Şimdi Ara

Rus PS Store (En uygun fiyatlar) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
31
Favori
25.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: winner_ys

quote:

Orijinalden alıntı: onderiko

Normal bir kredi kartıyla Rus PSN'den oyun alabilir miyiz?

Ben garanti kredi kartımı bağladım, fakat benden nakit avans işlem ücreti 11,30tl kesti garanti bankası :/

hocam nereye bağladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco van Basten.

quote:

Orijinalden alıntı: winner_ys

quote:

Orijinalden alıntı: onderiko

Normal bir kredi kartıyla Rus PSN'den oyun alabilir miyiz?

Ben garanti kredi kartımı bağladım, fakat benden nakit avans işlem ücreti 11,30tl kesti garanti bankası :/

hocam nereye bağladın

Yandex money cüzdanına
  • merhaba arkadaşlar. enpara kartım var. rus psn kabul ediyormu ?
  • Fifa yı aldık rus psn ile.ama hesap ayarları menüsüne girince rus dilinden bişe anlaşılmıyor. Var mı rica etsem dili değiştirmek için yardım edebilecek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, RUS psn'de BATTLEFIELD 1 Türkçe mi acaba?

• Bf1 ne kadara geliyor burada.

• yandex moneye enpara kartı nasıl tanımlayabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

yandex moneye enpara kartı nasıl tanımlayabiliriz?

Yandex money hesabında tanımlama tamam. Ama yandexi rus psn hesabına tanımlama işini nasıl yapıyoruz? Bu biraz muamma sanırım :)
  • Ben ps4 üzerinden oyunu aldım hep bi sıkıntı olmadı rus hesabı girin ps4den alacagınız oyunu bulun ödeme ekranında zaten yandex money secenegi cıkıyor

• ben 2000 rub yükledim bir sıkıntı olmadı 2. yükleyişimde 1 saat oldu para hala cüzdana geçmedi yardım edicek birisi varmı
  • beyler ben oyun alırken karti bağlamak yerine parayı yandex money e attım. o şekilde almaya çalışırken hata veriyor. parayı hesaba yada kredi kartına almanın bir yolu var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

beyler ben oyun alırken karti bağlamak yerine parayı yandex money e attım. o şekilde almaya çalışırken hata veriyor. parayı hesaba yada kredi kartına almanın bir yolu var mi ?

Hocam bende de aynı sorun. Nasıl çözdünüz? Yandex money hesabında 4000 rub var. Fakat oyun alamıyorum storeden.. Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_CSR

quote:

beyler ben oyun alırken karti bağlamak yerine parayı yandex money e attım. o şekilde almaya çalışırken hata veriyor. parayı hesaba yada kredi kartına almanın bir yolu var mi ?

Hocam bende de aynı sorun. Nasıl çözdünüz? Yandex money hesabında 4000 rub var. Fakat oyun alamıyorum storeden.. Yardımcı olur musunuz?

hocam plato.ru dan yandex money kullanarak rus psn kod aldım. o şekilde alabildim oyunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_CSR

quote:

defalarca yazıldı yandex money hesabına yükleme yapmayın diye... Harcama itirazı yapın belki geri alırsınız
  • Arkadaşlar RUS psn'den The Witcher 3 GOTY almak istiyorum psn hesaba para atamıyorum hata veriyor. Genel bir sorun mu yoksa benden mi kaynaklanıyor.
  • Beyler ben Yandex Wallet üzerinde Battlefield 1 aldım. Ancak premium alamıyorum. Hesaba girince bana şu uyarıyı veriyor: Something is wrong with your details. Payments have been suspended. Send us a copy of your passport or complete identification.

Yardımcı olabilecek var mı?
  • Alacak arkadaşlar yandex money e yandan mail üzerinden kredi kartini tanimladiktan sonra maili açık bırakıp aynı anda rus psn e girip Google chrome da çeviri özelliği var zaten cuzdana para ekle diyerek ekleyip oyun alabilirsiniz bu şekilde sorunsuz alırsınız en az 10 defa almisligim var ve 0 sorun.... oyunu aldıktan sonra kredi kartı bilgilerinizi silin

• suan fifa 17 en ucuz nerde bi de rus psnde fiyati duser mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

suan fifa 17 en ucuz nerde bi de rus psnde fiyati duser mi?

Black fridayde düşebilir

• Satlık hesap tüm haklar mevcut pluslu içinde 150 160 tl yüklü
    https://forum.donanimhaber.com/m_121905910//tm.htm#121905910

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caniturk -- 30 Kasım 2016; 22:46:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.