Şimdi Ara

Rus Profösor Kürtler Slavdır (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
2
Favori
34.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

Anadoluda safkan diye bişey yok oldugunu idda etmedim zaten.

Türkiyede türk oranı %6 mesela
    kim hesaplamış aga bunu ? Ya da şöyle soriyim kim uydurmuş ? yine 100 örnek üzerinde yapılan bir inceleme sonucunda isveçli bilim adamları mı yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamece

kim hesaplamış aga bunu ? Ya da şöyle soriyim kim uydurmuş ? yine 100 örnek üzerinde yapılan bir inceleme sonucunda isveçli bilim adamları mı yoksa ?

Alıntıları Göster
    Orta asya gruplarının toplamini azaltarak söylüyorlar 1

,Kelime oyunu yaparak Turkiyeye%6 Turk geldi diyorlar ki karışıp mix olma ihtimali yok gelenler %20 Q ise 1e1 karışsa %10 olur mesela bununla kelime oyunu yapip %10 Turk geldi diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

saf türk diye bir şey yok.

Alıntıları Göster
    Tek cümlenle tüm araştırmayı çürüttün tebrikler
  • Kürt, Slav görmesem inanacağım. Çoğunun Suriyelilerden farkı yok. Zaten köken olarak Medlere falan dayanıyorlar, onlar bugünkü Iranliların da atası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürtler büyük otoriteler tarafından çok iyi kullanılıyor maalesef bir de rusya eksikti adamlar kürtleri slav yaptı sıcak denize inecekler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru biz androidiz aslında kendimizi Türk zannediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani buradan kürt diye bir ırk olmadığı anlamınımı çıkaralım. o zaman kürt pardon slav yurttaşlarımızı hırvatistana alalım.

• Demekki suri de ruslar kürtleri abd-israil kucagindan alip kendi kucagina oturtacak plan belli

• Blaize kullanıcısına yanıt
    Adamlar sizi ırktan bile saymıyor gelmiş burada havlıyorsun. Biz yaşadığı yeri yeri benimsemeyen sevmeyen saygı duymayan hiç kimseyi çekemiyoruz. bunun ırkla bi alakası yok.

• Çok güldüm gerçekten, öncelikle Slav ırkının fiziksel özellikleri belli ve diğer taraftan ne şanssız bir ırk bu kürtler herkes bi kılıfa sokmaya çalışıyor kimi yahudi kökenli olduğunu kimi armen yani ermeni olduğu tezini savunuyor, ya arkadaş şu insanları bi rahat bırakın, ne kökenli olursan ol önce insan ol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Kurtler perslerin ordusunun bir kismini olusturuyordu.

Gorduk onlarin da ne kadar savasci oldugunu.

Alıntıları Göster
    K*rd nedir ?

• Rus kızları ve Kürt kızları arasında ki farkı koklayarak bile ayırt edebilirsin bırak görmeyi
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Yalnız ben konu yorumları için dedim, ek olarak Kürtler Mezopotamya da yüzyıllardır yaşıyor siz ve ya başka birinin görüşü değiştiremez. Konudaki yorumlar gibi giderse Kürtler-Türkler arasındaki savaş 40 yıl değil 400 yıl daha devam eder. Barışmayı uzlaşmayı öğrenin. Kürtleri yok sayarak bişey elde edemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blaize

Yalnız ben konu yorumları için dedim, ek olarak Kürtler Mezopotamya da yüzyıllardır yaşıyor siz ve ya başka birinin görüşü değiştiremez. Konudaki yorumlar gibi giderse Kürtler-Türkler arasındaki savaş 40 yıl değil 400 yıl daha devam eder. Barışmayı uzlaşmayı öğrenin. Kürtleri yok sayarak bişey elde edemezsiniz.
    Kürtler ve Türkler arasındaki "savaş", Emperyalizmin Kürtlerden bir beklentisi kalmayıncaya kadar devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaize

Bir allta arkadaş gerekli cevabı vermiş ayrıca kürtleri biz yok saymıyoruz başlıkta da belirtildiği gibi rus akademisyen yok diyor. İnsan olana kapımız açık ırk farketmez.

• Bende diyorum; Bu güzellik, bu yakışıklılık...

• Ben okudum bu makaleyi. Adam diyor ki Hırvatlar diğer slavlardan farklılık gösterir onlar İran halklarıyla ortaktır diyor. Benzer kelimeleri gösteriyor falan. Buradaki arkadaşlar Kürtçe ile ortak kelimeler var falan diyor ama bilmiyorlar ki dilleri Farsçadan aşırma. Neyse bu halk İran’ın bilmem ne bölgesinden gelen halk olduğu tahmin ediliyor diyor. Dediği yer de o zamanlar Kürtlerin bol bulunduğu bölgelerden birisi. Kısaca bu kadar. Sağolsun sadece tahmin üzerinden yürümüş

• MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Yanlış Emperyalizm’in bitmesiyle değil, Türk Faşist zihniyeti değişir ve barış için çaba gösterirlerse biter. Kürtler asırlardır bu topraklarda hala bilmemezlikten geliyorsunuz üstüne üstlük konuda yazılan herşey faşist, ırkçılık içeriyor. Zihniyetin değişmeyeceği belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: MDemirbas14

Ben okudum bu makaleyi. Adam diyor ki Hırvatlar diğer slavlardan farklılık gösterir onlar İran halklarıyla ortaktır diyor. Benzer kelimeleri gösteriyor falan. Buradaki arkadaşlar Kürtçe ile ortak kelimeler var falan diyor ama bilmiyorlar ki dilleri Farsçadan aşırma. Neyse bu halk İran’ın bilmem ne bölgesinden gelen halk olduğu tahmin ediliyor diyor. Dediği yer de o zamanlar Kürtlerin bol bulunduğu bölgelerden birisi. Kısaca bu kadar. Sağolsun sadece tahmin üzerinden yürümüş
    Bunun bir de Kürtler aslında Kelttir versiyonu vardı yıllar önce.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.