çok çok yüksek ihtimal öyledir.
    Çöp.Ortadoğu da saf kalamazlar.hafif melezlerdir onlar 2 beyaz tenliden sarışın çocuk doğar zaten asıl problem 30 yaşında da sarışın olması ne zaman 40 yaşında sarışın kürt gösterirsin o zaman deris bu herif slav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babafingo31313131 -- 18 Temmuz 2018; 23:43:13 >

• Kürt diye ırk varmış diye bir söz yazılmış ve bayağı kişi beğenmiş hiç yakıştıramadım bu foruma. Bende Kürt'üm ama vatansever biriyim her Kürt'ü Figen veya Selo ile bir tutmayın..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.